• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
هستی جان من احساسم اینه که شاید دوستان دوست ندارند که دیگه این برنامه ادامه داشته باشه.
ببین شما در جریان هستی که سال قبل چه مشکلاتی پیش اومد و شاید اخرهای فصل همگی بزور ادامه میدادند تا فصل تموم بشه. طوری که تقریبا ماهای اخر امضایی هم داده نشد از هیچ گروهی!
امسال سعی کردیم همه جوره تاپیک رو به روالش برگردونیم. همه چیز رو اوکی کردیم ، ولی خب اسقبال نشد / حتی مهمترین موضوع که امضاهای فوتبالی باشه رو هم آزاد کردیم ولی چیزی که هست نصف اون نسلی از پی تی که تو این تاپیک رونق دهنده بودند الان دیگه یا تو پی تی نیستند یا اینکه تو بازی شرکت نمیکنند / نصف دیگه هم هستند ولی شاید تصمیم گرفتند که از امسال دیگه این تاپیک رو ببوسن و بذار کنار.
خب به نظر خودم کاری به زور درست نمیشه و فایده نداره. تلاشهای لازم انجام شده و الان زمینه کار این تاپیک کاملا فراهم بود حتی بهتر از سال قبل.

الان چیزی که به مخ من یکی میرسه اینه: کلا لیگ رو بیخیال بشیم / این 1
دوم اینکه برای هر کی پایه بود روی بازیهای مهم که پیشنهاد بشه به صورت تک بازی رویارویی برقرار کنیم.

نه برنامه لازمه نه جدول / بازی ای پیش اومد یکی پیشنهاد میده و هر کی پا بود میاد شرکت میکنه. قانون امضاها هم مثل همونی هست که اول فصل طی شده.
حالا دربی تهران باشه/ الکلاسیکو باشه. بازی مهمی تو لیگ قهرمانان باشه. بازی میلان و یووه باشه و ... کلا هر چی پیش اومد.

این نظر من بود فقط!
موفق باشید.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام
هستی جان من احساسم اینه که شاید دوستان دوست ندارند که دیگه این برنامه ادامه داشته باشه.
ببین شما در جریان هستی که سال قبل چه مشکلاتی پیش اومد و شاید اخرهای فصل همگی بزور ادامه میدادند تا فصل تموم بشه. طوری که تقریبا ماهای اخر امضایی هم داده نشد از هیچ گروهی!
امسال سعی کردیم همه جوره تاپیک رو به روالش برگردونیم. همه چیز رو اوکی کردیم ، ولی خب اسقبال نشد / حتی مهمترین موضوع که امضاهای فوتبالی باشه رو هم آزاد کردیم ولی چیزی که هست نصف اون نسلی از پی تی که تو این تاپیک رونق دهنده بودند الان دیگه یا تو پی تی نیستند یا اینکه تو بازی شرکت نمیکنند / نصف دیگه هم هستند ولی شاید تصمیم گرفتند که از امسال دیگه این تاپیک رو ببوسن و بذار کنار.
خب به نظر خودم کاری به زور درست نمیشه و فایده نداره. تلاشهای لازم انجام شده و الان زمینه کار این تاپیک کاملا فراهم بود حتی بهتر از سال قبل.

الان چیزی که به مخ من یکی میرسه اینه: کلا لیگ رو بیخیال بشیم / این 1
دوم اینکه برای هر کی پایه بود روی بازیهای مهم که پیشنهاد بشه به صورت تک بازی رویارویی برقرار کنیم.

نه برنامه لازمه نه جدول / بازی ای پیش اومد یکی پیشنهاد میده و هر کی پا بود میاد شرکت میکنه. قانون امضاها هم مثل همونی هست که اول فصل طی شده.
حالا دربی تهران باشه/ الکلاسیکو باشه. بازی مهمی تو لیگ قهرمانان باشه. بازی میلان و یووه باشه و ... کلا هر چی پیش اومد.

این نظر من بود فقط!
موفق باشید.

ما حتی اگه نصف بچه های تاپیک پیش بینی لیگ رو بکشیم اینجا حله
ما یوزر اکتیو توی فوتبال کم نداریم یعین واقعا نمی تونیم 10 تاشونو جمع کنیم؟!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ما حتی اگه نصف بچه های تاپیک پیش بینی لیگ رو بکشیم اینجا حله
ما یوزر اکتیو توی فوتبال کم نداریم یعین واقعا نمی تونیم 10 تاشونو جمع کنیم؟!

هستی جان منم همینو گفتم. ده تا هیچی میشه 20 تا رو هم داشت ولی با پا فشاری و خواهش و زور نمیشه. باز میگم این نظر منه.
شرایط برای یه لیگ داغ مهیا بود ولی نشد.
باز تکرار میکنم که پیشنهاد من اینه که برای بازی های تک اینجا رو زنده نگه میداریم. حتی شده با رویارویی هایی 7-8 نفره هم شده! ولی لیگ رو باید بیخیال بشیم.
من میگم اگر بخواهیم اینجا رو هل بدیم عملا رونق آینده اش رو هم ازش گرفتیم. شاید به فاصله زمانی هم بد نباشه. ما 5 تا بازی رو تا نیم فصل اروپا اینجا به صورت تک بازی داشته باشیم کم کم رغبت عمومی کاربر ها بوجود میاد و دوباره میشه یه روند خوب بدست آورد. اینطوری شاید این دلزدگی!!! ادامه پیدا کنه.
سخت نگیر . تلاش لازم رو کردیم ولی از اول پستهای امسال ده نفر هم نداریم. تازه از بین همون دوستان هم الان یکی دو تاشون مدتیه توی فروم من ندیدمشون!

تک بازی میریم جلو . اوضاع خوب مبشه کم کم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
حرفی ندارم که بزنم دیگه
خبری بود با پی ام بهم اطلاع بدید چون سر نمی زنم غیر تاپیک پیش بینی جایی

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
چی بگم والا اینم از امتیاز رم که پرید :lol:

Juventus+FC+v+AS+Roma+Serie+A+PAOZbwCzzAux.jpg

• Like
Reactions: JVD

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ای بابا هیشکی نیست
چند نفر از بیرون جور کنم بیارم:D بچه های بالا:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
البته میشد از اینکه تو کمتر از 10 دقیقه 3 گل زده هم استفاده کرد :دی

سید جان ده دقیقه و 9 دقیقه رو تو دربی خودمون دیده بودیم ولی این 8 دقیقه بود :دی از 11 تا 19/ البته یه بازی رو بیاد دارم تو شهر شما مشهد که تو 6 دقیقه یه تیمی سه تا زد!

گذشت دیگه. اینها خاطره شده رفته /

کجایید پس شما ها؟!! الان میایید؟ ;)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سید جان ده دقیقه و 9 دقیقه رو تو دربی خودمون دیده بودیم ولی این 8 دقیقه بود :دی از 11 تا 19/ البته یه بازی رو بیاد دارم تو شهر شما مشهد که تو 6 دقیقه یه تیمی سه تا زد!

گذشت دیگه. اینها خاطره شده رفته /

کجایید پس شما ها؟!! الان میایید؟ ;)

من حضور فعالی ندارم :دی

لاکن خط اول لمضا رو نمیتونم عوض کنم ولی بقیش رو میتونم

وانگهی ابومسلم و جام حذفی حذفی کجا و از دست دادن قهرمانی با خوردن 3 گل تو 10 دقیقه کجا :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من حضور فعالی ندارم :دی

لاکن خط اول لمضا رو نمیتونم عوض کنم ولی بقیش رو میتونم

وانگهی ابومسلم و جام حذفی حذفی کجا و از دست دادن قهرمانی با خوردن 3 گل تو 10 دقیقه کجا :دی

امضا رو ولش کن. ولی سر بزن اینجا گاهی. خبرهایی میشه.
قهرمانی رو یه جا دیگه از دست دادیم. بماند پ.ن: با من کل کل نکن مرد! :دی اونم لیگ بود نه حذفی ولی اصلا مهم نبود ! شاید هم حذفی بوده / یادم نمیاد دقیق. فقط یه شور آنی داشت و بس.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب گفتیم تک بازی میریم جلو و آزاد / اما یه سری قوانین سر جاشه مثل قوانین پست یک و همینطور اون قضیه امضا و اینها. فوتبالی هم برقراره!

هزینه رویارویی همون سه روز امضا هست

بازی هم الکلاسیکو 4 روز دیگه.

3.jpg

میزبان بارسا هست. دور رفت لیگ.

هر کی پایه هست بیاد جلو! حاضر ها به غایب ها خبر بدند

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
رئال!!!
نمیدونم چرا ولی با اینکه تو نیوکمپه رفتیم تو جبهه اندیشه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
رئــــــــــــــــــــــــال مادریـــــــــــــــــــــــد اسپانیــــــــــــــــــــــا

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
رئال!!!
نمیدونم چرا ولی با اینکه تو نیوکمپه رفتیم تو جبهه اندیشه

درود

جواد جان از تو بعید بود ! تو که همیشه اینوری بودی ... البته به ضرر خودت تمام میشه :دی
پ.ن : من خیلی وقت که شرکت نکردم . ما رو هم بازی میدید ؟ :guilty:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

جواد جان از تو بعید بود ! تو که همیشه اینوری بودی ... البته به ضرر خودت تمام میشه :دی
پ.ن : من خیلی وقت که شرکت نکردم . ما رو هم بازی میدید ؟ :guilty:

بذار حساسیتش بره بالاتر مصطفی جان. انگیزه میشه :دی

اینجام خبری نبوده داداش. بازی ! بگو ببینم بازنده رو انتخاب میکنی با برنده رو :دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بذار حساسیتش بره بالاتر مصطفی جان. انگیزه میشه :دی

اینجام خبری نبوده داداش. بازی ! بگو ببینم بازنده رو انتخاب میکنی با برنده رو :دی

مسلما برنده رو :دی

مثل همیشه بارسا .

بالا