• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فک نکنم المان حریف این اراده محکم ایتالیا بشه...
اینو تو بازی با اسپانیا بخوبی نشون داده که این جام براشون حیاتیه!

ایتالیا !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا چه کار کنیم؟ همه ایتالیا هستن جز 1 نفر؟ بزنیم داغونش کنیم؟ :دی

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
پوف پوف پوفففففف
چه خاکی گرفته

اقا پاشید پاشید که لیگ داره شروع میشه لیگ ها و بازی های بعدی هم کم کم شروع میشه حالا یه فکری برای حال این تاپیک با هم فکری می کنیم که اوضاع خوب بشه
من به شخصه چند تا نظر دارم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
پوف پوف پوفففففف
چه خاکی گرفته

اقا پاشید پاشید که لیگ داره شروع میشه لیگ ها و بازی های بعدی هم کم کم شروع میشه حالا یه فکری برای حال این تاپیک با هم فکری می کنیم که اوضاع خوب بشه
من به شخصه چند تا نظر دارم

چند تا؟

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
دوستان عزیز اینجا چیکار می کنن ؟
ویرایش : خودم فهمیدم!

Last edited:

parsamorado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم که تا حالا هیچ کس نتونسته یه جواب قانع کننده بهم بده ازتون خواهش می کنم هرکی بلده جواب بده, این سایتایی که نتایج زنده بازی ها رو به صورت زنده رو سایتشون می زارن این نتایج رو از کجا و چه منبعی میگیرن خصوصا بازی های دوستانه بین تیم های ایرانی که از تلویزیون و حتی رادیو هم پخش زنده نمی شه ?

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم که تا حالا هیچ کس نتونسته یه جواب قانع کننده بهم بده ازتون خواهش می کنم هرکی بلده جواب بده, این سایتایی که نتایج زنده بازی ها رو به صورت زنده رو سایتشون می زارن این نتایج رو از کجا و چه منبعی میگیرن خصوصا بازی های دوستانه بین تیم های ایرانی که از تلویزیون و حتی رادیو هم پخش زنده نمی شه ?

مطمئنید که بازی های دوستانه تیم های لیگ برتری رو میزارن !؟

//
یکسری وبسایت هستند که به عنوان سورس ازشون استفاده میشه که با استخدام افراد لیگ ها و مسابقات مختلف (حتی لیگ های نه چندان مطرح مثل دسته 3 برزیل!) رو در سراسر جهان رصد میکنن ، سایر ویسایت ها هم با پرداخت حق اشتراک از فیدشون استفاده میکنن

parsamorado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره مطمینم که بازی های دوستانه هم می زارن تو چند تا سایت دیدم مثل footballlivestream24

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
اره مطمینم که بازی های دوستانه هم می زارن تو چند تا سایت دیدم مثل footballlivestream24

اینم هست
Soccer Livescore, Soccer Results and Live Scores By ScoresPro.com
چیزی که مشخصه اینه که 99 درصد فید بک استفاده می کنن و براشون نمی صرفه همه مسابقات رو دنبال کنن - بعضی هاشون هم با هم همکاری دارن و تبادل اطلاعات می کنن - همین ورزش 3 برای مسابقات خارجی که پخش نداره همیشه یه 4-5 دقیقه تو نتایج عقبه - اگر شما هم می خوای همچین سایتی بزنی از یه فیدبک قابل اعتماد استفاده کن - موفق باشی

parsamorado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روممنون از پاسخ دوستان قسمت مبهم اینه که چنین سایتایی از چه منبعی بازیهای تیمای ایران رو رصد می کنند ?ممکه از سایت ایرانی خاصی می گیرن یا کسایی رو در ورزشگله دارن?

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
روممنون از پاسخ دوستان قسمت مبهم اینه که چنین سایتایی از چه منبعی بازیهای تیمای ایران رو رصد می کنند ?ممکه از سایت ایرانی خاصی می گیرن یا کسایی رو در ورزشگله دارن?

مطمین باش کسی رو تو استادیوم ندارن - بذار برات مثال بزنم - سایت 1 میاد نتایج آنلاین یه کشور رو می ذاره - سایت 2 و 3 هم به همین ترتیب - اونوقت اون سایت جامع با یه فیدبک خون و چند تا نرم افزار ساده کل کشور ها رو پوشش میده .

parsamorado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد اون بازی. بین تیم های لیگ یک رو کی رصد میکنه که سایتای خارجی از فیدش استفاده می کنن?یک بازی دوستانه که هیچ پوشش تصویذی نداره?

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
بعد اون بازی. بین تیم های لیگ یک رو کی رصد میکنه که سایتای خارجی از فیدش استفاده می کنن?یک بازی دوستانه که هیچ پوشش تصویذی نداره?

لیگ یک که خبر نگار ها هستن بالاخره - هر خبرگذاری یه بازی رو پوشش بده برای نتایج کفایت می کنه - ولی بازی های دوستانه که بدون پخش هستن رو یا بازم خبرنگارای حاضر فید می دن و در غیر این صورت دیگه محاله - الان دیگه حتی بازی بورکینافاسو با جزایر ساموا هم پوشش داره شما به شبکه های ایرانی و شبکه های ماهواره ای مجانی نگاه نکن

بالا