• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان ، حوصله دارید یه جوک براتون تعریف کنم ؟! :

جهنم نیوکمپ !!!!!!!! :eek: :cool: :happy::D :p

الان یه کتاب داشتم میخوندم اینو توش نوشته بود دقت کنید جالبه :

پ ن : ای فرزندان ! همانا اسباب هدایت شما در اطراف خودتان قرار دادیم ، بلکه چشم و گوش باز نمائید و خیر و شر ز هم تشخیص دهید ، آشکاراست که آتش دوزخ در انتظار گمراهانیست که به اسباب هدایت ( فرزاد ، حسام ، فراز ، سراب و آقا بهروز عزیز ) توجه ننمایند !

هدایت الگمراهان ! جلد سوم .. صفحه 268 :D :D :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوستان ، حوصله دارید یه جوک براتون تعریف کنم ؟! :

جهنم نیوکمپ !!!!!!!! :eek: :cool: :happy::D :p

الان یه کتاب داشتم میخوندم اینو توش نوشته بود دقت کنید جالبه :

پ ن : ای فرزندان ! همانا اسباب هدایت شما در اطراف خودتان قرار دادیم ، بلکه چشم و گوش باز نمائید و خیر و شر ز هم تشخیص دهید ، آشکاراست که آتش دوزخ در انتظار گمراهانیست که به اسباب هدایت ( فرزاد ، حسام ، فراز ، سراب و آقا بهروز عزیز ) توجه ننمایند !

هدایت الگمراهان ! جلد سوم .. صفحه 268 :D :D :D
=)) :lol: :D:D:D

خیلی باحال بود ....

اما خوب حالا بارسایی ها ناراحت نباشید . فوتباله دیگه ... :p

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اول از همه مساوي ننگين چلسي رو به هوادارهاش تبريك ميگم(با اون داور......) واقعا:hmm:
دوم اينكه 100 سال ديگه هم بشه بازم ميگم بارسا واقعا بازي كردن هيچ وقتم اين طوري افتضاح دفاع نكردن ضد فوتبال بازي نكردن:f34r:
سوم اينكه فقط و فقط واسه اينكه اشك طرفدارهاي چلسي توي خونه در بياد و جام رو توي خونه از دست رفته ببنن اين بازي رو مساوي كرديم كه اونجا چنان آتيششون بزنيم كه ديگه جاي فوتبال برن .....
چهارم بهروز جان ما شنبه رئال شما رو مي بريم تا بدوني بارسا و بارسايي يعني چي:lol:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
بازی برگشت مونده.

یه ضزب المثل چینی میگه: جوجه رو هر وقت از آب بگیری مرده

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
حالا یه مساوی گرفتند فکر کردند بردن:دی...جو گیر که میگن همین ایشونن دیگه..http://************/files/p3s9yrtx9vks6vwkrfvl.gif
وقتی چلسی تو خونه خودش مجبور شد حمله کنه....بارسا ضدحمله زد هی تور دروازه تون رو پاره کرد اونوقته که باید بیام حالتون رو بپرسم:دیhttp://************/files/woy58s0r06zj5ehdve7x.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من حرف هایی که توی گروه زدم رو بخشیش رو اینجا تکرار می کنم .

حالا یه مساوی گرفتند فکر کردند بردن:دی...جو گیر که میگن همین ایشونن دیگه..
وقتی چلسی تو خونه خودش مجبور شد حمله کنه....بارسا ضدحمله زد هی تور دروازه تون رو پاره کرد اونوقته که باید بیام حالتون رو بپرسم:دی

این نظرات احساسی بارسایی ها رو به خاطر علاقه به تیمشون درک می کنم , اما خوب واقعیت ها چیز دیگری است ....

اول از همه مساوي ننگين چلسي رو به هوادارهاش تبريك ميگم(با اون داور......) واقعا

تا جایی که دیدم داوری به نفع شما بود ... کلا واسه چلسی خطا نمی گرفت مگر خلافش ثابت بشه . ( اما در کل بد بود )

بزار ببینیم , یعنی شما هم قبول کردید که بارسا بدون کمک داور نمی تونه ببره ؟ مرسی :D

چهارم بهروز جان ما شنبه رئال شما رو مي بريم تا بدوني بارسا و بارسايي يعني چي

برای من خیلی جالبه , یعنی شما با این سبک بازی میخواین رئال رو ببرید !!!!!!؟ :D:D:D:D جدی می گید ؟ :D:D

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
زرشک :D:D
یه مساوی اونم از نوع بدون گل و با سبک بازی دفاعی 12 نفره (آخه اینا داور رو هم داشتن ) گرفتن اینقدر به خودشون امیدوارن :D:p
ولی نمیدونن ما تو زمین خودشون 1 گل هم بزنیم انوقت چه برد چه تساوی ما صعود کردیم :cool:

یه چیز دیگه هم بگم اخیرا شنیدم مدیرا میتونن گروپهای خصوصی ایجاد شده رو ببینن در این صورت شرکت کردن مدیرا زیر سوال میره چون ممکنه جمله کذایی رو ببینن و بعد تصمیم بگیرن به عنوان مثال اگه هر آدم عاقلی جمله ما رو ببینه اگه بازی ملوان-چلسی هم باشه میاد ملوان :D:D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بازی بعدی چیه ؟

پرسپولیس سپاهان چطوره ؟ :happy:

بازی بعدی ؟! هنوز دور برگشت مونده × شرط سر تیم صعود کننده هست.

در مورد پرسپولیس - سپاهان هم منو و شما به صورت شخصی برای رفع خصومت های شخصی بستیم ! فقط من و شما.

پ.ن : کجاست اون بارسلونایی که به 6-7 تا زدنش افتخار میکردید ؟! این تیم، تیم نیست !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به عنوان مثال اگه هر آدم عاقلی جمله ما رو ببینه اگه بازی ملوان-چلسی هم باشه میاد ملوان :D:D

شهرام جان قربونت .. حالا کی گفته جمله یه ما خیلی پاک و معصومانس ؟!؟! :rolleyes:

:p

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من

تا جایی که دیدم داوری به نفع شما بود ... کلا واسه چلسی خطا نمی گرفت مگر خلافش ثابت بشه . ( اما در کل بد بود )

بزار ببینیم , یعنی شما هم قبول کردید که بارسا بدون کمک داور نمی تونه ببره ؟ مرسی :D

برای من خیلی جالبه , یعنی شما با این سبک بازی میخواین رئال رو ببرید !!!!!!؟ :D:D:D:D جدی می گید ؟ :D:D

نه عزيز جان گفتم تبريك ميگم بهتون+ اون داور.ما مساوي كرديم به خاطر دفاع صرف(سرف) چلسي و اشتباهات داور اون 4 تا سوت خطا به نفع ما رو هم كه نمي زد ديگه هيچي بايد ميذاشتنش لاي جرز

:lol: تو رو خدا نخندون منو
laugh3.gif
.پس لابد شما با اين بازيهاتون مي خوايد بارسا رو ببريد؟
loudlaff.gif

پ.ن:
braveheartsmileyf.gif

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
سلام به آقا بهروز عزیز.

این نظرات احساسی بارسایی ها رو به خاطر علاقه به تیمشون درک می کنم , اما خوب واقعیت ها چیز دیگری است ....
چه درک بکنید و چه نه ما میبریم!! بله واقعیت هم چیز دیگریست، واقعیت اینست که هفتۀ بعد چلسی نابود میشود..آنقدر جلوی هوادارانشان سرشکسته میشوند که مجبورند سربزیر بدون نگاه به جمعیت در آخر بازی به رختکن بروند.. :D
بزار ببینیم , یعنی شما هم قبول کردید که بارسا بدون کمک داور نمی تونه ببره ؟ مرسی
اتفاقا برعکس..چلسی بدون داور نابود میشد، اما بهتون قول میدم اگه تو بازی هفته بعد 6 تا داور هم بیان تو زمین و به نفع چلسی کار کنند باز هم ما میبریم. ما قهرمان پوشالی نیستیم.. :cool:
برای من خیلی جالبه , یعنی شما با این سبک بازی میخواین رئال رو ببرید !!!!!!؟ جدی می گید ؟
مگه دیگه رئالی هم مونده براتون؟ مگه دیگه رئال وجود داره؟ دوران رئال به پایان رسید!! خودتون هم میدونید اگه این کاسیاستون نبود تا الان رئال نابود شده بود..برید ممنون کاسیاس باشید.. :دی
پ.ن : کجاست اون بارسلونایی که به 6-7 تا زدنش افتخار میکردید ؟! این تیم، تیم نیست !
حسام جان نیازی به توضیح شما نیست..همه دیدن که دیشب چجوری بارسلونا، چلسی رو تو قوطی کرد! عرق از سر و صورت پیتر چکتون میبارید! :D

پ.ن: چلسی ایندفعه قسر در رفت، اما هفتۀ بعد وضع بدتر خواهد بود!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام به آقا بهروز عزیز.

سلام بر Fearless گرامی .

من قصد کل کل ندارم . اما خوب کمی هم بهتره منطقی فکر کنیم :D
حالا جدا از شوخی من با دیدگاه کاملا فوتبالی فکر نمی کنم چلسی خلاف اصول فوتبال بازی کرد .
به هر حال توی خونه حریف ( جایی به اسم نیوکمپ ) باید هم دفاعی بازی کنه . اون می خواست یک مساوی بگیره و به هر قیمتی گرفت . این بارسلونا بود که باید می برد و نتونست .

حال هفته دیگر همه چیز برعکس میشود , چلسی توی خونه خودش با هوادارانش ( که کمتر از بارسلونایی ها هم نیستند ) بازی میکنه و این بارسلونا است که باید تدافعی تر بازی کنه . کار بارسلونا خیلی سخته , به نسبت بازیکن ها , انگیزه , مربی و تجربه ...

مگه دیگه رئالی هم مونده براتون؟ مگه دیگه رئال وجود داره؟ دوران رئال به پایان رسید!! خودتون هم میدونید اگه این کاسیاستون نبود تا الان رئال نابود شده بود..برید ممنون کاسیاس باشید.. :دی

من تنها جواب این را بدهم :D
اینکه یک تیم به خاطر یک بازیکن هست از چند جهت واقعیت نداره , اول اینکه اون بازیکن چزو تیم رئال هست . قرار نیست که تخمه بشکنه باید خوب بازی کنه .
حال اگر یک تیم بازیکنی دارد که تاثیر گذار است , این مربوط به موفقیت فنی اون تیم است که تیم های دیگر نداشته اند .

همان طوری که بارسلونا لیونل مسی را دارد که دیگران ندارند ....

اما در مورد بازی شنبه , ما حرفمون رو توی زمین می زنیم :D:D:D حال شما هر آنچه می خواهید بگویید ..... :p

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
آخ آخ آخ!!!این بارساییا میدونن به سرنوشت فصل قبل دچار شدن دارن اینجوری خودشونو آروم می کنن!!!
یادتون نره که پارسال هم میخواستین تو اولدترافورد منچسترو بزنین ولی............!!!!
دیشب هم که ستاره کوچولوتون گند زده بود(مسی)!!!!واقعا امید دارین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
امسال هم مثل فصل قبل میتونین شاهد این باشین که هیچ جامی نمی گیرین!!!!حتی لا لیگارو!!!!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب خب اینجا چقدر پست خورده . امروز بخش فوتبال چه خبر بوده واقعا . ورای همه ی کل کل ها جمله ی بارسایی ها این سری زشت تر از این حرفاست که بشه تحملش کرد . صمیمانه امیدوارم بازنده نباشید . ما که در خواست بن رو دادیم و موافقت هم شد و یه مدتی ان شالله آفتابی نیستیم ولی وای به حال اهالی لندن اگه بازنده باشن توی این شر*ط بندی

همان طوری که بارسلونا لیونل مسی را دارد که دیگران ندارند ....

البته بهروز به جز مسی یه تاریخ پرشکوه و یه مربی عالی و یه دو جین بازیکن کلاس یک جهانی و آمار گلزنی ه بسکتبالی و اختلاف امتیاز با رئال رو هم داریم :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب خب اینجا چقدر پست خورده . امروز بخش فوتبال چه خبر بوده واقعا . ورای همه ی کل کل ها جمله ی بارسایی ها این سری زشت تر از این حرفاست که بشه تحملش کرد . صمیمانه امیدوارم بازنده نباشید . ما که در خواست بن رو دادیم و موافقت هم شد و یه مدتی ان شالله آفتابی نیستیم ولی وای به حال اهالی لندن اگه بازنده باشن توی این شر*ط بندی

کلا بعد از اینکه باختین من میخوام قیافه تو رو ببینم. واااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییی :lol:

البته بهروز به جز مسی یه تاریخ پرشکوه و یه مربی عالی و یه دو جین بازیکن کلاس یک جهانی و آمار گلزنی ه بسکتبالی و اختلاف امتیاز با رئال رو هم داریم :دی

:lol: :lol: :lol:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این ضد فوتبالا صدای مزدک رو هم در اورده بودن !!!

به قول مزدک ! : چلسی 9 بازیکن در محوطه داره !!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بالا