سلام
خب اول کف مرتب برا رئال :دی
بعد اینکه پیشنهاد میشود یک قطع عکس بغض کرده گواردیولا و یا عکس جام گرفتن رئالی ها رو بدید با افتخار بذاریم تو امضا که دیدیم حال کنیم :دی
@ جواد
شما رئیس مایی . نفرمایید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------خب
تا آخر امسال
دو تا بازی تو انگلیس داریم/ دو تا تو ایتالیا/ اسپانیا هم خبری نخواهد بود. لیگ قهرمانان هم که ادامه داره تا فینال. / بازیهای داخلی بازی سپاهان و پرسپولیس رو داریم که به جهت مشخص شدن خیلی چیزها ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره و جالب نباشه پس نندیم بهتره
اما بازی حذفی شون فرق میکنه که هر دو رو اون موقع تصمیم میگیریم. بعد دیگه اینکه تو همین حذفی ایران ممکنه تیمهای دیگه هم بهم بخورند که اونها هم به وقتش. یعنی بیخیالش نیستیم.
حالا بازیهای شرط رو اینطوری بریم جلو.
اولیش باشه : آرسنال و منچستر یونایتد. تو زمین آرسنال هست و حدودا سی ام آپریل هست. استارت شد.
(حالا تو همین لیگ یه بازی دیگه داریم که منچستر میزبان چلسی هست. حدود هفده روز دیگه. این چون هنوز خیلی مونده اگر خواستید شروع کنید ولی بهتر اونهایی که بیشتر آنلاین هستند تا اون موقع صبر کنند که تاپیک هم نخوابه.)
(یکی دیگه بازی داریم تو ایتالیا، بین میلان و رم. که میلان میزبانه. اونم مثل بازی قبلی 17-18 دیگه هست. و الان شروع نکنیم بهتره. )
یک بازی دیگه خواهیم داشت که فینال جام حذفی ایتالیا خواهد بود و ببینیم بین کیا خواهد بود. (دیگه کلا جمع بندی بازیهاست دیگه :دی)
و همینطور ادامه لیگ قهرمانان.
یعنی بازی رئال و بارسا که سر رفت و برگشت میبندیم. استارت شد.
بازی منچستر و شالکه فکر نکنم جذابیتی داشته باشه و ممکنه دوستانی به اجبار رو شالکه ببندند و یا مثلا شهرام بخاطر مرامش بیاد رو شالکه ببنده که خداییش انصاف نیست. (اینجا یه تشکری هم بابت لوطی گریهای شهرام داشته باشیم که طی فصل فکر کنم سه-چهار بار این کار و کرد و من و حسام هم یکی دوبار و خلاصه دممون گرم :دی)
حسام جان جدول رو برسون برادر. فکر کنم بازی چلسی و منچستر و نزدی. و همینطور دوتا بازی رئال و بارسا دیشب و منچستر سیتی و یونایتد.
هر گونه انتقاد و پیشنهاد به شدت پذیرفته میشود.
کلا موفق و موید باشید.