والنسیا و رئال رو من زیاد موافق نیستم
ببندیم یعنی؟
ببندیم یعنی؟
والنسیا و رئال رو من زیاد موافق نیستم
ببندیم یعنی؟
لازیو و یووه هم فایده نداره. والنسیا رئال هم که ...!! .
پ.ن: 49' Podbeskidzie 0 - 0 Gornik Zabrze :دی
من که نتونستم اینو بخونمای بابا ، دو درو دو دو تیم آبی :دی
من که نتونستم اینو بخونم
دو درو دو دو تیم آبی :دی ؟؟؟ :دی
ولی جهت اطلاع : 76' Podbeskidzie 0 - 1 Gornik Zabrze :wacko:
اولابا 1-2 ساعت تخفیف امضا رو برداشتم با اجازه
//
ببینید چطور با آبروی مدیر فروم بازی می کنید
پست من رو گزارش کرده !![]()
آهان دمت گرم/ هی میگم یه کاری داشتم با سید.
جون خودم دیروز میخواستم نظر کارشناسی بدی درباره اش یادم رفت. حالا بفرما برامون که کالری و ارزش غذایی و اینهاش چیه. غذای سنگینه یا سبک/ سردیه یا گرمیه و ...
.
حالا باید تک تک شانسمون رو امتحان کنیم ببینیم مشکل از کی بودهاین نشون دهنده این هست که کلا ما همه با هم شانس نداریم
درسته ما از شکست در رفتیم ولی واقعیت بازی چیز دیگه ای بود:
ترجمه صحبتهای مربی تیم آبی:
ابتدا باید تبریک بگم به حریفمون که موفق شد یک امتیاز از ما بگیره. ما کاملا برتر بودیم ولی روی یه حرکت از پیش تعیین شده داور یک گل مردود به اونها هدیه کرد. من این داور رو میشناسم و بچه های مبارزه با فساد دیشب از او فیلم گرفتند که در بار سر سه راه بنفشه با مافیای فوتبال و مدیر تیم حریف دیدار داشته و باهاشون قرار مدار این بازی و نتیجه از پیش تعیین شده رو گذاشتن. ما فقط منتظر بودیم تا اخرین مستند این قضیه رو امروز تو زمین ببینیم که دیدیم.
اونها بازی با سیستم علی اصغری رو در دستور کار داشتن و بازی بکش زیرش بود. مدام بحرینی بازی در آوردن و خوابیدن رو زمین. خطا کردن تنها حربه اونها برای جلوگیری از پیشروی ما بود! ما هدفمند و روی زمین بودیم. از همه مناطق زمین استفاده کردیم و دو گل صحیح ما مردود اعلام شد. از بس توپ به تیرشون خورد منتظره کنده شدن دروازه هم بودیم. بازیکن هام رو ستایش میکنم و خسته نباشید میگم. ما امروز در خانه با مافیا مساوی کردیم و به مافیا برای این یک امتیاز تبریک میگم و بهشون حق میدم که شاد باشند.
پ.ن: خبرنگارا کنفرانس تیم قرمز رو تحریم کردند :دی
حالا باید تک تک شانسمون رو امتحان کنیم ببینیم مشکل از کی بوده![]()
![]()
![]()
برووووووووووووو آقا بروووووووووووووووووووووووووووو
عمرا شما تازه شانس اوردید سوراخ نشدید
در مورد شانس هم سکه میندازیم هر کی شیر اومد شانس داره در غیر این صورت بدشانسه.دی..
برووووووووووووو آقا بروووووووووووووووووووووووووووو
عمرا شما تازه شانس اوردید سوراخ نشدید
در مورد شانس هم سکه میندازیم هر کی شیر اومد شانس داره در غیر این صورت بدشانسه.دی..
من با 5 زاریه انداختم خط اومد/ شیر هم که لوگو شیر و خورشید بود دیگه. حب چون شیر نیومد یعنی ما شانس نداشتیم. پس شما شانس داشتید که مساوی گرفتید و ما بدشانس بودیم :دی
اینها رو ولش: دی
درباره این نظر بدید
پــَ نــَ پـــَاولا![]()
![]()
![]()
![]()
دوما الان کسی پست تو رو گزارش کنه میاد زیر دست خودت؟![]()
سلام
اولآ که خیلی مخلصم دلم واسه همه تنگ شده بود
دوما که بدبخت شدم رفت آخر فصل چه امضایی بذارم![]()