Afsaneh-R
Registered User
شرط بستن نمي خواد ديگه
مشخصه چلسي ميبره
منم رو چلسي

منم رو چلسي

آره آره این خیلی خووبه حیف من رفتم منچستر گفتم یه آوتار باحال واسمون پیدا میکنید:دی
اگه یه فرجی شد منچستر برد من هم آواتار هم امضای حسام عوض میکنم اعصابم خورد میشه این تامی رو تو لباس اس اس میبینم : پی
ولی جدا" اگه آواتار خواستین بزارین ضایع نباشه ( پ. ن: به حال ما چه فرقی میکنه مال ما که ضایعس در حد تیم ملی : دی )
البته اولویت و دارنده حق وتو استارتر تاپیک هست که مخالفت کرد با آواتور. (آقا خواب عوض کردن عکس تامی عزیز رو ببینی:lol![]()
نه بابا . اینا رو میگی ملت فکر میکنن راس میگی. استارتر هم تابع جمعه . فوقش شرایط رو نمی پذیرم می کشم کنار![]()
H-C - Last monarch - Afsaneh-R VS AMIR-ALI - Arash_Em - reza_badkonaki - sasan s
آقا بلاخره چی شد؟ همون امضا خوبه؟!
این بازی رو نگفتم . میگم همین روال باشه دیگه . از این به بعد برای هر بازی یه شرایطی تعریف بشه بعد هر کی خواست میتونه قبل از بازی کنار بکشه . اینجوری بهتر نیست؟!به جانه خودم نه، به جانه خودت اگه بکشی کنار که من اصلا نیستم
آقا همون امضا ردیفه. فعلا برای این شرط همون امضا رو بریم تا 2 هفته دیگه و .......![]()
این بازی رو نگفتم . میگم همین روال باشه دیگه . از این به بعد برای هر بازی یه شرایطی تعریف بشه بعد هر کی خواست میتونه قبل از بازی کنار بکشه . اینجوری بهتر نیست؟!
تو هم دمه در تاپیک خوابیدی جواب بدی ها
باشه آقا. همین که تو گفتی خوبه. حالا یه فکری برای امضا بکن، من خلاقیتم نمیاد. راستی افسانه هم با ماست.افسانه تو هم خلاقیتی به فکرت زد بگو ها.
ما میبریم
2 هفته دیگه هم میبریم![]()
آقا بالاخره استارتر تاپيک هست خووبه مثه بعضيا(!) 2 هفته بعد جواب بده؟؟![]()
منم با امضا موافقم ولي از گروه ما الان همه آف هستن:دي![]()
شک نکن!!! چون شمايي حتمن ميبريد!!! حتما"![]()
فقط تا شنبه چکار کنيم حوصله مون سر ميره ..... پايه هستين جک بگيم؟؟؟!![]()
ما ببريم امضاي حسام رو عوض ميکنم جاش عکس هيتلر ميزارم : پي
ما برديم يا باختيم؟
------------
منم با مانرك موافقم در مورد تعيين شرايط پيش از شزطبندي
گفتیم دیگه !!!!!!! چند بار بگیم ؟!!!!!چلسی-منچستر.
نبود ؟
رضا برو دارمتگفتیم دیگه !!!!!!! چند بار بگیم ؟!!!!!
منچستر !!!!!!!
چاکریمرضا برو دارمت
---
بنظرت امضاي اين حسام چيكار كنيم؟
چاکریم
الان که چیزی به نظرم نمیرسه ولی نابودش میکنیم :دی ........... یه کاری میکنیم 2 هفته پست نزنه !!!!! پستای 2 هفته پیشش رو هم پاک کنه :دی
نه دیگه وقتی میره رو چلسی میبنده باید تقاصش / تقاسش رو هم پس بده !!!!!!مونارك كجايي كه تاپيكت به خشونت و كشت و كشتار كشيده شده :wacko::lol: رضا ، حسام از خودمونه، اينجوري نكنيد بابا !!!