• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام جان انجام شد .
چون علاقه آنچنانی به این دو تیم ندارم علاقه ای به شرکت در این شرط بندی ندارم ولی حدسم اینه که برزیل برنده میشه . دی:

آقا مرسی. امشب بعد از انجام دادن مراسم روز مادر میریم برای کلوب :دی

حدس و گمان رو هم کلا شما بیخیال شد :دی

می ترسه شخصیت مجازی آی دی اون شخص معلوم الحال بازم مثل همیشه بره زیر سوال :rolleyes: . لامصب رو هم داره در حد علی دایی لووول . از رو نمیره به هیچ وجه

ای بر اون ذات خرابت لعنت. از رو برم ؟ روزی که من جلوی تو کم بیارم یقینا روز مرگ ما خواهد بود !

خب کسی کلوب ها رو استارت نکرد مثل اینکه . من تا شب کلوب برزیل رو استارت می کنم که بریم برای امضا ...

الکی وقت خودتو هدر نده ! اول و آخرش بازنده ای دیگه !

پ.ن : یعنی تو فکر میکنی بوفون گل میخوره ؟! نه واقعا ؟! :D:rolleyes::p:cool::lol::blink:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ای بر اون ذات خرابت لعنت. از رو برم ؟ روزی که من جلوی تو کم بیارم یقینا روز مرگ ما خواهد بود !

وقتی می بازی دیگه چه قبول کنی چه قبول نکنی کم آووردی . یه خرده به حافظه ت فشار بیاری متوجه میشی که چرا این حرف رو می زنم :دی

الکی وقت خودتو هدر نده ! اول و آخرش بازنده ای دیگه !

خدایا من رسما کم آووردم . آدم به این پررویی ندیده بودم . طرف رسما یه "همیشه بازنده" ست و اینجا واسه ما پشتک وارو می زنه . در ضمن من بهت آمار هم نشون دادم :دی (به جان خودم آمارم نقطه به نقطه نبود . نرخ رو با توجه به وضع الان ه زندگی فرومی ملت در نظر گرفتم :lol:)

پ.ن : یعنی تو فکر میکنی بوفون گل میخوره ؟! نه واقعا ؟!

من نمی دونم تو لیست بازیکن های دعوت شده هست یا نه ولی کلآ این همونی هست که اسمش 100 ها کیلومتر با اون چیزی که واقعا هست فاصله داره :lol:

:blink:

///

کلآ بیا یه خرده روت رو کم کن شاید ما هم دلمون سوخت به خاطر سابقه ت توی بخش واست یه سری مزایا قائل شدیم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
وقتی می بازی دیگه چه قبول کنی چه قبول نکنی کم آووردی . یه خرده به حافظه ت فشار بیاری متوجه میشی که چرا این حرف رو می زنم :دی

مسائل سیاسی چه فشاری آورده به ملت
%23emu.gif
تو رو خدا نگاه کنید ! پسره رسما چت زده ! خدایا بر باعث و بانیش لعنت !

- دو تیر زدیم کلا :دی

خدایا من رسما کم آووردم . آدم به این پررویی ندیده بودم . طرف رسما یه "همیشه بازنده" ست و اینجا واسه ما پشتک وارو می زنه . در ضمن من بهت آمار هم نشون دادم :دی (به جان خودم آمارم نقطه به نقطه نبود . نرخ رو با توجه به وضع الان ه زندگی فرومی ملت در نظر گرفتم :lol:)

تو که همیشه کم آوردی و میاری و خواهی آورد ! :دی

آمار هم همون به درد خودت میخوره ! آمار رو امیرعلی تنظیم کرده، اون هم که حال و احوال درست و حسابی نداره مثل خودته !

رسما مثل آمارگر بزرگ گند میزنید به زندگی ملت (البته شما مجازی باز هستی :دی)

من نمی دونم تو لیست بازیکن های دعوت شده هست یا نه ولی کلآ این همونی هست که اسمش 100 ها کیلومتر با اون چیزی که واقعا هست فاصله داره :lol:

بوفون همیشه بوفونه :rolleyes: بهترین دروازه بان دنیا بوده، هست و خواهد بود .

128fs443234.gif

////

کلآ بیا یه خرده روت رو کم کن شاید ما هم دلمون سوخت به خاطر سابقه ت توی بخش واست یه سری مزایا قائل شدیم

خدایا !

خودت همه را به راه راست هدایت کن ! هم این احمق رو، هم اون احمقی رو
127fs4196680.gif

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
باز من 2 روز نبودم این داداشام افتادن به جونه هم .ای بابا کی میخواید درست شید؟!
از قضیه شرط بندی نکردن من هم سوءاستفاده نکنید

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تو رو خدا نگاه کنید ! پسره رسما چت زده !

ما با چت یا بی چت برنده ایم سید ... همینهاست که میمونه LOOL

تو که همیشه کم آوردی و میاری و خواهی آورد ! :دی

من همینجا از کل بچه های بخش به خاطر پررویی این عزیز معذرت می خوام . ایشون کلآ تا ابد هم که از صغیر و کبیر ببازن باز هم از رو نمیرن .الان کاربرهایی که 1 پست هم در این بخش دارن فهمیدن نحوست از سر و روی این کاربر می باره ولی ... برای یه همچین آدمی چه میشه کرد خدایی؟ به جز دعا هیچی

بوفون همیشه بوفونه بهترین دروازه بان دنیا بوده، هست و خواهد بود .

خب اینا رو برو یه جایی بگو که خیلی اهل فوتبال نباشن :rolleyes:

/////////////////////////////////////////

خودت همه را به راه راست هدایت کن ! هم این احمق رو، هم اون احمقی رو

همون بدبخت هم به درد نحوست گرفتار هست بیچاره . هر چی ملت می گن بابا بسه دیگه کوتاه بیا و از رو برو ولی اون هم مثل بعضی ها جونش بره اعتراف به شاسکولی و حماقت و فلاکت و "همیشه بازنده" بودن نمیکنه

خداوندا به همه ی ما صبر بده . شر این شساکیل (جمع شاسکول) رو از سر ملت و بخش فوتبال کم کن . کاری کن که وقتی همه یک صدا بر "همیشه بازنده" بودن آنها تاکید می کنند آنها برای یک بار هم که شده کمی به این قضیه فکر کنند

الهی آمین

بر همیشه بازنده ی مردم آزار لعنت که خودش می دونه بازم می بازه و ملت رو با اراجیف خودش وادار به کل کل میکنه

پ ن : بازم مثل همیشه ... شاسکول بازنده میشه :lol:

باز من 2 روز نبودم این داداشام افتادن به جونه هم .ای بابا کی میخواید درست شید؟!
از قضیه شرط بندی نکردن من هم سوءاستفاده نکنید

آخه آدم نمیشه هر کارش می کنم .

TOO BAW CHETI HAKENIM VE ADEM BAVVE

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ما با چت یا بی چت برنده ایم سید ... همینهاست که میمونه LOOL

توهم زدی گلابی :lol:

من همینجا از کل بچه های بخش به خاطر پررویی این عزیز معذرت می خوام . ایشون کلآ تا ابد هم که از صغیر و کبیر ببازن باز هم از رو نمیرن .الان کاربرهایی که 1 پست هم در این بخش دارن فهمیدن نحوست از سر و روی این کاربر می باره ولی ... برای یه همچین آدمی چه میشه کرد خدایی؟ به جز دعا هیچی

من واقعا الان متعجب هستم !

من نمیفهمم ! ای بر پدر اون دکتر لعنت !

حالت خوب بود که ! گفتن داری بهتر میشی ! بدتر شدی ظاهرا ! این همه پول از ما ماگیرین بعدش هیچی ! یه مشت اراجیف تحویل میدن !

ولی تو باید رو پای خودت وایسی. تمرکز کن، اون قرض صورتی ها رو بخور، دو سه ساعتی بگیر بخواب. اون مواد لامصب رو هم نزن حالت خوب میشه.

خب اینا رو برو یه جایی بگو که خیلی اهل فوتبال نباشن :rolleyes:

اتفاقا این رو جایی میگن که همه اهل فوتبالن !

/////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

همون بدبخت هم به درد نحوست گرفتار هست بیچاره . هر چی ملت می گن بابا بسه دیگه کوتاه بیا و از رو برو ولی اون هم مثل بعضی ها جونش بره اعتراف به شاسکولی و حماقت و فلاکت و "همیشه بازنده" بودن نمیکنه

خداوندا به همه ی ما صبر بده . شر این شساکیل (جمع شاسکول) رو از سر ملت و بخش فوتبال کم کن . کاری کن که وقتی همه یک صدا بر "همیشه بازنده" بودن آنها تاکید می کنند آنها برای یک بار هم که شده کمی به این قضیه فکر کنند

الهی آمین

خدا ! حالش بد شده ! دوستان کمک ! دکتر خوب سراغ ندارید ! ما اینو بردیم پیش اون دکتر شفا بده بدتر زد یارو رو دیوونه کرد !

بر همیشه بازنده ی مردم آزار لعنت که خودش می دونه بازم می بازه و ملت رو با اراجیف خودش وادار به کل کل میکنه

بر مانرک و مانرکیان لعنت

بر مانرک و دکتر لعنت

بر یزید و معاویه و مانرک لعنت

پ ن : بازم مثل همیشه ... شاسکول بازنده میشه :lol:

هر هر نخند بابا گلابی. فردا بردمت آسایشگاه یه آمپول گاوی بهت زدن ملتفت میشی :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا مرسی. امشب بعد از انجام دادن مراسم روز مادر میریم برای کلوب :دی

حدس و گمان رو هم کلا شما بیخیال شد :دی

خواهش می کنم . درباره خط دومی هم که نوشتی : یادته آخرین بار کی این حرفو زدی؟ :D سر بازی لیورپول -چلسی که من گفتم چلسی ، لیور رو میزنه :D یادت اومد ؟ پسرم به من ایمان داشته باش :p

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلوب ما استارت شده ! اعضا اینوایت شدن !

من همچنان دنبال آقا فرزاد میگردم !

مرجان هم نیست :( بریم یه آگهی براش بدیم :(

خواهش می کنم . درباره خط دومی هم که نوشتی : یادته آخرین بار کی این حرفو زدی؟ :D سر بازی لیورپول -چلسی که من گفتم چلسی ، لیور رو میزنه :D یادت اومد ؟ پسرم به من ایمان داشته باش :p

اون حادثه بود :D شک نکن :D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مرجان هم نیست بریم یه آگهی براش بدیم

متاسفانه سالم و سر حاله :دی ...... اگهی نیاز نیست :دی

===========
منم برزیل !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
توهم زدی گلابی :lol:

گلابی ترین کاربر پی تی داره به کی میگه گلابی . آخه بابا تو چرا اینقدر رو داری . خدایا تو رسما اون طرف اسمش رو نبر رو هم روسفید کردی . با این کوله بار سنگین از باخت که توی این تاپیک آووردی بازم روی حرف زدن داری؟

اتفاقا این رو جایی میگن که همه اهل فوتبالن !

:lol:

کلآ اشتباه اومدی حاجی

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

بر مانرک و مانرکیان لعنت

بر مانرک و دکتر لعنت

بر یزید و معاویه و مانرک لعنت

گذشته از شوخی مثل اینکه واقعا دیگه تیمارستانی شدی . یادم باشه این سری اومدم عیادت یه کیلو گلابی خوب برات بیارم

هر هر نخند بابا گلابی. فردا بردمت آسایشگاه یه آمپول گاوی بهت زدن ملتفت میشی :دی

هر جا دوس داری میتونی بری . آسایشگاه . زایشگاه . سایشگاه . گاودونی ولی یادت نره که یک عدد گلابی پخمه هستی که همه فهمیدن " همیشه بازنده" هستی ...

پ ن : امشب می خوام برم فیلم " گلابی ای برای تمام فصول" رو ببینم . میگن کارگردانش در عرصه ی سینما یه کارگردان "همیشه بازنده" ست که متاسفانه گوشش به حرف دوست و دشمن بدهکار نیست و پر رو تر از قبل می خواد به کارش ادامه بده

@ خدا :

این خشکسالی لامصب اومد و درختای گلابی همچنان در حال دادن محصول هستن .از ما که گذشت کاری کن شرش گریبان گیر بچه های بخش نشه :rolleyes: . آ خدا . مخلصیم . این جماعت که از رو نمیرن تو یه فرجی حاصل بفرما .

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
چرا دعوا نمیکنید بابا حوصلمون سر رفته

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
متاسفانه سالم و سر حاله :دی ...... اگهی نیاز نیست :دی

تف به این شانس
candlef.gif

گلابی ترین کاربر پی تی داره به کی میگه گلابی . آخه بابا تو چرا اینقدر رو داری . خدایا تو رسما اون طرف اسمش رو نبر رو هم روسفید کردی . با این کوله بار سنگین از باخت که توی این تاپیک آووردی بازم روی حرف زدن داری؟

گیره عجب خری افتادیم به قرآن !

آخه #@$@#$ تو هم مثل طرفدارهای بعضی ها وقتی هیچی نداری تیکه های ما رو خز میکنی (حالا اونا شعار خز میکنن)

کلآ اشتباه اومدی حاجی

خب همین الان مشخص شد تو هیچی از فوتبال نمیفهمی !

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

گذشته از شوخی مثل اینکه واقعا دیگه تیمارستانی شدی . یادم باشه این سری اومدم عیادت یه کیلو گلابی خوب برات بیارم

خز نکن بابا تیکه رو. خودت کم روانی بود، عکس یک شخصیت روانی رو هم گذاشتی رو آواتور (باز نیای چرت بگی ! گفتم شخصیت روانی. منظور تو فیلمش بود !)

هر جا دوس داری میتونی بری . آسایشگاه . زایشگاه . سایشگاه . گاودونی ولی یادت نره که یک عدد گلابی پخمه هستی که همه فهمیدن " همیشه بازنده" هستی ...

خر، خره دیگه کلا !

پ ن : امشب می خوام برم فیلم " گلابی ای برای تمام فصول" رو ببینم . میگن کارگردانش در عرصه ی سینما یه کارگردان "همیشه بازنده" ست که متاسفانه گوشش به حرف دوست و دشمن بدهکار نیست و پر رو تر از قبل می خواد به کارش ادامه بده

موفق باشی !

من پیشنهاد میکنم فیلم، «من یک دیوانه نیستم» رو هم ببین ! احتمالا همذات پنداری میکنی با نقش اولش !

@ خدا :

این خشکسالی لامصب اومد و درختای گلابی همچنان در حال دادن محصول هستن .از ما که گذشت کاری کن شرش گریبان گیر بچه های بخش نشه :rolleyes: . آ خدا . مخلصیم . این جماعت که از رو نمیرن تو یه فرجی حاصل بفرما .

خوشم میاد در حد اون یارو «رو» داری !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چرا دعوا نمیکنید بابا حوصلمون سر رفته

آخه حریف نمی بینیم عطا جان . خسته شدیم از بس بردیم

خب همین الان مشخص شد تو هیچی از فوتبال نمیفهمی !

برو بشین سر جات فیلمت رو ببین حاجی

خز نکن بابا تیکه رو. خودت کم روانی بود، عکس یک شخصیت روانی رو هم گذاشتی رو آواتور (باز نیای چرت بگی ! گفتم شخصیت روانی. منظور تو فیلمش بود !)

ما با تحمل کردن تو همین الان هم روانی نشدیم خودش خیلی هست خدایی . اون فیلم های مورد علاقه ت و ... :lol:

من پیشنهاد میکنم فیلم، «من یک دیوانه نیستم» رو هم ببین ! احتمالا همذات پنداری میکنی با نقش اولش !

کلآ من از این به بعد گوشم وزوز مگس ها رو نمی شنوه . در ضمن شلوغ نکن که آی دیت به صورت کامل دستمون هست . بیا اینم مدرک :

f_dfgdfgm_8ce5180.jpg

خداوندا یه خرده به این بشر شرم و حیا بده به ما بدبخت بیچاره ها یه پولی که بزنیم به زخم کسایی که از رو نمیرن

///

دوستان برزیلی به گروه مراجعه کنید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
کلوب ما استارت شده ! اعضا اینوایت شدن !

من همچنان دنبال آقا فرزاد میگردم !

سلام و درود بر برادر حسام و تمام رفقای عزیز

هستم حسام جون .. بیش و کم سر میزنم ولی اصلا حال و حوصله ای ندارم

مخلص همه //

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آخه حریف نمی بینیم عطا جان . خسته شدیم از بس بردیم

بسی زرشک !

برو بشین سر جات فیلمت رو ببین حاجی

فیلم رو که میبینیم ! در اون زمینه هم کلا خری آخه ! بعد میرن از قبرس میارن خداییش ! خر به این خری دیده بودید تا الان ؟ خداییش ... ؟!

ما با تحمل کردن تو همین الان هم روانی نشدیم خودش خیلی هست خدایی . اون فیلم های مورد علاقه ت و ... :lol:

خدایی من تو هر مجلسی بگم یه شاسکول میگه Hours بهترین فیلم سینماست همه با لگد میندازنم بیرون ! فکر ببین اگه همون شاسگول بگه چه میکنن باهاش ! :rolleyes:

کلآ من از این به بعد گوشم وزوز مگس ها رو نمی شنوه . در ضمن شلوغ نکن که آی دیت به صورت کامل دستمون هست . بیا اینم مدرک :

f_dfgdfgm_8ce5180.jpg

خب خدا رو شکر کور هم شدی، یا توهم زدی من نمیدونم ! این مگس نیست بیشعور ! حداقل یوزپلنگی چیزی هست !

مدرک هم رو نکن که خداییش یه چیزایی رو میکنم که خودت میدونی .... :cool:

خداوندا یه خرده به این بشر شرم و حیا بده به ما بدبخت بیچاره ها یه پولی که بزنیم به زخم کسایی که از رو نمیرن

خدایا شفا طلب میکنیم !

کم نیار بابا باقالی :lol:

دوستان برزیلی به گروه مراجعه کنید

الکی خسته نکنید خودتون رو کلا !

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها سلام!!
این چند روزه خیلی درگیر بودیم!!اگه بدونین چقدر تو کرمان باتوم خوردیم!!هنوز جاش کبوده از 2شنبه!!
خب این بحثا رو بیخیال!! کجا بودیم؟؟!!!آها تا اونجا رفتیم که بگوییم ایتالیا سوراخه!!
حرفی هم توش نیست!!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام و درود بر برادر حسام و تمام رفقای عزیز
هستم حسام جون .. بیش و کم سر میزنم ولی اصلا حال و حوصله ای ندارم
مخلص همه //

ای بابا . همه افسرده هستید که ...

فیلم رو که میبینیم ! در اون زمینه هم کلا خری آخه ! بعد میرن از قبرس میارن خداییش ! خر به این خری دیده بودید تا الان ؟ خداییش ... ؟!

بچه های اونور که همه فهمیدن کی خر هست . این یه ذره آبرویی که اینور داری رو نبر تو رو روح آقا :rolleyes:

خدایی من تو هر مجلسی بگم یه شاسکول میگه Hours بهترین فیلم سینماست همه با لگد میندازنم بیرون ! فکر ببین اگه همون شاسگول بگه چه میکنن باهاش ! :rolleyes:

عقل یارو تعطیل هست . من کی گفتم بهترین فیلم تاریخ هست؟ تقصیر نداری . به این تاپیک که می رسی از شدت باخت هذیان میگی .

خب خدا رو شکر کور هم شدی، یا توهم زدی من نمیدونم ! این مگس نیست بیشعور ! حداقل یوزپلنگی چیزی هست !

یوزپلنگ؟ :lol: برو عموجان خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه ... تو سیب زمینی هم نیستی چه برسه به یوزپلنگ :lol: یوزپلنگی که شب تا صبح توی تاپیک شرط بندی ببازه ندیده بودیم که حالا دیدیم

مدرک هم رو نکن که خداییش یه چیزایی رو میکنم که خودت میدونی .... :cool:

خفه شو بابا
4yajuyo.gif

کم نیار بابا باقالی :lol:

جواب ابلهان خاموشی ست

الکی خسته نکنید خودتون رو کلا !

به شما ربطی نداره ما چه می کنیم :rolleyes:. برو خرگوشت رو شکار کن یوزپلنگ جان :lol:

آقا بیا گروه رو چک کن که اگه من تنهایی بخوام جمله درست کنم آبرو برای اون بشر نمی ذارم ... البته تو به عنوان یه فرد باتجربه در شرط بندی ها خودت می دونی کدوم ببو گلابی ای می بازه دیگه به خودت زحمت نمیدی :rolleyes:

آها تا اونجا رفتیم که بگوییم ایتالیا سوراخه!!
حرفی هم توش نیست!!

به سلامتی سوراخی ایتالیا یه سری به گروه بزن اگه وقت کردی ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
الان روی برزیل - ایتالیا هست؟ گروهها چطوریه؟

آره . روی بازی ایتالیا - برزیل هست . وضعیت گروه ها رو هم میتونی توی این دو گروپ ببینی :

http://forum.persiantools.com/group.php?groupid=160
http://forum.persiantools.com/group.php?groupid=161

@ محسن :

سرعت شدیدا پایین هست . هنوز گروه رو چک نکردم . شب میام چک می کنم

بالا