اول بگم این لیستها/ بعید میدونم اشتباه داشته باشه چون یه دفعه هم مرور کردم.ولی اگه هست لطفا با آدرس بگید. ممنون.
چند تا نکته هم هست که آخر میگم.
--------------------------------------------------------------------------- بارسلونا-آرسنال
بارسا:navid69-.:Bermoda:.-F A R A M A R Z-Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377-Hamid_J
آرسنال:H-C-
بایرن مونیخ- اینتر میلان
بایرن:Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377-
اینتر:navid69-H-C-F A R A M A R Z-.:Bermoda:.-
رئال-لیون
رئال:F A R A M A R Z-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377-
لیون: Mehraɴ - .:Bermoda:. -
یوونتوس-میلان
یووه:Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-j_2006_n-JVD-reza_salimi
میلان:navid69-H-C-F A R A M A R Z-.:Bermoda:.-anita2377-
لیورپول-منچستر یونایتد
لیورپول:navid69-H-C-F A R A M A R Z-Mehraɴ-.:Bermoda:.-
منچستر:Mariachi-reza_badkonaki-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377
چلسی-منچستر یونایتد
چلسی:H-C-.:Bermoda:.-Mehraɴ-reza_salimi-JVD-
منچستر:Mariachi-shane1373-reza_badkonaki-anita2377-F A R A M A R Z-
والنسیا-بارسلونا
والنسیا:H-C-JVD-
بارسا:navid69-F A R A M A R Z-Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-.:Bermoda:.-anita2377-reza_salimi
------------------------
@ همه
از بچه های لیگ فقط نوید تیم برنداشته. اگه کسی بهش دسترسی داره بگه / خیلی تو لیگ عقب میمونه.
@ جواد داداش و شهرام
بازی چلسی و منچستر رو شما نگفتید.
@ رضا سلیمی
رضا جان من برای شما مثل خودم برداشتم، همونطور که گفته بودی. فقط بازی چلسی و منچستر رو نزدم چون بعد از پستت بود و همینطور بازی والنسیا و بارسا رو چون الان خودم زدم. اینها رو خودت بگو.
و دوم اینکه اگه میخوای بیا تو لیگ/ با توجه به اینکه الان بازیهای زیادی رو شرکت میکنی و قبلا هم یکی دو بار بودی اگه دوست داری پستهایی که جزو برنده ها بودی رو کوت کن تا حسام جان تو لیگ اضافه کنند.
@ کیه!!!
خودم برای بازی والنسیا و بارسا پست نداده بودم ولی اینجا زدم دیگه. کلا ستاره بارسا رو ضعیف میبینیم. یه بار با حسام دوتایی یه امضا به جمع بدیم .
@ همه دوستان مجددا.
کامل نگاه کنید/ بعضی ها برای بعضی بازیا تیم ندارند. مثل جواد جان برای همین بازی والنسیا و بارسا و یا خیلی ها برای بازی رئال. و ... اینو گفتم برای یاد آوری.
خوب ظاهرآ واسه لیون - رئال تیم بر نداشتم ! البته میدونم لیون قوی نیست در اون حد اما خوب بیش از رسوایی اخلاقیه اگه رو رئال شرط ببندم ! پس من هم لیون ! :دی
اول بگم این لیستها/ بعید میدونم اشتباه داشته باشه چون یه دفعه هم مرور کردم.ولی اگه هست لطفا با آدرس بگید. ممنون.
--------------------------------------------------------------------------- بارسلونا-آرسنال
بارسا:navid69-.:Bermoda:.-F A R A M A R Z-Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377-Hamid_J
آرسنال:H-C-
بایرن مونیخ- اینتر میلان
بایرن:Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377-
اینتر:navid69-H-C-F A R A M A R Z-.:Bermoda:.-
رئال-لیون
رئال:F A R A M A R Z-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377-
لیون: Mehraɴ - .:Bermoda:. -
یوونتوس-میلان
یووه:Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-j_2006_n-JVD-reza_salimi
میلان:navid69-H-C-F A R A M A R Z-.:Bermoda:.-anita2377-
لیورپول-منچستر یونایتد
لیورپول:navid69-H-C-F A R A M A R Z-Mehraɴ-.:Bermoda:.-
منچستر:-shane1373-Mariachi-reza_badkonaki-j_2006_n-JVD-reza_salimi-anita2377
چلسی-منچستر یونایتد
چلسی:H-C-.:Bermoda:.-Mehraɴ-reza_salimi-JVD-j_2006_n-navid69
منچستر:Mariachi-shane1373-reza_badkonaki-anita2377-F A R A M A R Z-
والنسیا-بارسلونا
والنسیا:H-C-JVD-
بارسا:navid69-F A R A M A R Z-Mariachi-reza_badkonaki-Mehraɴ-.:Bermoda:.-anita2377-reza_salimi-j_2006_n
------------------------
@ همه
از بچه های لیگ فقط نوید تیم برنداشته. اگه کسی بهش دسترسی داره بگه / خیلی تو لیگ عقب میمونه.
@ کیه!!!
خودم برای بازی والنسیا و بارسا پست نداده بودم ولی اینجا زدم دیگه. کلا ستاره بارسا رو ضعیف میبینیم. یه بار با حسام دوتایی یه امضا به جمع بدیم .
@ همه دوستان مجددا.
کامل نگاه کنید/ بعضی ها برای بعضی بازیا تیم ندارند. اینو گفتم برای یاد آوری.
@ حسام
امتیازهای بازیهایی که تو لیگ ثبت نشده این پایین هست. /// و یه زحمت دیگه طبق پی ام نگاری های انجام شده نوید جدیدی به لیگ اضافه کنید. از همین بازی یووه و اینتر شروع کردند و در ادامه ،ادامه میدند.
در مورد جدول: بچه هایی که تو لیگ بودن و بستن اینها بودن/ بعدا با این بازیها یهو زیاد میشه :دی
دربی منچستر: برنده ها منچستر یونایتدی ها یونایتد :JVD-F A R A M A R Z-anita2377-reza_badkonaki-navid_k-j_2006_n-
سیتی : Mehraɴ-.:Bermoda:.-H-C
دربی ایتالیانو: برنده ها یوونتوسی ها
یووه: Mehraɴ-JVD-j_2006_n-navid69-Mariachi
اینتر : F A R A M A R Z-.:Bermoda:.-navid_k
بله نوید جان. اون بازی دیگه امضاش رو گذاشتیم و رفت دیگه. این ها رو برای جدول گذاشتم. یعنی اسم اونهایی که تو جدول و لیگ امتیازی نبودند رو حذف کردم.
اگر دوست دارید به لیگ اضافه بشید، باید یه زحمتی بکشید. :دی ( باید تاس بریزید و شیش بیارید!:دی) از شوخی گذشته ،
اول باید اعلام آمادگی کنید و بعد
بازیهایی رو که براش شرط بستید و برنده شدید رو پست هاش رو کوت کنید تا به ازای هر برد 3 پوینت بگیرید. و به جدول اضافه بشید. البته اگر اشتباه نکنم شما اولین بازیت همون یووه و اینتر بود که شرط بستی/ درسته!
حسام جان گروه رو خودت استارت کن بی زحمت.
اونهایی هم که باختند برند دم دفتر وایستند.تا امضا حاضر بشه : ) ) باید با آقا ساسان مشورت کنیم :دی
مهران هم برای اینکه چلسی رو با رنگ نزدیک به قرمز نوشته توبیخ کتبی میشه با درج در پرونده. :دی