• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه در جنوب شهر

mohsenatu95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من توی یک از مناطق جنوب تهران زندگی میکنم که مردمش وضعیت اقتصادی متوسطی دارند
با توجه به تجربم توی پوشاک ،اول میخواستم یه مغازه پوشاک بچگونه و زنونه ارزان فروشی بزنم،ولی یه مقدار که گشتم دیدم توی محله ما کافه وجود نداره اصلا،همه چیز هست جز کافه
ولی نمیدونم که اینجا و توی این محله که جنوب شهر هستش کافه خوبه یا نه؟

ممنون میشم نظرتون رو بدونم:)

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
محصولاتی که تو کافه عرضه میشن جزو کالاهای لوکس حساب میشن و در مناطق کم درآمد و جنوبی شهر تقاضا خیلی کم هست.
به نظر من که جالب نیست...
;);)

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
ما تو مشهد اینجاهایی ک بیشتر اراذل و اوباش میرن چای و قلیون استفاده میکنن رو میگیم کافه و ب اونای دیگه میگیم کافی شاپ:)
منظور شما کدومه؟ من یه مدت برای راه اندازی جفتشون تحقیق کردم
هر دو کار پر درامدی هستن و مزیتشون همینه تقریبا بزرگترین معایبی ک من بهشون رسیدم توی کافه سرو کله زدن با لات و لوتا و دعواهایی ک پیش میاد و این قبیل مشکلاته و اینکه تو مشهد مجوز نمیدادن و بعد یه مدت هم اماکن قلیونا رو جمع کرد و الان اجازه ی سرو قلیون نداره هیچکس و اکثریتی ک من میشناختم جمع کردن
در مورد کافی شاپ سرمایه ی زیادی لازمه برای رهن و اجاره ی یه جای خوب و دکور خوب و تجهیزات مورد نیاز و ... و اتحادیه هم رفتم گفتن سجاد و فرهاد و ملک اباد و... مجوز نمیدیم و اطراف دانشگاه و دبیرستان دخترانه نباشید و...
البته هردو شغل پر درامدی هستن من خودم کافی شاپ کار کردم و از نزدیک دیدم و اخرین جایی ک کار کردم بلوار شهید منتظری مشهد بود طرف میگفت خسته شدم میخوان بزنم کنار بیا برجی ۱۶ تومن اجاره میدم بهت من شرایط لازمشو نداشتم نکردم اینکارو
این اطلاعات مال ۳-۴ سال پیشه

بالا