صلوات (3*)شما مراجعه کن به سخنرانی ورودی امام در بهشت زهرا
صلوات (3*)شما مراجعه کن به سخنرانی ورودی امام در بهشت زهرا
آهان .
ینی اینکه من تو خونه ام کنتور دارم و پول برق میدم ، و سه تا همسایه بالاتر ، یارو برق امام کشیده و داره از شبکه برق ، بار میکشه و پول هم نمیده.
خب این این یارو فکر میکنه زرنگه ولی خب زرنگ، آفتابه اس که مال همه رو دیده. ؛ در صورتیه که ،من خودم در سهم خودم به عنوان کسی که کنتور داره ، راضی نیستم از این فعل
و آقا زرنگه که برق امام کشیده ، یهو ممکنه به سرطان ِ دهانه ِ رَحِم دچار بشه /
دیگه خبر رو نقل می کنیم انصاف رو رعایت کنیم کامل نقل کنیم،نه مثل صدا و سیما و شبکه های غربی قسمت مطلوب خودمون رو بگیم
به گزارش ایسنا، مدارس دولتی کشور از سال ۱۳۹۸ تاکنون از پرداخت هزینه آب، برق و گاز معاف شدهاند و از آن زمان تاکنون، اجرای این طرح هر سال مورد موافقت مجلس قرار میگیرد؛ امسال نیز بر اساس موافقت اعضای کمیسیون تلفیق در جریان بررسی لایه بودجه، مصوب شد کلیه ردههای بسیج اعم از حوزهها و پایگاههای مقاومت، سالنهای فرهنگی و ورزشی، از پرداخت کلیه حق انشعابات اعم از آب، برق، گاز و عوارض شهرداری معاف شوند.
استخراج بیت کوین در ادارات تهران؟/مصرف برق برخی ادارات ۳ برابر شده!آهان .
ینی اینکه من تو خونه ام کنتور دارم و پول برق میدم ، و سه تا همسایه بالاتر ، یارو برق امام کشیده و داره از شبکه برق ، بار میکشه و پول هم نمیده.
خب این این یارو فکر میکنه زرنگه ولی خب زرنگ، آفتابه اس که مال همه رو دیده. ؛ در صورتیه که ،من خودم در سهم خودم به عنوان کسی که کنتور داره ، راضی نیستم از این فعل
و آقا زرنگه که برق امام کشیده ، یهو ممکنه به سرطان ِ دهانه ِ رَحِم دچار بشه /