می خوام ببینم چند نفر رو بدبخت کردی !به تو چه ؟!![]()

می خوام ببینم چند نفر رو بدبخت کردی !به تو چه ؟!![]()
لااقل ما پختیم!!شما که هنوز خامین باید چهارشنبه شب تو دیگ منچستر بپزین!!14 عدد سیب زمینی پخته LOOL
LOOL چه حرفا!!خودت خندت نمیگیره؟؟!!شنیدم به تمرینات برگشته . بدون King هم منچستر تیم سوراخی بیش نیست
LOOL چه حرفا!!خودت خندت نمیگیره؟؟!!دیگه تو رو خدا از این شوخیا نکن!!!زیاد بخندم دلم درد میگیره!!![]()
اسم این تاپیک کلوپ شرط بندیه ولی تو این چند صفحه اخر هیچی به جز اسپم ندیدیم!!!
ایا دوستان اینجا در سایت هایی شرط بندی میکنن؟(مثل : btaraf - bwin90 یا ...) لطفا اسم سایت هایی رو که داخلش شرط بندی میکنین بگن...
آها!!پس خودت قبول داری حرفت خنده دار بود!!!خب منم میگم که تو بخندی دیگه . ما هستیم که منچستری های عزیز قبل از آبکش شدن یه خرده خوش بگذرونن
بعد بازی نیای تریپ ورداری که " آقا جمله تون زشته من دیگه نیستم" ها
می خوام ببینم چند نفر رو بدبخت کردی !![]()
اسم این تاپیک کلوپ شرط بندیه ولی تو این چند صفحه اخر هیچی به جز اسپم ندیدیم!!!
ایا دوستان اینجا در سایت هایی شرط بندی میکنن؟(مثل : btaraf - bwin90 یا ...) لطفا اسم سایت هایی رو که داخلش شرط بندی میکنین بگن...
ممنون
به نظر من پرس پولیس بهترین تیمه رو زمینه و بقیه تیم ها بدرد نمی خورن
ادیت....
اشتباهات تایپیشون زیاد شده!!تاثیرات مخرب استرس بازیه دیگه!!اشتباه گفتی !
فکر کنم میخواستی بدونی چندنفر قراره بدبختت کنن
واقعا چرا اینقدر ناامیدانه!!نچ نچ نچ!!حالا با فرگی صحبت میکنیم بالای 3 تا بهتون نزنه!!دوستان بارسایی به دلیل ترافیک شدید بخش Social Groups اینجا اطلاع رسانی می کنیم که به گروه مراجعه کنید
دوستان بارسایی به دلیل ترافیک شدید بخش Social Groups اینجا اطلاع رسانی می کنیم که به گروه مراجعه کنید
واقعا چرا اینقدر ناامیدانه!!نچ نچ نچ!!حالا با فرگی صحبت میکنیم بالای 3 تا بهتون نزنه!!
کلا ما که این مشکل رو نداریم !
شما هم حتما مشکل دیگه ای دارید :lol:
مملو به تنهایی نابودتون کرده![]()
به جان خودم من دارم توی گروه خودم رو می کشم ولی کسی منچستر رو اصلا آدم به حساب نمیاره . من چه کار کنم آخه؟
دوباره به دوستان بارسایی :
خواهش می کنم به گروه مراجعه کنید . اینقدر ها هم که شما دست کم گرفتید هم نیستا. منچستر دیگه بوق نیست که . به هر حال اونا هم یه تیم هستن واسه خودشون]
مخلصیم برادر :دیکلا ما که این مشکل رو نداریم !
شما هم حتما مشکل دیگه ای دارید :lol:
مملو به تنهایی نابودتون کرده![]()
چيزي ديگه تا جشن قهرماني باقي نمونده !
حسام بشین سر جات شلوغ نکن مانرک همش واسه 48 ساعت واست مرخصی گرفته بازی ورببینی
زیادی اذیت کنی زنگ می زنم بیان ببرنت دستتم ببندن به تخت ها
(شرمنده گت اسمایلیم پوکیده)
برای بار آخر میگم منچستر سوراخه
پ.ن: شرمنده من حالا خوب نیست شاید نتونم تا فردا درست و حسابی سر بزنم