عجب !خودت گروه رو حذف کن دیگه ... برو صفحه ی اول گروه از روی اون گزینه ی Manage Members همه رو اخراج و بعد گروه رو حذف کن
درست شد ، من مستقیم میزدم دیلت میدیدم نمیشه ! ( می گفت اجاز نداری)

عجب !خودت گروه رو حذف کن دیگه ... برو صفحه ی اول گروه از روی اون گزینه ی Manage Members همه رو اخراج و بعد گروه رو حذف کن
ای داد بیداد !!! باخت !!![]()
بترکه اون صغ (سق،سغ،صق) سیاهتون![]()
![]()
![]()
حیف شد ، فینال برزیل اسپانیا خیلی قشنگ میشد![]()
پست 1 ادیت شد . قوانینی که قبلا هم اینجا عملآ اجرا می شد رو نوشتیم که حرف و حدیثی نباشه
کوچکتر از اونی که طرفدارش باشی... برو به همون تیمت بچسب که سال به سال رنگ مرحله ای بالاتر از مرحله ی حذفی رو نمی بینه :lol:
(به شما مربوط نیست البته ولی در کل : ) خبری نیست
پ ن :![]()
عجب حوصله ای داری خدایی . این رو اصلا آدم به حساب نیار . بذار اینقدر خودش حرف بزنه که خسته بشه ... قربون قدرت خدا برم که اینقدر به یه موجود نیرو داده که مثل کدو توی این تاپیک به دست همه ی قل می خوره و این ور و اون ور میشه ولی از رو نمیره . خدا به حق همین روزها شفاش بده
داداشای گلم(مانرک .حسام) انقدر باهم کل کل نکنید .پا می شم میام لهتون می کنم ها
دوستان لطفا احترام همديگرو نگه داريد ... خواهش ميشه![]()
دوستان لطفا احترام همديگرو نگه داريد ... خواهش ميشه![]()
مثلا میخواستی بگی تو هم آدمی ؟!
در حدی نیست که طرفدارش باشم ! تیم ما هم سرورتونه برای همیشه. یه کاپیتانمون به کل تاریخجه تیمتون می ارزه![]()
گفتم هر چیزی در این تاپیک به من مربوط هست !
تف به ذات پدر اون دکترها که این قدر از من پول گرفتن و گفتن تضمینی رو تو کار میکنن ولی میبینم که هیچ نتیجه ای نداده و از اولش هم بدتر شدی ! در اون آسایشگاه و باید گل گرفت.
شنبه منتقلت میکنم یه جا دیگه، خیلی نارحت نکن خودت رو !
کلا این فرق میکنه قضیش !
بازي برزيل آمركا نميخوايين شرط ببندين ؟
اگه بستين من آمريكا
نابودتون مي كنيم![]()
كجاش شوخي بودجدی نمیگی . شوخی میکنی؟
كجاش شوخي بود
جدي مي گم ها
شهامت داريم ديگه :blush:
فري جون مثل اينكه خيلي به تيمتون اميدواريآقا خوب ببندیم
برزیل![]()
آخه چرا به اون امضا تون رحم نمی کنید![]()
طبق قوانين جديد فيفا بايد حداقل 100 پست داشته باشيد تا بتونيد شرط ببنديدراست میگه ها
منم آمریکا
فري جون مثل اينكه خيلي به تيمتون اميدواري
فعلا كه كسي جرات نكرده بياد رو برزيل ببندهتو هم نميدونم شيطون گولت زد اومدي اينور
آمربكا :ari_gholi , shahram1368
برزيل :سراب
باشهشهرام جان تا سه روز امضا هاتون مال من هست![]()
من که مطمئن هستم برای ایندفعه اگه برزیل باخت من یک هفته امضا رو می زارم اگه برزیل برد شما همون سه روز رو بزارید دی;![]()
باشه
حالا كه اينقدر به خودت مطميني آواتارت هم بزار برا شرط
قبوله ؟.....آره آره ...قبوله![]()