بچه ها گروه تشکیل میدید یا خودم یک امضا بدم بره؟
جمع کن آقــــــا
معذرت میخوام بازی حذفی ایرادش چی بود؟ (مصدوم داشتید خب داشتید. فردا هم ما نصف تیممون نیست اگه زورتون رسید ببرید . مبارکتون هم باشه ولی بعید میدونم بتونید :دی)
بازی برگشت پارسال مشکلش چی بود؟ آرش گل زد . موقعیت داشتید نزدید. ما داشتیم زدیم. نوش جونمون :دی
حس کل کل نیست حالا
منو که میشناسید یهو دیدی دقیقه نود اس ام اسی هم شده اسمم رو تو لیست ثبت میکنم./
دیدم تاپیک خیلی ساکته گفتم سر صبحی بگم من نمیبندم که دوستان اعتراض کنند که از سوت و کوری در بیاد که در اومد.
حالا شاید بستیم .![]()
- بازی حذفی ایرادش این بود که ما کلا 13-14 تا بازیکن داشتیم که 2-3 تاشون هم تیم امید بودن ! منتها این بازی که شما جباری و آندو رو نداشتین جاش دوتا بازیکن دیگه داشتید ! خسرو حیدی هم نبود باز جاش بازیکن داشتید ! پس اینقدر نگید نصف تیم. نصف تیمتون فقط رحمتی هست که ایشون هم صحیح سالم تشریف داشتن ! که البته اون بازی رو هم شما تو وقت اضافه بردید.
- بازی رفت پارسال که گل دقیقه 5 ما رو نگرفتن و کلا داوری هم حال عظیمی بهتون داد !
- بازی برگشت پارسال که آرش خانتون گل زد باز هم کلا بازی دست ما بود، داور هم زیاد بهتون حال داد. یه بازی رفت امسال رو درست و حسابی بردید فقط !
- ولی خدایی 10 نفره، 3 تا تو 10 دقیقه قشنگ بود !
- اینقدر هم تو تاپیکتون نگید باید 4-5 تا قبل گل اول ما میزدید ! مطمئنا اگر رحمتی نبود بعلاوه این سه تا، خوشگل 3-4 تا دیگه هم خورده بودید. فقط 2 تا شوت مهدی کیا و یه شوت نوری که رحمتی گرفت + اونی که نوروزی زد بیرون تا الان با 7 تا گل اومده بودید بیرون. در کل من خسته نباشید میگم به تیم و مربی بسیار ارزشیتون !
خوشم میاد گذاشتی ببینی نتیجه بازی چی میشه بعد جواب بدی ،الان هم که اوضاع به راهه دیگه- ولی خدایی 10 نفره، 3 تا تو 10 دقیقه قشنگ بود !
- اینقدر هم تو تاپیکتون نگید باید 4-5 تا قبل گل اول ما میزدید ! مطمئنا اگر رحمتی نبود بعلاوه این سه تا، خوشگل 3-4 تا دیگه هم خورده بودید. فقط 2 تا شوت مهدی کیا و یه شوت نوری که رحمتی گرفت + اونی که نوروزی زد بیرون تا الان با 7 تا گل اومده بودید بیرون. در کل من خسته نباشید میگم به تیم و مربی بسیار ارزشیتون !
اونقدر بردتون غیر منتظره بوده که امضا هم یادتون رفته![]()
گروه که نزدین...
یوسف خان یه امضا بده لااقل بهشون![]()
استقلالی ها دارن ترک میدون میکنن؟![]()