• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان امضا گذاشته شد:دی

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
درسته اصلا خلاقیت نداره
sochildish.gif
:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بازی 4 شنبه هنوز استارت نخورده ؟! من بارسا

سلام علیکم:blink:
خوب هستید:happy:
پارسال دوست امسال نیستید:(
بابا شما مثلا تو لیگ بودی/ یهو رفتی حاجی حاجی مکه!:eek:
پیش ما بیا بیشتر.:)

استارت که خورده / فعلا خاموش کردیم که زیاد سوخت هدر ندیم :دی
چشم اضافه میشه.

لیست نیم ساعت قبل بازی. ایندفعه برنده هم داره.

@مهران:
من فکر کنم این عکس رو خودت از جناب بز (جان) گرفتی. نه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

خب بازی رم و اینتر امشب بازی رفتش انجام میشه و بازی برگشت میره برای حدودا سه چهار هفته بعد. ولی برای اینکه دیگه با این بازی کاری نداشته باشیم لیست نهایی رو قرار دادم.

یه نکته فقط داره. بنا به مذاکراتی که انجام شد :دی من اسم جواد رو تو لیست اینتر نوشتم چون که بازی شروع میشد و دیگه شاید تا اونموقع جواد جان انلاین نمیشد. حالا اگر خودش خواست روی رم ببنده و یا اینکه نبنده میاد و خودش میگه ولی من چون اینطوری برداشت کرده بودم ،زدم. حالا تصمیم با خودش هست.

یه بار دیگه مهران با تعصب رو به باد انتقاد بگیریم و بر لوس بودن امضا تاکید ویجه میکنیم :دی

خب این لیست بازی.

رم:reza_badkonaki-navid69-H-C-anita2377-.:Bermoda:.-
اینتر:JVD-j_2006_n-S.M.H-Mariachi-F A R A M A R Z-navid_k-

لیست بازی رئال و بارسا باشه برا فردا.
شاد باشید.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
یه بار دیگه مهران با تعصب رو به باد انتقاد بگیریم و بر لوس بودن امضا تاکید ویجه میکنیم :دی
.
:lol:

آقا چی کار کنم به خدا تو 30 ثانیه ردیفش کردم . نمیخواستم تاپیک سرد بشه و از دهن بیفته :دی فقط قصدم همین بود نه که فکر کنید دوست داشتم این عکسو تو امضاتون ببینم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود بر همراهان

عرض شود که امشب دیگه یه گروه امضا میذارند و مساوی در کار نخواهد بود.

این لیست بازی الکلاسیکو فینال حذفی تو زمین والنسیا که با قبلی اختلافهایی داره :دی مثل خودم و حسام که این بازی رو برخلاف قبلی طرف بارسا هستیم و یه جورایی اونور خالی تر شد اما قلبا بیشتر دوست دارم رئال ببره.

رئال:S.M.H-F A R A M A R Z-navid69-navid_k-j_2006_n

بارسلون:Mariachi-reza_badkonaki-H-C-anita2377-.:Bermoda:.-Mehraɴ-Amenocy-JVD

دیشب هم که رم یک هیچ باخت. ببینیم برگشت چه خواهند کرد.

بازیهای بعدی رو فردا لیست میکنم و شروع میکنیم. تو انگلیس وایتالیا و اروپا بازی توپ داریم.

امضا هم که تسویه شد. الساعه برداشته میشود. باشد که دیگه تا آخر فصل امضا نگیرم. :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه نکته فقط داره. بنا به مذاکراتی که انجام شد :دی من اسم جواد رو تو لیست اینتر نوشتم چون که بازی شروع میشد و دیگه شاید تا اونموقع جواد جان انلاین نمیشد. حالا اگر خودش خواست روی رم ببنده و یا اینکه نبنده میاد و خودش میگه ولی من چون اینطوری برداشت کرده بودم ،زدم. حالا تصمیم با خودش هست.

ممنون جواد جان من روی حرف شما که حرف نمی زنم:blush:

//

و اما بازی امشب رو دیگه فکر کنم رئال می بره:دی:D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب اول کف مرتب برا رئال :دی
193di4zf1gg9.gif
750579.gif
193di4zf1gg9.gif
750579.gif
193di4zf1gg9.gif
750579.gif

بعد اینکه پیشنهاد میشود یک قطع عکس بغض کرده گواردیولا و یا عکس جام گرفتن رئالی ها رو بدید با افتخار بذاریم تو امضا که دیدیم حال کنیم :دی

@ جواد
شما رئیس مایی . نفرمایید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------خب
تا آخر امسال
دو تا بازی تو انگلیس داریم/ دو تا تو ایتالیا/ اسپانیا هم خبری نخواهد بود. لیگ قهرمانان هم که ادامه داره تا فینال. / بازیهای داخلی بازی سپاهان و پرسپولیس رو داریم که به جهت مشخص شدن خیلی چیزها ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره و جالب نباشه پس نندیم بهتره اما بازی حذفی شون فرق میکنه که هر دو رو اون موقع تصمیم میگیریم. بعد دیگه اینکه تو همین حذفی ایران ممکنه تیمهای دیگه هم بهم بخورند که اونها هم به وقتش. یعنی بیخیالش نیستیم.
حالا بازیهای شرط رو اینطوری بریم جلو.

اولیش باشه : آرسنال و منچستر یونایتد. تو زمین آرسنال هست و حدودا سی ام آپریل هست. استارت شد.

(حالا تو همین لیگ یه بازی دیگه داریم که منچستر میزبان چلسی هست. حدود هفده روز دیگه. این چون هنوز خیلی مونده اگر خواستید شروع کنید ولی بهتر اونهایی که بیشتر آنلاین هستند تا اون موقع صبر کنند که تاپیک هم نخوابه.)

(یکی دیگه بازی داریم تو ایتالیا، بین میلان و رم. که میلان میزبانه. اونم مثل بازی قبلی 17-18 دیگه هست. و الان شروع نکنیم بهتره. )

یک بازی دیگه خواهیم داشت که فینال جام حذفی ایتالیا خواهد بود و ببینیم بین کیا خواهد بود. (دیگه کلا جمع بندی بازیهاست دیگه :دی)

و همینطور ادامه لیگ قهرمانان.
یعنی بازی رئال و بارسا که سر رفت و برگشت میبندیم. استارت شد.
بازی منچستر و شالکه فکر نکنم جذابیتی داشته باشه و ممکنه دوستانی به اجبار رو شالکه ببندند و یا مثلا شهرام بخاطر مرامش بیاد رو شالکه ببنده که خداییش انصاف نیست. (اینجا یه تشکری هم بابت لوطی گریهای شهرام داشته باشیم که طی فصل فکر کنم سه-چهار بار این کار و کرد و من و حسام هم یکی دوبار و خلاصه دممون گرم :دی)

حسام جان جدول رو برسون برادر. فکر کنم بازی چلسی و منچستر و نزدی. و همینطور دوتا بازی رئال و بارسا دیشب و منچستر سیتی و یونایتد.

هر گونه انتقاد و پیشنهاد به شدت پذیرفته میشود.
کلا موفق و موید باشید.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بله واقعا رئال خوب بازی کرد :) , خوب دوستان من الان گروه رو می زنم و دعوت نامه ها رو ارسال می کنم ;)

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
همچین میگید برد انگار که ما بازی رو ندیدیم !:دی موقعیت ها که مساوی بودیم . درصد توپ هم که فکر کنم 60 درصد ما بودیم حداقل . خلاصه برید دعا کنید پویول نبود و کاسیاس رو هم داشتید :دی

پ.ن : هنوز 2 تا دیگه مونده :دی بازم رو رئال ببندید :دی

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه عکس جام نمی تونن بذارن! جام از اتوبوس رئال سقوط کرده!
icon10.gif
=> لینک
icon10.gif

موافقم دوستان هنوز هم میتونن همگی برن سمت رئال! :دی

1. منچستر - آرسنال
2. چلسی - منچستر ( ممکنه یادم بره همین الان انتخاب کردم!)
3.رم - میلان ( بازم به همون دلیل بالا !)
4. بارسا - رئال
5. شالکه - منچستر ( اگر بسته شد ! )

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
منچستر-ارسنال

چلسی -منچستر

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال