حاجی اون جدول مال اون موقع هست. گرفتی ما رو؟:دی
آره دیگه گرفتم، یک اسمایلی برای جمله اول گذاشته بودم که مشکل داشته گویا.
شوخی کردم، خودم که میدونم از آخر سومم (شایدم پایین تر
حاجی اون جدول مال اون موقع هست. گرفتی ما رو؟:دی
خوب رضا جان مدیران اینجا به امضاهای شرط بندی گیر نمی دن . اما خوب شما اون امضا منچستر رو اضافه گذاشته بودی . اگه طبق قوانین باید امضای پرزیدنت رو بذاری اینکارو بکن دیگه ادیت نمی کنن :دی اگه نباید بذاری هم که هیچی :دیامضای من و ادیت کردن.دستشون درد نکنه![]()
:lol::lol:مهرانو !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/////////////
@ تمامی رفقا
چند روز شد دوستان ؟!!
نه که خودت امضات قشنگ تر از منه :دی
مثل زندان و خدمت میمونه . بهش فکر نکنی خودش تموم میشه :دی
باید یه آواتار میذاشتم که به این امضا بیاد :lol:من آواتور همایونی رو گفتم :دی
ولی من از چند نفر پرسیدم گفتن باید یه چیزایی بخوریم تا خودش تموم شه ها ! :دی
دیگه نمیکشه بقول بچه ها :دی
بیا برو آقا این نادم بودن شما این ننگ رو پاک نمی کنه از یوزر ما :دیای جانم. جدا الان بخاطرش نادم هستیم![]()
سلام دوستان
من یه روش سازی بکنم:دی
معمولا توی پی تی رسمه که قهمرمان دوره گذشته لیگ سال آینده اصلا دور و بر این لیگ پیداش نمی شه یا در شرط بندی های کمی شرکت می کنه:دی
منم اگه قهرمان شده بودم از این فتوا ها میدادمسلام دوستان
من یه روش سازی بکنم:دی
معمولا توی پی تی رسمه که قهمرمان دوره گذشته لیگ سال آینده اصلا دور و بر این لیگ پیداش نمی شه یا در شرط بندی های کمی شرکت می کنه:دی
اتفاقآ هم روش شد هم دقیق منظورشو رسوند :دی اگه شما بازی آخر میومدی سمت بارسا الان قهرمانیتون مشترک شده بود (فکر کنم البته ) :دیخودش نمیدونم روش نشد بگه یا نتونست منظورشو برسونه.
منظورش این بود که همه این کار رو میکنند ولی من نه. یعنی میخواهد دوباره برای سال دیگه قهرمان بشه و از الان داره کری میخونه.
خودش نمیدونم روش نشد بگه یا نتونست منظورشو برسونه.
منظورش این بود که همه این کار رو میکنند ولی من نه. یعنی میخواهد دوباره برای سال دیگه قهرمان بشه و از الان داره کری میخونه.
منم اگه قهرمان شده بودم از این فتوا ها میدادم
لعنت به این زندگی![]()
:دی
اتفاقآ هم روش شد هم دقیق منظورشو رسوند :دی اگه شما بازی آخر میومدی سمت بارسا الان قهرمانیتون مشترک شده بود (فکر کنم البته ) :دی
پ.ن : تازه شد یه هفته![]()
جواد جان خیلی راحت می تونست قهرمان بشه من خودم به شخصه دیدم که چند تا بازی رو با این که می دونست نتیجه چیه ولی روی تیم بازنده بست و کلا مرامش نگذاشت که اول بشه خیلی می خوامش :happy:
جواد جان خیلی راحت می تونست قهرمان بشه من خودم به شخصه دیدم که چند تا بازی رو با این که می دونست نتیجه چیه ولی روی تیم بازنده بست و کلا مرامش نگذاشت که اول بشه خیلی می خوامش
اتفاقآ هم روش شد هم دقیق منظورشو رسوند :دی اگه شما بازی آخر میومدی سمت بارسا الان قهرمانیتون مشترک شده بود (فکر کنم البته ) :دی
(
سلام دوستان
جواد جان خیلی راحت می تونست قهرمان بشه من خودم به شخصه دیدم که چند تا بازی رو با این که می دونست نتیجه چیه ولی روی تیم بازنده بست و کلا مرامش نگذاشت که اول بشه خیلی می خوامش :happy:
شورشی.:lol::lol::lol:خوب دیگه تموم شد و رفت :دی دوستان امضاها رو بردارید لیگ بر پایه ی تبانی بوده :دی اسنادشم موجوده :دی
اونا که ایرانی بودند حسام جان / :دی تو همین گوانگجو.حقیقتا من رو یاد این دونده های کنیا و اونورا انداختید تو دوهای ماراتن با هم هماهنگ میکنن هی این میزنه جلو، بعد اون یکی میزنه جلو ! :دی
یکی تکلیف امضای منو مشخص کنه![]()
من هی میزارم هی یکی برش میداره
و غیب میشه از نوع غیبت کبری :blink:
کلا انگار واقعا محموت رو سحر کردن :blink:
خود به خود امضا ادیت میشه و فقط اون قسمتیش که امضا ا.ن هست پاک میشه :blink:
به نظرم معجزه هزاره سوم که میگن امضای من باشه :blink::blink:
ما باز هم گذاشتیمبله احتمالا دستهایی تو کاره :دی بهرحال شهرام جان شما تلاش کن ، نتیجه کار دست اون بالاییه :happy: