• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
:
رم - یووه چلسی - منچستر سیتی منچستر سیتی - آرسنال
خب فکر کنم واضحه قوانین : اینجا یه بنگاه شرط بندی مجازیه. برای مسابقات مهم اونها که میخان شرط ببندن بیان اینجا شرایطشون رو بگن که علنی باشه چون در پیغام خصوصی امکان دبه میره هوادارن تیم ها هم میتونن دسته جمعی با طرفداران یه تیم دیگه شرط ببندن مبلغ شرط بندی هم هر چیزی میتونه باشه. مثلا برای بازی بارسلون و رئال یه سری طرفدار از رئال به عنوان شزط کننده پا پیش میزارن و به بارسایی ها پیشنهاد شرط میدن. مثلا میگن اگه شما بردین ما چند تا نماینده از رئال که پا پیش گذاشتیم برای یک هفته هیچ پستی نمیزاریم و در مقابل شما هم اگه باختید همین کار رو بکنید و یا هر چیز دیگه که مجاز باشه. امیدوارم بچه ها با این روش به هم نزدیک تر بشن مبالغ متعارف : 1 . امضا 2 . آواتار 3 . پست نذاشتن به مدتی که قبلا به توافق دو طرف رسیده و هر آنچه که مجازی باشه و قبلا به توافق دو طرف رسیده باشه تذکر مهم : 1 . جملات انتخاب شده برای امضا نباید مخالف شئونات و قوانین مربوط به امضا در فروم باشه ، همچنین انتخاب جملات شرط بندی شامل تمام قوانین بخش فوتبال نیز خواهد شد [ خصوصا این قسمت از قوانین : در نهایت بار دیگر یادآور می شود در تالار فوتبال با هر گونه بداخلاقی ، بی احترامی و توهین ( چه این بی احترامی در قالب صحبت باشد ، چه با گذاشتن عکس ، چه آواتار و امضایی که مصداق توهین داشته باشد) برخورد خواهد شد.] ،حتی در صورتی که گروه بازنده مشکلی برای گذاشتن امضا نداشته باشند ؛ در صورتی که امضای شرط بندی یا آواتار شرط بندی شده یا .... مغایر با قوانین بخش فوتبال باشند توسط مدیر بخش ادیت یا حذف خواهند شد. 2 . به خاطر محدودیت ها و قوانین فروم به هیچ وجه من الوجوه شرط بندی نقدی و پولی نداریم . فقط و فقط شرط بندی مجازی . دوستانی که شرط بندی نقدی میخوان می تونن از طریق سایت های مخصوص این کار و PM اقدام کنن 3 . به دلایل کاملآ واضح از شرکت دادن کاربرهای زیر 100 پست معذوریم 4 . در این تاپیک فقط و فقط میشه شرط بندی و کل کل کرد و نه چیز دیگه ... 5 . برای گذاشتن جملات شرط بندی هیچ چیزی که نشون بده این جملات مبلغ شرط بندی هست نمی ذاریم . نه بالای مبالغ شرط بندی نه پایینش . جملات باید مثل جملات معمولی در امضا قرار بگیره 6 : اگر کسی بعد از باختن در شرط بندی "لاگین بکنه" و بنا به هر دلیلی امضاش رو مطابق خواست برنده تغییر نده پس از یک تذکر توسط مدیر بخش , - در صورت ادامه ی روند- کارت قرمز دریافت میکنه . بدیهی ست که کلوب شرط بندی و مدیر یا مدیران بخش هیچ مسئولیتی در این مورد به عهده ندارن و همه ی مسئولیت این کار -به خاطر اسپم و پست بی محتوا - به شخص خاطی برمی گرده . در مورد اشخاصی که از زمان باخت لاگین نکردن هم خب تکلیف مشخص هست . بعد از لاگین کردن مبلغ رو می پردازن بچه های قدیمی که همه با قوانین آشنا هستن . این قوانین برای تازه واردین اینجا گذاشته شد تا هر دفعه نخوایم توضیح بدیم --- قوانین لیگ : 1 . یک شرط بندی هنگامی رسمیت پیدا میکنه که بیشتر از نصف کاربرهای حاضر در لیگ در اون شرکت داشته باشن که با احتساب 21 نفری که در لیگ هستن میشه 11 نفر 2 . شروع اولین دوره ی لیگ شرط بندی از بازی یوونتوس - اینتر هست و پایان لیگ هم میشه فینال جام باشگاه های اروپا 3 . در پایان این لیگ 3 نفر که بیشترین امتیازات رو کسب کردن به عنوان برنده انتخاب میشن که با هماهنگی هم می تونن مبلغی رو به صورت ازاد برای بقیه به مدت 2 هفته تعیین کنن 4 . هر برد 3 امتیاز و هر مساوی 1 امتیاز داره و بر اساس این الگو جدول لیگ شرط بندی بعد از برگزاری هر دور شرط بندی به روز میشه
جدول لیگ *** بندی
47030788086570716018.jpg

Last edited by a moderator:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوستان عزیز .
من دیروز می خواستم همچین تاپیکی ایجاد کنم که متاسفانه اینترنتم قطع شد . برام خیلی جالب بود که تا به قسمت ورزش انجمن اومدم این تاپیک رو دیدم . در هر صورت از شما دوست عزیز که زحمت ایجاد تاپیک رو کشیدید ممنونم .

این روش شرط بندی که شما مطرح کردید در نوع خودش جالبه در صورتی که شرط بندی همین جا انجام نشه و فقط بحث و تبادل نظر ها اینجا باشه و نتایج بازیها قرار داده بشه . چون به نظر من تاپیک خیلی شلوغ میشه و اونوقت کار مدیران در میاد .

حالا من هم نظر خودم رو میگم همراه با معرفی یک سایت . ( لطفا نظرتون رو در مورد این سایت بگید ) .
شما در هر هفته روی تعدا زیادی بازی از لیگهای معروف اروپا میتونید شرط بندی کنید . هر بازی هم سود خاصی داره . مثلا شما میتونید روی بازی چلسی و یک تیم در قعر جدول لیگ برتر انگلیس هم شرط ببندید که البته سود اینجور بازیها کمتره چون نتیجشون از قبل معلومه . بازیهای لیگ انگلیس ، ایتالیا ، اسپانیا ، المان و جام قهرمانان اروپا . البته اگر دوستان درخواست داشته باشند لیگ ایران رو هم میتونم اضافه کنم .

لینک وبلاگ برای اموزش و سایت هم در امضاء بنده قرار داده شده . منتظر نظرات دوستان هستم .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان عزیز .
من دیروز می خواستم همچین تاپیکی ایجاد کنم که متاسفانه اینترنتم قطع شد . برام خیلی جالب بود که تا به قسمت ورزش انجمن اومدم این تاپیک رو دیدم . در هر صورت از شما دوست عزیز که زحمت ایجاد تاپیک رو کشیدید ممنونم .

این روش شرط بندی که شما مطرح کردید در نوع خودش جالبه در صورتی که شرط بندی همین جا انجام نشه و فقط بحث و تبادل نظر ها اینجا باشه و نتایج بازیها قرار داده بشه . چون به نظر من تاپیک خیلی شلوغ میشه و اونوقت کار مدیران در میاد .

حالا من هم نظر خودم رو میگم همراه با معرفی یک سایت . ( لطفا نظرتون رو در مورد این سایت بگید ) .
شما در هر هفته روی تعدا زیادی بازی از لیگهای معروف اروپا میتونید شرط بندی کنید . هر بازی هم سود خاصی داره . مثلا شما میتونید روی بازی چلسی و یک تیم در قعر جدول لیگ برتر انگلیس هم شرط ببندید که البته سود اینجور بازیها کمتره چون نتیجشون از قبل معلومه . بازیهای لیگ انگلیس ، ایتالیا ، اسپانیا ، المان و جام قهرمانان اروپا . البته اگر دوستان درخواست داشته باشند لیگ ایران رو هم میتونم اضافه کنم .

لینک وبلاگ برای اموزش و سایت هم در امضاء بنده قرار داده شده . منتظر نظرات دوستان هستم .
دوست عزیز حرفی نیست هر چند منظور من از شرط بندی شرط بندی به شکل حرفه ای و سازمان یافته نبود. چون اگه بخاد اونجوری باشه خب سایت های مخصوص اون کار هست من میخاستم یه فضایی به وجود بیاد که دوستان نزدیک تر بشن... یه جورایی شبیه کل کل... ما منتظر نظر بچه ها هستیم. یا حق...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من الان اینو دیدم. چرا هیچ خبری نیست؟.

خب من شروع میکنم. من سر قهرمانی پرسپولیس توی لیگ برتر میبندم. شرط هم همونی که تو پست اول گفته شد. طرفی که میبازه یک هفته حق پست گذاشتن نداره. خب حالا کسی هست؟​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کسی نبود. آقایون سپاهانی کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟​

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کسی نبود. آقایون سپاهانی کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟​

سلام خدمت H-C عزیز . آقا هر چی کوبیدیم توی شاتولوژی راه ندادی :D ( شوخی )
این تاپیک رو هم مدت ها قبل زدم اما استقبالی نشد . حالا هم خودم پایه ام ولی یه مشکلی هست . اینکه من مطمئنم پرسپولیس قهرمان میشه ( به دلایلی که قبلا گفتم ) :blush:
راستی تو پرسپولیسی هستی؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام خدمت H-C عزیز . آقا هر چی کوبیدیم توی شاتولوژی راه ندادی :D ( شوخی )
این تاپیک رو هم مدت ها قبل زدم اما استقبالی نشد . حالا هم خودم پایه ام ولی یه مشکلی هست . اینکه من مطمئنم پرسپولیس قهرمان میشه ( به دلایلی که قبلا گفتم ) :blush:
راستی تو پرسپولیسی هستی؟

شاتالوژی رو یه راهنمایی گذاشتم، برو ببین :D .

منم 100% پرسپولیسیم. شما هم که پرسپولیسی هستی. خب خودتم که پایی. حالا بذار صبر کنیم ببینیم کسی دیگه ای هم میاد. شاید چندتا از بچه های کلوب سپاهان هم اومدند.​

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منم میبندم روی پرسپولیس :)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
شرط پولی نمیشه ؟

اگر پرسپولیس قهرمان نشه 1 ماه ریش ام رو نمیزنم :D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب منم اگه پرسپولیس قهرمان نشه 1 هفته نمی یام پی تی
Onion19.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بایگانی امضاهای هر شرط بندی

بازی چلسی و لیورپول: برنده چلسی

JAVAD YASSARI FAN
attachment.php

سلطان عشق جواد يساري

بازی میلان و رئال: برنده میلان
تيم بزرگ ميلان ما را همچون بادمجاني گنديده له و لورده كرد
flat.gif
و ما اعتراف ميكنيم كه ميلان سرور و سالار ماست
hanghead.gif
و ديگر هيچ وقت ميلان و ميلاني ها را فراموش نخواهيم كرد
surrender.gif

j7w1blbbmgc0kgb0ggpz.jpg

تا اطلاع ثانوي شرمنده اين سروران بزرگوار هستيم و لنگ ميندازيم تا بلكه درس عبرتي باشد

H-C - saeed_021 - هستی - Base - harry_4553- Amenocy - ataamini
بازی لیورپول و منچستر: برنده لیورپول
144fs605123.gif

ما سیر الکس فرگوسین مجبور شدیم عکس دوره جواتیمونو در معرذ عموم بظاریم ... همینجا از تمامی بروبکس

ترفدار لیورپول بابت جصارتی که به خرج داده پوظش تلبیده و امیدوارم شما سروران ما را مورد عفو قرار بدید

باشد که دیگر برای شما بلقور نکنیم​

بازی چلسی و منچستر: برنده چلسی
من قاسم کاکوت کفتر باز بچه دروازه دولاب عاشقانه کفتارامو بوس میکنم و دون میدم . ما دروازه دولابیا به عشق کفتر

روز رو شب و شب رو روز میکنیم . با عشقی عجیب فضله هاشون رو با دست جمع میکنیم و عاشقانه با دوستامون کفتر هوا میکنیم

f_hcvwhm_ed604c3.jpg

بازی رئال و بارسا: برنده بارسا
امضای یکی از بازنده ها برای نمونه:

image-3D7E_4B9A8437.jpg

بازی لیورپول و آرسنال: برنده آرسنال

cc552bbb198bcfbefe8161069f2982b7.jpg

بازی یووه و میلان: برنده میلان
جدیدا وقتی میرم توالت دلم میگیره. هی به اون دستمالِ لوله شده نگاه میکنم ... از خدا گله میکنم آخه خـــدا چرا من نباید مثل اون دستمال باشم. وقتی تو آینه خودم رو نگاه میکنم بیشتر حسرت میخورم. چرا صورت من مثل دستمال توالت سفید نیست ... چرا صورت من مثل دستمال توالت لطیف نیست ... کار ما از این حرفها گذشته، خیـــلی وقته به این نتیجه رسیدم هیچ برتری نسبت به دستمال توالت ندارم یعنی از یک دستمال توالت هم کمترم...​

آره ... این زندگی منه، آدمی که همیشه دوست داشت یه دستمال توالت باشه ...​

شرط بندی گروهی (منچستر، میلان، رم) و (آرسنال، اینتر، یووه): برنده گروه منچستر

من و ديگر دوستان را در اين عکس يادگاری و دسته جمعی تشخيص بديد

image-FF5A_4B9A85EB.jpg

کسانی که در اين عکس حضور دارند:

Bermoda --- 4minddr --- De Monarch --- dj.juniors --- f@rzad

j_2006_n --- jerii --- Mohsen_mzh --- Mt.Music

navid_k --- Rainy Sky --- Shayan_BHX --- sJaguar --- هستی

بازی استقلال و پرسپولیس: برنده پرسپولیس

سرت را بالا بگیر [COLOR="Blue"]هوادار![/COLOR]

ما به "پرسپولیس" پر افتخارترین تیم ایران 2-1 باختیم. باید خدا را شکر کنیم که دوباره شیش تایی نشدیم.

1265964165.jpg

مرفاوی تو به جای اینکه ناخن هات رو بخوری، یکم مربیگری یاد بگیر که ما انقدر ضایع نشیم.

بازی منچستر و میلان: برنده منچستر
به استحضار می رسانیم با همکاری جمعی از دوستان توانستیم مجموعه " نوین تخلیه پی تی" را راه اندازی کنیم.
این مجموعه افتخار دارد خدمات زیر را به صورت شبانه روزی با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت به شما ارائه کند:

تشخیص گرفتگی لوله فاضلاب با دستگاه به صورت رایگان >&gt;---<< تخلیه چاه با پمپ لجن کش با تانکرهای 6000 لیتری فقط 25 هزارتومان

EMZA.jpg

میتوانید برای استفاده از خدمات ما، با یکی از اعضای مجموعه تماس بگیرید:

Amenocy --- 4minddr --- .:Bermoda:. --- anita2377 --- f@rzad --- هستی --- Shayan_BHX

H-C --- harry_4553 --- Mt.Music --- nedi --- damira_e_n_d --- j_2006_n --- Ronan --- سراب
http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=6679
بازی چلسی و اینتر: برنده اینتر
2hxk23kny5ffshdnvw1q.jpg

دوستان، من در وضع بسیار بدی گرفتار شده و حتی به نون شبم محتاج هستم.
تا حدی که ناچارا غرور خود را زیر پا گذاشته و عاجزانه از شما تقاضای کمک میکنم.
مطمئن باشید که کفش و لباس کهنه، غذای مونده، و حتی کوچکترین کمک های نقدی شما برای من یک دنیا ارزش خواهد داشت.
شما را به خدا از کمک های انسان دوستانه ی خود دریغ نکرده و راضی نباشید من در این فلاکت دست و پا بزنم.
امید من به دستان سخاوتمند شماست،
تمنا دارم برای هرگونه کمکی که از دستتون بر میاد به من پیام خصوصی بدهید.
بازی منچستر و لیورپول: برنده منچستر

1269871463.jpg

بازی رم و اینتر: برنده رم

بابا به جای اینکه بخندید، يک کمکی کنيد حداقل من رو از چاه در بياريد :(

1270127383.jpg

رفيق هم رفيق هاي قديم :(

بازی منچستر و چلسی: برنده چلسی
ManUTD 1-2 Chelsea

! Now, We Fucked

برای شناختن یک خر نیاز نیست خیلی تلاش کنید ! بعضی اوقات، خرها هم آدامس میجوند، هم کروات میزنند، و هم روی چشمشان عینک وجود دارد !​

بازی بارسلونا و رئال مادرید : برنده بارسلونا

دوستان عزیزم متاسفانه مدتی هست که موهای سرم شپش داره :(

1270975149.jpg

بعضی از شپش ها ریز هستن و سیاه رنگ که برای دیده شدنش عکس سمت راست را زوم کردم

و بعضی از شپش ها هم که در عکس سمت چپی زیر شانه می بینید زرد رنگ هستن و درشت!

تا به الان درمان های انجام شده فایده ای نداشته :( کسی می تونه یک پزشک خوب به من معرفی کنه؟

بازی یوونتوس اینترمیلان: برنده اینتر میلان

بازی بارسلونا اینترمیلان:برنده اینتر میلان
bjt5yNMj.gif

اینتر با دانش ژوزه مورینیو بارسا و پپه را بلعید

بازی رم و اینتر میلان:برنده اینتر میلان
images

images

اینتر قهرمانه ، خوزه سالاره . اینتر قهرمانه ،خوزه سالاره. اینتر قهرمانه ، خوزه سالاره . اینتر قهرمانه خوزه سالاره
اینها دیگه آویزه گوش منه طرفدار رمه واسه اسکودتو هم قطعا همینه .بازم اعتراف میکنم که :
اینتر قهرمانه ، خوزه سالاره ..
بازی چلسی و لیورپول: برنده چلسی
ما طرفدارن گولاخ لیورپولی , ضمن تبریک به تیم پر قدرت چلسی بابت قهرمانی در لیگ انگلیس , عاجزانه

خواهشمندیم اجازه بدن طرفداری سالار و سرور همه تیمهای انگلیسی , چلسی رو بکنیم و از این به بعد به راه

راست هدایت شویم ... برای این منظور عکس خود را موقعی که طرفدار تیم لیورپول بودیم اینجا قرار میدهیم

96307761113050458783_thumb.jpg

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شرط پولی نمیشه ؟

فکر نکنم بشه پولیش کرد. هم خلاف شرع اسلامه ;) ، هم یه جوری درست در نمیاد. در کل به نظر من فکر خوبی نیست.

#######

خب تا حالا همه روی پرسپولیس بستن. این سپاهانیا نمیان. خودشون هم میدونن قهرمان نمیشن دیگه.​

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
شاتالوژی رو یه راهنمایی گذاشتم، برو ببین :D .

منم 100% پرسپولیسیم. شما هم که پرسپولیسی هستی. خب خودتم که پایی. حالا بذار صبر کنیم ببینیم کسی دیگه ای هم میاد. شاید چندتا از بچه های کلوب سپاهان هم اومدند.​

نه آقا من طرفدار پرسپولیس نیستم . در اصل من بیشتر منظورم شرط بندی برای تک تک بازی ها بود ولی خب شما بحث رو بردی رو قهرمانی . من توی پیش بینی قهرمان لیگ هم گفتم پرسپولیس قهرمان میشه اما توی این تاپیک حاضرم با کسایی که میگن پرسپولیس قهرمان شرط ببندم . حالا تا الان 4 نفر گفتن پرسپولیس قهرمان میشه . یعنی اگه نشد یه هفته پست نمی ذارن ؟ اگه اینجوریه من هستم :D

من میگم سپاهان :blush:

شرط پولی نمیشه ؟

این که از حیطه ی کنترل ما خارجه :D ولی این میتونه باشه که اگه پرسپولیس قهرمان نشد شما آقایان طرفدار پرسپولیس بپذیرید که وقتی توی یه بازی یه تماشاگر یا مسوول کور میشه از تیم میزبان امتیاز کم نمی کنن ( شوخی :D )

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این که از حیطه ی کنترل ما خارجه :D ولی این میتونه باشه که اگه پرسپولیس قهرمان نشد شما آقایان طرفدار پرسپولیس بپذیرید که وقتی توی یه بازی یه تماشاگر یا مسوول کور میشه از تیم میزبان امتیاز کم نمی کنن ( شوخی :D )
خدمتتون عرض كنم چون شما از لفظ آقايان طرفدار [پرسپوليس] استفاده كرديد من به شما پاسخ دادم
منتها چون فكر مي كنم جاي مطرح كردن اينگونه مسائل اينجا نيست در تاپيك مربوطه به نام چو عضوي به درد آورد روزگار...پاسخ شما رو دادم.

پ.ن:كلا اهل شرط بندي نيستم ، اميدوارم دوستان پرسپوليسي سربلند از شرط بنديشون بيرون بيان ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
Last Monarch جان آقا هنوز سر شرط هستی دیگه. آقایون همه رو پرسپولیس بستن به جز صاحب تاپیک. شرط هم همون یک هفته درسته دیگه ؟ . چه حالی بده ببازی بعد من یک هفته فقط جک نیکلسون رو بکوبم ;) .(اعتماد به نفس رو داشتی)​

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Last Monarch جان آقا هنوز سر شرط هستی دیگه. آقایون همه رو پرسپولیس بستن به جز صاحب تاپیک. شرط هم همون یک هفته درسته دیگه ؟ . چه حالی بده ببازی بعد من یک هفته فقط جک نیکلسون رو بکوبم ;) .(اعتماد به نفس رو داشتی)​

باشه . بازی شنبه ست دیگه ؟ منم که شنبه ها بی کارم . ببینیم چی میشه .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقایون ما که داریم حرکت میکنیم به سمت استادیوم. Last Monarch جان، آقا اگه ما قهرمان نشدیم:eek: که ما دیگه نمیایم، این آخر پستمون بود تا هفته بعد، ولی اگه شدیم شب میایم این تاپیک و فروم رو به همراه دوستان آتش میزنیم، کلی هم به جک نیکلسن تیکه میندازیم(شوخی). در هر صورت شاید رفتیم تا هفته دیگه. (در این صورت خداحافظ).

به امید قهرمانی پرسپولیس

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
همینی که hc گفت

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
با اینکه استقلالی هستم ولی امیدوارم که پرسپولیس قهرمان بشه
victory.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آقایون ما که داریم حرکت میکنیم به سمت استادیوم. Last Monarch جان، آقا اگه ما قهرمان نشدیم:eek: که ما دیگه نمیایم، این آخر پستمون بود تا هفته بعد، ولی اگه شدیم شب میایم این تاپیک و فروم رو به همراه دوستان آتش میزنیم، کلی هم به جک نیکلسن تیکه میندازیم(شوخی). در هر صورت شاید رفتیم تا هفته دیگه. (در این صورت خداحافظ).

به امید قهرمانی پرسپولیس

باشه . قبول . من اگه باختم آخرین پستم رو توی همین تاپیک می زنم که دقیقا از تاریخ همون پست یه هفته پستی توی پی تی نذارم. احتمالا امشب این کار رو می کنم
پ ن : آقا انقدر به پر و پای این پیرمرد نپیچ :D

همینی که hc گفت
همونایی که بالا گفتم
یعنی فقط شما دوتا بودین ؟ داوطلب دیگه ای نیست ؟

با اینکه استقلالی هستم ولی امیدوارم که پرسپولیس قهرمان بشه
victory.gif

سلام . نوید جان شرط که نبستی ؟ احتمالا یه آرزوی موفقیت بود دیگه ؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب آقایون پرسپولیس ما شرط رو بردیم.

Last Monarch جان منتظر آخرین پست شما هستیم :D .​

بالا