یه هفته
مثل اینکه " یکهفته " بیشترین طرفدار رو داره !![]()
منم بنویس تو لیست 1 ساله هاخب الان این نظرات بچه ها از اونموقعی که بحث یه هفته شد هست
1 نفر گفته 3 روز . 3 نفر گفتن 1 هفته . 1 نفر هم گفته 1 ماه .
به نظر من که فرق نمی کنه
اما بیشتر به ضرر پرسپولیسی هاست چون تعدادشون بیششتر هست پس تو پی تی گسترش بیشتری می کنند
اما استقلالی ها فرزاد و bnc جان هم که می خواهند برند سفر پس تا اونموقع دیگه پست نمی زنند پس مهلت شون هم دیگه تموم هست خود من هم که این چند روز ها کار زیاد دارم دیگه نمی تونم پست بزنم کلا الان هم تو بخش فوتبال پست می دم سریال ها اونم که دیگه تو این چند روز کمتر میشه پس به حال ما که فرقی نمی کنه
به نظر من که فرق نمی کنه
اما بیشتر به ضرر پرسپولیسی هاست چون تعدادشون بیششتر هست پس تو پی تی گسترش بیشتری می کنند
اما استقلالی ها فرزاد و bnc جان هم که می خواهند برند سفر پس تا اونموقع دیگه پست نمی زنند پس مهلت شون هم دیگه تموم هست خود من هم که این چند روز ها کار زیاد دارم دیگه نمی تونم پست بزنم کلا الان هم تو بخش فوتبال پست می دم سریال ها اونم که دیگه تو این چند روز کمتر میشه پس به حال ما که فرقی نمی کنه :happy:
جالب
من هم نیستم و بعد از دربی( وقتی داور سوت پایان رو زد) دارم میرم مسافرت
و به خواطر دربی چند ساعت اونو عقب انداختم
برای همین توی چند پست قبل گفتم سرگروه ها بلافاصله جمله ها رو پی ام کنند!
بچه ها پست ندیداشكالي نداره سراب جان . شماها انقدر پست داريد كه جمله هاي امضاتون حتي اگر به هر دليلييك هفته هم پست نديد ، ديدن داشته باشه .
پ.ن: ميخواين اصلا مبلغ شرط بندي رو تغيير بديم ، مثلا بزاريم يك هفته بازنده ها پست ندهند![]()
ولي اگر پرسپوليس استقلالو شكست بده بايد به غير از 206 اهدايي هيات مديره ، سازمان ايرانگردي و جهانگردي هم به پرسپوليس جايزه بده ، چون همه دوستان استقلالي بعد از بازي مسافرند
نگران نباشيد حتما سر موقع جمله ها از طرف سرگروهها در صورت برنده شدن ارسال ميشه . آخه اونوقت آدم كلي شوق داره :blush:
مثل اينكه داريد به پيروزي اس اس اميدوار مي شويد. حالا سازمان ايرانگردي مياد به من گير ميدهبچه ها پست ندید
از همین الان تمام استقلالی ها پی تی رو تحریم میکنن تا اطلاع ثانوی
من به شخصه میگم میبره ! برد نمیرم مسافرت نبرد میرم
ولی جدا از شوخی مسافرتم لغو شد . .![]()
سوزن آبی برای ترکوندن بادکنک قرمز بی تابی میکند
پ.ن: امضاي نو مبارك
والا ما امید نه ! ما قطعا میدونستیم اس اس برندس .. اما خوب فوتبال احتمالات داره همیشه یه تیم مثل رئال برنده نیست .. با اون همه ستارش !مثل اينكه داريد به پيروزي اس اس اميدوار مي شويد. حالا سازمان ايرانگردي مياد به من گير ميده
پ.ن: امضاي نو مبارك![]()
ساسان جان اینا دارن حاشیه سازی میکنن از الان :دی
- ممنون ! خوشتون میاد ؟![]()
! ! ! !حق دارن ، حاشيه قبل از بازي نصف بازيه ولي نه براي هوادارا![]()
بدك نيست ، ولي زوده براي امضا![]()