ای داد بیداد! باز که باختین!![]()
چرا من دعوت نشدم به گروه ؟!![]()
اگر دوستان اجازه بدند اینو بذارم تو تاپیک / چون واقعا دیر شده.. دوست داشتم جواد خان میشدند نظر میدادند
یکی دیگه یه امضا گذاشته بود ولی نمیدونم چرا پستش غیب شد!
گروهتون هم پابلیک بود، خسته نباشید !
فرامرز خان گذاشته بود سایزش بد بود پاکش کرد.. سایزش رو الان درست کردم + متن اضافه کردم![]()
نه. اون اصلا یه امضای متفاوت بود. عکس هم یه چیز دیگه بود. بگــــــــــــم! :دی
چون برای امضا خیلی قانون مدار هستیم و بوده ایم! گذاشتن امضا کلا جایز نیست :دی
مدت امضا که همیشه 3 روز بوده و چون یه روز هم دیر گذاشتید به دو روز کاهش پیدا میکنه! البته اگه اساتید با گذاشتن امضا موافقت کنن!:happy:
اینقدر گذاشتن این امضا درد آوره ؟![]()
تعطیلات بود بچه ها نبودن دیگهیکروز تاخیر نبود که 00:30 پست دادم :دی![]()
امضا رو بذارید زودتر 3روز تموم شه![]()
امضا که خیلی قشنگه .هنوز تلافی نشده![]()
اگر 1% فکر میکنید که ما از این مرام ها داریم که بگیم حالا یک روز دیر شد اشکال نداره، اون هم سر این بازی و این امضا، این جمله ننگین رو میذاریم تو امضامون، کل یوم سخت در اشتباهید ! :دی
اشکال نداره
فقط بگو دبل حال داد؟![]()
به جان بچم اگر بردهاتون در حد کل کل بود باز یه چیزی بهت میگفتم ! ولی در حد کل کل هم نبود آخه. زمین و زمان و داور و کفاشیان و همه اومدن استقلال شانسی یه گل بزنه و شانسی 10 تا گل نخوره و ... ! :دی
اگر 1% فکر میکنید که ما از این مرام ها داریم که بگیم حالا یک روز دیر شد اشکال نداره، اون هم سر این بازی و این امضا، این جمله ننگین رو میذاریم تو امضامون، کل یوم سخت در اشتباهید ! :دی
کار خاصی نباید انجام بدید فقط کافیه یک بار پست اول این تاپیک را بخونید و اگر مشکلی نداشتید تشریف بیارید برگه رضایت نامه رو بدم ببرید پر کنیدمنم میخام تو این شرط بندی ها باشم باید چه کار کنم؟
رضایت نامه والدین میخاد؟![]()