De Monarch
کاربر تازه وارد
در مورد سایزه امضا باید بگم که من سره همون شرط بندی اول سایز امضا رو 5 تعیین کردم، همین طور سره شرط بندی دوم. بعد شما اومدین خودتون سایز رو گذاشتین 4 و گفتین 5 ضایعس. ما هم چیزی نگفتیم. بعد سره شرط بندی این بازی خودت آقای last monarch به من گفتی که آقا سایزه جمله حداکثر 3 باشه دیگه. من هم قبول کردم. پس دلیلی نداشت که بیام دوباره بگم آقا حتما سایز رو 3 بزار چون فکر کردم خودت میدونی دیگه. در ضمن آقا شما هم که میگی طرف صبر کرده ببینه به نفعهشه یا نه، شرط بندی اول را یادت بیار. شما نگفتی سایز رو مشخص کن بعد من همون سایزه معمولی رو گذاشتم. روزه بعدش به من گفتی .... منم سایزه جملم رو کردم 5 ، پس این حرفا نیست آقا. حالا هم هر چقدر که میخواید سایز رو کوچیک و بزرگ کنید. ما کم با شما را نیومدیم آقا. گفتی اون شرط پاک کردن تمام امضاها رو بردار ما هم قبول کردیم. جمله ما رو نصفه گذاشتی، چیزی نگفتیم. ولی خیالی نیست. مهم این دوره هم بودنا بود و بس.
##################
در مورد شرط بندی سره 2 بازی. من نمیدونم. یا باید یک بازیش کنیم، یا همین. اصلا چه اشکالی داره. فوقش اگه مثلا گروه a برد به گروه b میگه جمله رو بزار. حالا اگه فرداش گروه b گروه a رو برد، گروه a هم جمله گروه b رو میزاره. بعدشم دیگه توی این شرط بندی همه عضو گروه خاص نیستن. مثلا از گروه ما الان پویا رو آلمان بسته و من رو پرتقال. در کل فکر نکنم خیلی مشگل ساز باشه.
##################
اون شرطه دو گروه ها رو یادتونه. قرار شد گروه ما (یعنی ایتالیا) و گروه شما (یعنی فرانسه) هم کردو شرط بندی بیشتری رو برد یه بلایی سره گروهه مقابل بیاره. حالا که تیمه شما حذف شد و گروهتون هم متلاشی:lol: ما باید چه بلایی سره شما بیاریم.؟
##################
بازی پرتقال - آلمان
H-C و سراب روی پرتقال
Pooya007 و و طراحان وبThomas Anders روی آلمان
بازی اسپانیا - ایتالیا
H-C - Pooya 007 - سراب و طراحان وب روی ایتالیا
Thomas Anders روی اسپانیا
من قبل از اینکه بازی شروع بشه در مورد این پست یه چیزی بگم تا بعد
اولا که من مخلصم به خدا بعدش اینکه جواب تک تک چیزایی که عنوان کردی مشخصه
در مورد سایز تو نگفتی که باید سایزش 3 باشه حالا اگه فکر کردی من خودم می دونم این یه بحث دیگه ست
در مورد جمله ای که من سانسورش کردم . خدایی جملش ضایع نبود ؟ خیلی ضایع بود .
در مورد شرط بندی کلی هم والله هیچ کس اظهار امادگی نکرد . بعش اینکه شرط ما روی حذف فرانسه
یا ایتالیا نبود شرط ما بر سر همه ی بازی هایی بود که توی یورو روش شرط می بندیم
در مجموع همه ی اینا برای دور هم بودنه و اگه بخواد خدایی نکرده کدورتی پیش بیاد اصلا فایده نداره
من حاضرم همه ی سو تفاهم ها رو ( اگه وجود داره ) حل کنم .