HAM!D
کاربر فعال vBulletin
منچستریونایتد - چلسی = چلسی
استقلال - پرسپولیس = استقلال
استقلال - پرسپولیس = استقلال

سلام /
خب این لیست بازی ها برای دو بازی میلان و بارسا و دربی تهران.
لیگ قهرمانان
میلانی ها:
F A R A M A R Z-navid69-silensio21-Amenocy-TURK_AVENGER-moeinfans-H-C-j_2006_n-my7xN-
بارسلونی ها:
S.M.H-Flint Lockwood-anita2377-Mohsen_mzh-Hamid_J-mo_toori-هستی -Moostafa-Hamed731-R E Z @-navid_k-DIXIE CHICKS-redboys-
--------------------------------
دربی تهران
استقلالی ها:
F A R A M A R Z-navid69-silensio21-Flint Lockwood-moeinfans-mo_toori-j_2006_n-my7xN-Moostafa-Hamed731-R E Z @-HAM!D-navid_k-mahi58
پرسپولیسی ها:
S.M.H-STEPS-Amenocy-anita2377-TURK_AVENGER-Mohsen_mzh-Hamid_J-H-C-هستی -mahdyonline2-redboys-
خب/ این تا اینجای کار.
بقیه پستها هر چی بود قبل بازی اضافه میشه.
هر دوستی هم جا مونده لینک بده تا اضافه کنم.
موفق باشید.
سلام /
لیگ قهرمانان
میلانی ها:
F A R A M A R Z-navid69-silensio21-Amenocy-TURK_AVENGER-moeinfans-H-C-j_2006_n-my7xN-
بارسلونی ها:
S.M.H-Flint Lockwood-anita2377-Mohsen_mzh-Hamid_J-mo_toori-هستی -Moostafa-Hamed731-R E Z @-navid_k-DIXIE CHICKS-redboys-
دربی تهران
استقلالی ها:
F A R A M A R Z-navid69-silensio21-Flint Lockwood-moeinfans-mo_toori-j_2006_n-my7xN-Moostafa-Hamed731-R E Z @-HAM!D-navid_k-mahi58
پرسپولیسی ها:
S.M.H-STEPS-Amenocy-anita2377-TURK_AVENGER-Mohsen_mzh-Hamid_J-H-C-هستی -mahdyonline2-redboys-
خب/ این تا اینجای کار.
موفق باشید.
میلان و بارسا = میلانو
بایرن و سیتی = بایرموشه
منچستر یونایتد و چلسی = ما یونایتد
اینتر و رم = پاتزا اینتر
پرسپولیس و استقلال = زلزله
میگم جوادجان ما هم میتونیم شرکت کنیم
جواد جان من توی عمرم هیچ وقت طرفدار استقلال نبوده و نخواهم بود
شاید برای دروغ سیزده از آن استفاده کنم ولی الان که عید نیست
من که تا حالا ندیدم استقلالیها به استقلال بگویند زلزله: دی
خوب معلومه دیگر من یک پرسپولیسی هستم
سلام /
لیگ قهرمانان
میلانی ها:
بارسلونی ها:
دربی تهران
استقلالی ها:
پرسپولیسی ها:
خب/ این تا اینجای کار.
موفق باشید.
میلان و بارسا = میلانو
بایرن و سیتی = بایرموشه
منچستر یونایتد و چلسی = ما یونایتد
اینتر و رم = پاتزا اینتر
پرسپولیس و استقلال = زلزله
بله عزیز/
هموم موقع هم که پست زدید گفتم اینو واضح بگید که نگفتید!
این الان قبول دارم اشتباه کردم و جابجا زدم . ولی این چیزهایی هم که شما گفتید عقاید خودتون هست و بس / پس از این به بعد مثل بقیه دوستان واضح تیم بگید.
پ.ن: چقدر همه کل پست رو کوت کردید؟ :دی حالا من بخوام اونو ادیت کنم دیگه فایده نداره که.
پ.ن لاو:دی : چشم مایی حاج یوسف.
نه من واضحتر از این نمیتوانم بگویم
اشکال ندارد، من از اینجا انصراف میدهم
استقلالیها را بهم میسپارم
موفق باشید.
ولی خب حرفم در مورد اینکه باید به وضوح بگید کدوم تیم سر جاش هست. چون اینجا بازی هایی هست که چون دوستان توی لیگ هستند و امتیاز مهمه ممکنه روی تیمی شرط ببندند که مورد علاقشون هم نیست. و یا هر کس ممکنه تیمی رو برداره که تیمش نیست!این الان قبول دارم اشتباه کردم و جابجا زدم .