anita2377
Registered User
منم رم ...
زمان فیگو ؟ :دی اون مردک ِ خائنو که جلوش یه کله خوک انداختن تا بفهمه دنیا دست کیه ؟ :دی آخه مرد حسابی این همه آدم حسابی اینم آدم بود اسمشو آوردی ؟ حقش بود همون حسین کعبی فکر کنم تو جام جهانی زد ترکوندش :دی
:lol:مرد مومن نصف تیمتون بود. شما یادت نیست اون موقع ها :دی
انشالله یه مدل بز جدید اماده می کنیم واسه این بازی :دی ولی خداییش خجالت نمیکشی قعر جدولی و پشت سر هم امضا میذاری ؟ :دیبنویس رم آقا ! بنویـــــــس !
:lol:
بیا برو آقا کجا نصف تیم ما بود ؟ همین رم شما کلآ نصف تیم ما نیست چه برسه یه بازیکن !
:دی
انشالله یه مدل بز جدید اماده می کنیم واسه این بازی :دی ولی خداییش خجالت نمیکشی قعر جدولی و پشت سر هم امضا میذاری ؟ :دی
کلا تو اسپانیا تیم فوتبال سراغ ندارم
تو بی کانتینیو:
JVD-Moostafa-F A R A M A R Z-j_2006_n-navid_k-Mehraɴ![]()
anita2377-.:Bermoda:.-reza_badkonaki![]()
بیا برو آقا تو باز هم تیم محلیتون رو با سالار تیمای دنیا مقایسه کردی ؟ برو آقا خجالت بکش الان حس کل کل نیست یووه باخته !برو بچه جون ! برو اون موقع ها به عشق کارلوس طرفدار رئال مادرید بودی احتمالا :دی (پوریا هم احتمال زیاد همینجوری بوده ! :دی)
یه بازی بود با چلسی داشتید فکر کنم. 3-0 عقب بودید بعد فیگو یه دو نه زد شدید 3-1. بعد تو اسپانیا 2-0 بردید اون بازی هم فیگو ترکوند که رفتید بالا. یا یه چیزی تو همین مایه ها بود بهرحال :دی
خدایی فیگو زمان بارسلونا یه تیم بود واسه خودش. حیف زمان شما خز و خیل هایی مثل رونالدینیو و اینا بودن :دی
درباره جمله ای که گفتی هم من نفهمیدم چی گفتی. یعنی عملا گفتی تیمتون از یک بازیکن هم کمتر هست ! خب خدایی دیگه خودت داری میگی، من کل کل ندارم با تو بکنم.
یه پروتا رو مثلا میذاریم با تیمتون کلا بازی کنه، تهش هم میگیم 2-3 تا بیشتر نزنه :دی
خیر ! خجالت نمیکشیم !!
کلا تو اسپانیا تیم فوتبال سراغ ندارم
تایید میشه !
خاندان این مافیایی ها رو میبریم زیر سوال احتمالا !
آقا ما مافیا نداریم/ ما اونقدر بی کس هستیم که هر شاسگولی میره تو دادگاه برا ما میزنه و شهادت میده.
ما اونقدر بی آزاریم که هر موراتی ای میتونه برا ما شاخ بشه و ادعای فوتبال پاک بکنه در حالی که تیم خودش پر باشه از بی قانونی.
ما اگه مافیا بودیم کسی وجودش رو نداشت تیممون رو بپکونه.
ما اگه مافیا هستیم پس اینتر که جام میدزده چیه؟
ما اگه مافیا هستیم پس برلوسکونی و تیمش چی هستن؟
شاید براتون جالب باشه که یووه و طرفداراش در ایتالیا به بی ازاری معروفند و رو همین حساب بهشون لقب خرگوش ها رو دادند.
امضا رو بدید / ما رو آتیش نزنید/ بذارید به درد خودمون بمیریم.
جدا یوونتوس بی نظیره. پای عشمون وایمیستیم.