میگم بچه ها ما همه با هم دوستیم ها ... http://************/files/rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

از این به بعد reza_badkonaki روی هر تیمی بست من هم می بندم ظاهرا ابوالشانس هست (شوخیه آقا)

میگم بچه ها ما همه با هم دوستیم ها ... http://************/files/rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif
از این به بعد reza_badkonaki روی هر تیمی بست من هم می بندم ظاهرا ابوالشانس هست (شوخیه آقا)
جان خودم امروز كلي حال كردم ها. حسام تا تو باشي انقدر كري نخوني![]()
رضا اون جمله رو بده بهشون ببينم چيكار كردين![]()
جمله اومد. من گذشتم، فقط :
1- 2تا از اسمایل هاتون مشکل داره.
2- آقا ما هم قرمزیما
جمله ها که تو امضای حسام هست دیگه ! :دیجان خودم امروز كلي حال كردم ها. حسام تا تو باشي انقدر كري نخوني![]()
رضا اون جمله رو بده بهشون ببينم چيكار كردين![]()
1. اره این فروم شاهد هم همیشه یه جاییش میلنگه !! :دی اسمایلا واسه سایت اونه !! میخوای حذفش کن که دیگه اون ضربدر قرمز هم نیاد ........ البته خیلی فرقی نمیکنه
2. اون قسمت قرمز و اینارو برای این ابی ها گذاشتم :دی ..... میخوای اون یه تیکشو بردار ......الان مانرک میاد منو به اتهام بر هم ریزی قوانین تاپیک اعدام میکنه![]()
آقا من اعتراض دارم !!
حسام که پرسپولیسی یه حتما دلش با این جمله غنج هم میره !!
بقیه هم که بی طرف هستن .. فقط این وسط جمله آبی و قرمز دودش تو چش من رفت !! :wacko:
جمله ها که تو امضای حسام هست دیگه ! :دی
فقط این وسط جمله آبی و قرمز دودش تو چش من رفت !!
میگم حالا بحث آبی - قرمز هیچی ولی کلا در مقابل اون چیزی که میخواستیم سرشون بیاریم خیلی هم لطف کردن Dآقا من اعتراض دارم !!
حسام که پرسپولیسی یه حتما دلش با این جمله غنج هم میره !!
بقیه هم که بی طرف هستن .. فقط این وسط جمله آبی و قرمز دودش تو چش من رفت !! :wacko:
اره راست میگیا .......یه جمله عشق به پرسپولیس مینداختیم تو امضاشون هم واسه فرزاد خوب بود هم واسه حسام
آره من در حال پست زدن بودم كه تو امضا ها رو گذاشتيجاي يه جمله عاشقانه خاليه اون وسط
ايشالله سري بعد
![]()
کم کم دارم میترسممیگم حالا بحث آبی - قرمز هیچی ولی کلا در مقابل اون چیزی که میخواستیم سرشون بیاریم خیلی هم لطف کردن D
---
آقا مدت موندن جمله ها توی امضا 3 روز هست . یعنی تا ساعت 9 شب سه روز دیگه (چهارشنبه) ...
چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني( كار= كل كل با ما)
اصلا کلا از اول هدف کل این شرطبندی تو بود !!!![]()
تا تو باشی دیگه انقدر کل کل نکنی![]()
![]()
پ.ن 1 : http://************/files/ffmzdjcid8p43ki9spje.gif
پ.ن 2 :![]()
;D
بقیه اش کار این هستی و رضای (پرسپولیسی ) بود
از همینجا به اطلاع حضار می رسانم با بقیه اش به شدت مخالفم![]()
میگم حالا بحث آبی - قرمز هیچی ولی کلا در مقابل اون چیزی که میخواستیم سرشون بیاریم خیلی هم لطف کردن D
به جون خودم من چيزي بهش اضافه نكردم. قسم مي خورمآقا من الان بگم
من فقط تو این جملات نقش داشتم
آخه چلسی هم شد تیم که ما روش شرط بستیم اگه اون آبراموویچ نبود که الان تو دسته دو بازی می کرد
اصلا تقصیر خودمون بود که فکر کردیم چلسی تیم بزرگیه
;D
بقیه اش کار این هستی و رضای (پرسپولیسی ) بود
از همینجا به اطلاع حضار می رسانم با بقیه اش به شدت مخالفم![]()
شما اون جمله که 3 بار باید تکرار میکردی تکرار کردی ؟!؟!
!![]()
قضيه فوتبال با فوتسال فرق فوكوله( فوكوله- مي فوكوله-فوكولنزجك)
تازه من سر اون بازي گول خوردم فك كردم شما رو برد ايتاليا بستيد
![]()
:blink: پس این اینتری ها کجان ؟!! چند نفر به یه نفر ؟
هستی - H-C - NA$RIN -Reza_badkonaki روی رم
f@rzad هم روی اینتر ..![]()