• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب، امضای دربی استقلال - پرسپولیس آماده است:

:heart: اینجانب حاج سید جعفر رجبی گلپایگانی پیوند دهنده قلب های شما و واسطه مهربانی ها و محبت ها هستم :heart:

اکازیون 1: خانم 37 ساله - فوق لیسانس الکترونیک - درآمد ماهی 2 میلیون تومان - قد 175 - وزن 65 - سفید - چشم ها قهوه ای موها مشکی - فقط ازدواج دائم قبول می کنند - مبلغ کمیسیون: 250 هزار تومان

اکازیون 2: خانم 39 ساله - قد 160 - وزن 89 - سبزه - چشم ها و موها مشکی - ازدواج دائم و موقت می پذیرند - مبلغ کمیسیون: توافقی (بالای یک میلیون)

اکازیون 3: آقای 28 ساله - قد 187 - وزن 81 - سفید - چشم ها قهوه ای موها خرمایی - اندام بسیار عضلانی - ایشان هر هفته از شنبه تا چهارشنبه ازدواج موقت می پذیرند - مبلغ کمیسیون: 120 هزار تومان

دوستان علاوه بر موارد اکازیون، در حال حاضر حدود 80 خانم و 30 آقای دیگه هم موجود دارم که می تونید لیست کامل رو در پیغام خصوصی درخواست کنید (لطفا خجالت نکشید، من هفته ای 70-60 مراجعه کننده دارم)

این هم کد امضا، که زحمت می کشید و به طور کامل کپی - پیست می کنید توی امضاتون:

PHP:
[CENTER][B][COLOR="#FF0000"]:heart: اینجانب حاج سید جعفر رجبی گلپایگانی پیوند دهنده قلب های شما و واسطه مهربانی ها و محبت ها هستم :heart:
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000FF"]اکازیون 1:[/COLOR] خانم 37 ساله - فوق لیسانس الکترونیک - درآمد ماهی 2 میلیون تومان - قد 175 - وزن 65 - سفید - چشم ها قهوه ای موها مشکی - فقط ازدواج دائم قبول می کنند - مبلغ کمیسیون: 250 هزار تومان

[COLOR="#0000FF"]اکازیون 2:[/COLOR] خانم 39 ساله - قد 160 - وزن 89 - سبزه - چشم ها و موها مشکی - ازدواج دائم و موقت می پذیرند - مبلغ کمیسیون: توافقی (بالای یک میلیون)

[COLOR="#0000FF"]اکازیون 3:[/COLOR] آقای 28 ساله - قد 187 - وزن 81 - سفید - چشم ها قهوه ای موها خرمایی - اندام بسیار عضلانی - ایشان هر هفته از شنبه تا چهارشنبه ازدواج موقت می پذیرند - مبلغ کمیسیون: 120 هزار تومان

دوستان علاوه بر موارد اکازیون، در حال حاضر حدود 80 خانم و 30 آقای دیگه هم موجود دارم که می تونید لیست کامل رو در پیغام خصوصی درخواست کنید (لطفا خجالت نکشید، من هفته ای 70-60 مراجعه کننده دارم)[/B]

[URL=http://www.myup.ir/][IMG]http://www.myup.ir/images/11871256725985782909.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

----------------------------------------------------------------------------------------------
چند توضیح:

1. (مهم): پیش بینی میشه که بعد از گذاشتن این امضا، پیغام پسغام های زیادی براتون میاد. لطفا اگر پیغام فان و جالبی براتون اومد و خواستید اینجا بذارید، آی دی فرستنده پی ام رو یه جوری شطرنجی کنید که آبروریزی نشه برای بنده خدا!
gv4cwzyff92wdxktnqy.gif

2. اول توی امضا فقط خانم ها بودند، ولی یکی دو تا از بچه ها گفته بودند یه وقت یه خانم امضا رو بخونه فکر می کنه توهین به خانم هاست، به همین دلیل آقایون هم بهش اضافه شدند. کلا مطمئن باشید هیچ توهینی به هیچ کس نمیشه. :)

3. هیچ اعتراضی هم وارد نیست! کاریه که خیلی ها توی مملکت مون می کردند و می کنند (حتی آگهی همشهری اش هم بوده این طور که شنیدم). زود باشید بذارید تو امضاتون! شماها باشید دیگه روی پرسپولیس ببندید!
45qnhgaoqrix2vffgc7.gif

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
امضای لوسیه :دی تا باشه از این امضاها

امضا نصب نمییشه . مشکل داره

• Your signature cannot be longer than 2000 characters including BB code markup.

در مورد من مطمئنم کسی سر کار نمیره .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
امضای لوسیه :دی تا باشه از این امضاها

امضا نصب نمییشه . مشکل داره
امضا رو بذار پیغام پسغام هات که شروع شد بهت میگم لوسه یا نه!
gv4cwzyff92wdxktnqy.gif

خودم تستش کردم، مشکلی نداره. فقط باید اون قسمت داخل باکس (یعنی اون چند خط داخل مستطیل زیر کلمه "کد PHP") رو بذاری. :دی

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
خب امضا رو نصبیدیم...

مثل همیشه اصلا جالب نیست!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقایون خانوما
امضا رو میذارید تیم هم بردارید. دو تا بازیها فرداست ها!

مهدی جان شما دفعه قبل هم دو تای اول و برداشتی سومی یادت رفت. بپا داداش فعلا امید ما برای گرفتن یوسف خودت هستی . امتیاز نده :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
عجب امضای لوسیه! نفوذی ها کار خودشون رو کردنا :دی

امضای فوتبالی درست میکردید بهتر بود.

:دی خواهشا از نوع همین امضاهای لوس برای ال کلاسیکو درست کنید بذاریم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
- امضا نصب شد !

- تشکر از جواد !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان درصدی امید به رم هست؟... :(
نه خواهر / بیا اینور بازار
امضای فوتبالی درست میکردید بهتر بود.
امضای فوتبالی دیگه درکار نیست اخوی! دور هم حال میکنیم :دی به همین سادگی به همین لوسی !
- تشکر از جواد !
چاکریم آقا. همدلی بود!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
مهدی جان شما دفعه قبل هم دو تای اول و برداشتی سومی یادت رفت. بپا داداش فعلا امید ما برای گرفتن یوسف خودت هستی . امتیاز نده :دی
جواد جان چند نفرو فرستادیم فردا بازی سیتی رو آنالیز کنن بینن میتونه آرسنال رو ببره یا نه :دی ، برادر شما پرچم رو دستت نگه دار همین روزا میبریمش بالا
93946648232784141366.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم یووه

و دو بازی دیگه هم , من سیتی :دی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها