• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
به به، چه امضای ردیفی!

حیف من غایب بودم، وگرنه انتخابم کره بود
icon10.gif

---------

این یکی هم ... متاسفانه "یوونتوس"

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تو بی کانتینیو:

JVD-j_2006_n-navid_k-Mehraɴ
gobbacci.gif

anita2377-reza_badkonaki
bandiera_roma_piccola.gif

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام دوستان

امضا گذاشته شد:دی

پ.ن : یوونتوس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تو بی کانتینیو:

JVD-Moostafa-F A R A M A R Z-j_2006_n-navid_k-Mehraɴ
gobbacci.gif

anita2377-.:Bermoda:.-reza_badkonaki
bandiera_roma_piccola.gif

ادیت: امضا من تمومه. دارم میرم یه صفایی بدم به این بزیه :دی

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
امضا گذاشته شد. ببخشید بابت تأخیر !

زمان فیگو ؟ :دی اون مردک ِ خائنو که جلوش یه کله خوک انداختن تا بفهمه دنیا دست کیه ؟ :دی آخه مرد حسابی این همه آدم حسابی اینم آدم بود اسمشو آوردی ؟ حقش بود همون حسین کعبی فکر کنم تو جام جهانی زد ترکوندش :دی

مرد مومن نصف تیمتون بود. شما یادت نیست اون موقع ها :دی

//////////////////////

@ جواد

بنویس رم آقا ! بنویـــــــس !

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
مرد مومن نصف تیمتون بود. شما یادت نیست اون موقع ها :دی
:lol:
بیا برو آقا کجا نصف تیم ما بود ؟ همین رم شما کلآ نصف تیم ما نیست چه برسه یه بازیکن !
:دی
بنویس رم آقا ! بنویـــــــس !
انشالله یه مدل بز جدید اماده می کنیم واسه این بازی :دی ولی خداییش خجالت نمیکشی قعر جدولی و پشت سر هم امضا میذاری ؟ :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بیا برو آقا کجا نصف تیم ما بود ؟ همین رم شما کلآ نصف تیم ما نیست چه برسه یه بازیکن !

برو بچه جون ! برو اون موقع ها به عشق کارلوس طرفدار رئال مادرید بودی احتمالا :دی (پوریا هم احتمال زیاد همینجوری بوده ! :دی)

یه بازی بود با چلسی داشتید فکر کنم. 3-0 عقب بودید بعد فیگو یه دو نه زد شدید 3-1. بعد تو اسپانیا 2-0 بردید اون بازی هم فیگو ترکوند که رفتید بالا. یا یه چیزی تو همین مایه ها بود بهرحال :دی

خدایی فیگو زمان بارسلونا یه تیم بود واسه خودش. حیف زمان شما خز و خیل هایی مثل رونالدینیو و اینا بودن :دی

درباره جمله ای که گفتی هم من نفهمیدم چی گفتی. یعنی عملا گفتی تیمتون از یک بازیکن هم کمتر هست ! خب خدایی دیگه خودت داری میگی، من کل کل ندارم با تو بکنم. :rolleyes:

یه پروتا رو مثلا میذاریم با تیمتون کلا بازی کنه، تهش هم میگیم 2-3 تا بیشتر نزنه :دی

انشالله یه مدل بز جدید اماده می کنیم واسه این بازی :دی ولی خداییش خجالت نمیکشی قعر جدولی و پشت سر هم امضا میذاری ؟ :دی

خیر ! خجالت نمیکشیم !!

wildlife

Registered User
لایک‌ها
14
چرا همتون بزارو کله پا کردین
میزاشتین دو سه ماه بمونه بخندیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
کل کل کردن هم دنیای داره ها. :دی

برا من بارسا و رئال فرقی نداره.

ولی فیگو رو با حسام موافقم. واقعا بازیهایی که فیگو تو بارسا کرد هیچوقت تو رئال نتونست بکنه. (چه شبی بود اون شب که یووه رئال و سه تایی کرد. بوفون پنالتی فیگو رو هم گرفت) اون موقع اصلا بارسلون رو همین یه بازیکن میچرخوند . یه شماره هفت که توپ رو از زمین خودی میبرد و تو هیجده پاس گل میداد.
من اون موقعها به خاطر رائول رئال رو به بارسا ترجیح میدادم(هرچند 4-4 از بایر میخورد) ولی از وقتی زیدان رو از ما گرفتند دیگه از رئال هم بدم اومد.
کلا تو اسپانیا تیم فوتبال سراغ ندارم

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
برو بچه جون ! برو اون موقع ها به عشق کارلوس طرفدار رئال مادرید بودی احتمالا :دی (پوریا هم احتمال زیاد همینجوری بوده ! :دی)

یه بازی بود با چلسی داشتید فکر کنم. 3-0 عقب بودید بعد فیگو یه دو نه زد شدید 3-1. بعد تو اسپانیا 2-0 بردید اون بازی هم فیگو ترکوند که رفتید بالا. یا یه چیزی تو همین مایه ها بود بهرحال :دی

خدایی فیگو زمان بارسلونا یه تیم بود واسه خودش. حیف زمان شما خز و خیل هایی مثل رونالدینیو و اینا بودن :دی

درباره جمله ای که گفتی هم من نفهمیدم چی گفتی. یعنی عملا گفتی تیمتون از یک بازیکن هم کمتر هست ! خب خدایی دیگه خودت داری میگی، من کل کل ندارم با تو بکنم. :rolleyes:

یه پروتا رو مثلا میذاریم با تیمتون کلا بازی کنه، تهش هم میگیم 2-3 تا بیشتر نزنه :دی

خیر ! خجالت نمیکشیم !!
بیا برو آقا تو باز هم تیم محلیتون رو با سالار تیمای دنیا مقایسه کردی ؟ برو آقا خجالت بکش الان حس کل کل نیست یووه باخته !
فیگو هم پیگی بیش نبود ! والسلام ! :دی

کلا تو اسپانیا تیم فوتبال سراغ ندارم

تکذیب میشه عزیزانم ! با تمام احترام اما کلآ کالچو با همه تیماش انگشت کوچیکه ی حضرت بارسلونا هم نمیشه ! خطم جلسه !

@ حسام و دار دسته اش ! :دی
امضا رو 3 روز وقت دارید بدید ! :دی

@ حسام بازم :دی
جدولو بذار تفاضل گل من رو هم حساب کن :دی

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
من نرسیدم بازی رو ببینم ولی ...
2 تا گل ؟
kfdtfcfhj59p1sqc2mi.gif

پ.ن: امضا رو هم نمیدونم ! تیم حسام هستش خودش باید تصمیم بگیره:دی... ولی امضا بدیم بهتره :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان اگر اجازه بدن من امضای این بازی رم - یووه رو فردا شب میدم به بازنده ها !

خاندان این مافیایی ها رو میبریم زیر سوال احتمالا !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خاندان این مافیایی ها رو میبریم زیر سوال احتمالا !

سلام رفقا

آقا ما مافیا نداریم/ ما اونقدر بی کس هستیم که هر شاسگولی میره تو دادگاه برا ما میزنه و شهادت میده.
ما اونقدر بی آزاریم که هر موراتی ای میتونه برا ما شاخ بشه و ادعای فوتبال پاک بکنه در حالی که تیم خودش پر باشه از بی قانونی.
ما اگه مافیا بودیم کسی وجودش رو نداشت تیممون رو بپکونه.
ما اگه مافیا هستیم پس اینتر که جام میدزده چیه؟
ما اگه مافیا هستیم پس برلوسکونی و تیمش چی هستن؟
شاید براتون جالب باشه که یووه و طرفداراش در ایتالیا به بی ازاری معروفند و رو همین حساب بهشون لقب خرگوش ها رو دادند.

امضا رو بدید / ما رو آتیش نزنید/ بذارید به درد خودمون بمیریم.
جدا یوونتوس بی نظیره. پای عشمون وایمیستیم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
امضا تسویه شد !

//////////////////

با اجازه دوستان من امضای این یوونتوسی های عزیز رو میدم :

کاربران گرامی پرشین تولز

ما، طرفداران تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا اعتراف میکنیم تیم ما دیگر قدرت سابق را ندارد. ما در هر بازی ای از پیش بازنده ایم و حالا بعد از سالها به اصالت اصلی خود که همان "همیشه بازنده" بوده برگشته ایم .

بعد از سالها حضور در فوتبال با هزاران حقه و کلک، با خرید داوران، با خرید مسئولان فدراسیون فوتبال ایتالیا، با خریدن بازیکنان حریف، با تهدید کردن بازیکنان و اعضای رقبای مختلف، سر انجام بعد از متلاشی شدن باند مافیایی تیم فوتبال یوونتوس، اینک ما مجددا به همان اصالت گذشته خود برگشته ایم.

اینک ما هواداران تیم یوونتوس ایتالیا، اعلام میکنیم از این اتفاق خوشحالیم. شاید در بازی های مختلف پیاپی بازنده ایم، اما در وهله اول از اینکه در سری آ میبازیم و نه در سری ب خوشحال هستیم و دوم اینکه میتوانیم در مجامع فوتبال بهمراه هواداران سایر تیمها حضور داشته باشیم و بگوییم طرفدار یوونتوس هستیم. چون حالا تیم ما تبدیل به تیمی ساده شده است که حداقل ما هواداران از گفتن نامش خجالت نمیکشیم.

ما از همینجا، از تمامی دوستان تقاضا میکنیم، ما طرفداران تیم یوونتوس را بین خود پذیرفته و تیم ما را نیز بعنوان تیمی معمولی در نظر گرفته و دیگر از القاب مافیا، دزد، قاچاقچی و ... که در سالیان گذشته لایق تیم ما بود و دیگر نیست استفاده نفرمایید.

با تشکر - اعضای کانون هواداران باشگاه یوونتووس در پرشین تولز​

/////////////////////////////

آقا ما مافیا نداریم/ ما اونقدر بی کس هستیم که هر شاسگولی میره تو دادگاه برا ما میزنه و شهادت میده.
ما اونقدر بی آزاریم که هر موراتی ای میتونه برا ما شاخ بشه و ادعای فوتبال پاک بکنه در حالی که تیم خودش پر باشه از بی قانونی.
ما اگه مافیا بودیم کسی وجودش رو نداشت تیممون رو بپکونه.
ما اگه مافیا هستیم پس اینتر که جام میدزده چیه؟
ما اگه مافیا هستیم پس برلوسکونی و تیمش چی هستن؟
شاید براتون جالب باشه که یووه و طرفداراش در ایتالیا به بی ازاری معروفند و رو همین حساب بهشون لقب خرگوش ها رو دادند.

امضا رو بدید / ما رو آتیش نزنید/ بذارید به درد خودمون بمیریم.
جدا یوونتوس بی نظیره. پای عشمون وایمیستیم.

انشاالله که لذت ببرید 3 روز :دی

بالا