گروه 1 : H-C - De Monarch -Hamed731 - mohsen_mzh- Rainy Sky - sJaguar- dj.juniors - navid_k - jerii - f@rzad
گروه 2 : zenvplus - هستی - j_2006_n - ataamini - ManUtd1998 - manuela89
-----
نوید جان این ها همه شایعه هست ! بنده رکورد دار بیشتری پیروزی هستم ! اسنادش هم موجوده !
دروغ نگو شاخ درمیاری اونوقت خر شاخ دار رو دیگه من یکی نمی دونم کجا باید ببرمش . همه اینجا دارن از نحوست این میگن این پر رو تر از ا.ن داره آمار ارائه میده . برو گورت رو گم کن آقا و اون آمارت رو هم ببر پیش مموتی بهت آب نبات بده LOOL
یه پیشنهاد : بد نیست از یک تاریخی شروع کنیم به شمردن بردها برای هر کدوم از پایه های ثابت ، یک تاریخ و یا یک تعداد برد هم مشخص کنیم برای انتهای شمارش ، اونوقت مثلا نفرات آخر امضاشون برای یک مدت نسبتا زیاد در اختیار نفرات برتر باشه. البته کارای جالبی میشه کرد بر اساس همین طرح. اینطوری یه جور رقابت و هیجان بلند مدت تر هم توی تاپیک خواهیم داشت.
1 : عالیه . می تونیم از میون بچه های ثابت تاپیک یه
لیگ درست و حسابی درست کنیم . برد هر شرط بندی 3 امتیاز و مساوی هم 1 امتیاز . لیگش هم دیگه تیمی نباشه . یعنی هر کس واسه خودش بازی کنه . جدولش رو توی پست اول میذارم و بعد از هر شرط بندی به روزش می کنیم ... بعد از اتمام مدت زمان (مثلا 1 سال فوتبالی) 3 نفر اول برای بقیه امضا و آواتار به مدت 1 ماه تعیین تعیین می کنن که خب قابلیت تغییر هم داره . یعنی میتونن هر 1 هفته 1 هفته امضا و آواتار بازنده ها رو تغییر هم بدن
2 : اگه اون نشد برای رقابت های مهم (مثل جام جهانی و لیگ قهرمانان) هم اگه بکس موافق باشن علاوه ی بر شرط های تک تک , یه لیگ می تونیم درست کنیم که در پایان اون مسابقات برنده ی نهایی داشته باشیم با شرایطی که براش تعریف میشه ...
اگه با اولی موافقت شد از همین شرط بندی شروع کنیم اگه هم با دومی موافقت شد از همین لیگ قهرمانان که پیش رو داریم شروع کنیم
ادیت :
بکس قمارباز اگه کسی نظری در این مورد داره بگه
منم بعد چند روز استراحت برگشتم http://************/files/1sa6h6er9ide03we81a8.gif
منو بزن گروه A
خدا رحم کنه !
http://************/files/1sa6h6er9ide03we81a8.gif
بیا که این سری خدا به داد هر دوی ما برسه ...
///
خوشآمد به دوستان جدید. فقط یه نکته رو بگم .نمی دونم در جریان هستید ولی اینجا جملاتش گاهی غیر اخلاقی هست گاهی هم زشت . فقط خواستم یه تذکری بدم که پست اول رو بخونید و این نکته ای که گفتم رو هم در نظر داشته باشید که یه وقت سو تفاهم به وجود نیاد ...
بازم خوشآمد میگم (شکلک ندارم فعلا @ اونی که گل تقدیم میکنه :دی)
//
@ آبجی : انقدر نق نزن