سلام و درودسلام و عرض ادب
آقا از توی این میکسرتون میشه یه مادربورد ddr2 775 دو هسته ای گرافیک آنبورد کشید بیرون ؟ کمبو هم اگه بود که چه بهتر. اگه شدنیه مدل و قیمت لطفا.
فردا تماس بگیرید ببینم چی از میکسرمون در میاد
سلام و درودسلام و عرض ادب
آقا از توی این میکسرتون میشه یه مادربورد ddr2 775 دو هسته ای گرافیک آنبورد کشید بیرون ؟ کمبو هم اگه بود که چه بهتر. اگه شدنیه مدل و قیمت لطفا.
سلام و درودسلام من ی سی پی یو 775 سوکت . و ی کیس .وی هارد 160 ساتا میخوام کسی داره حتما خبر کنه میخرم
سلام مجددمن از کجا میدونم از کدوم موجوده لیست جدید اینها بزارید من مادربور ننوشتم سی پی یو 775 و هارد
سلام و درودخریدار سی پی یو اینتل ای 7600 کور 2 دو و هارد ساتا 80 هستم .. قیمتهارو بزارید ...فوری
سلام و دروداین همه مدلها موجوداست
سی پی یو 8500 اینتل c2d قیمت = 100 هزار تومان
سی پی یو 8400 اینتل c2d قیمت = 90 هزار تومان
سی پی یو 8300 اینتل c2d قیمت = 87 هزار تومان
سی پی یو 7500 اینتل c2d قیمت = 79 هزار تومان
سی پی یو 7400 اینتل = 77 هزار تومان
سی پی یو 7300 اینتل = 75 هزار تومان
سی پی یو 7200 اینتل = 69 هزار تومان
سی پی یو 6550 اینتل دو هسته ای 4 مگ کش = 40 هزار تومان
سی پی یو 6300 اینتل دو هسته ای 2 مگ کش = 35 هزار تومان
هارد 80 گیگ ساتا در انواع مارک ---- قیمت ناقابل 45 هزار تومان ---- موجود در تعداد محدود
هارد 80 گیگ IDE در انواع مارک ---- قیمت ناقابل 35 هزار تومان----موجود در تعداد بالا __
هارد 60 گیگ IDE در انواع مارک ---- قیمت ناقابل 25 هزار تومان ---- موجود در تعداد بالا __
هارد 40 گیگ IDE در انواع مارک ---- قیمت ناقابل 19 هزار تومان---- موجود در تعداد محدود
هارد 20 گیگ IDE غالبا در مارک های مکستور و کوانتوم -- قیمت ناقابل 13 هزار تومان ---- موجود در تعداد بالا
هارد 160 گیگ ساتا در انواع مارک = 70
هارد 160 گیگ IDE در انواع مارک = 65
-
سلام و عرض ادبشرمنده اینه..
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2538
c2d 6300 با اپدیت بهش میخوره؟
سلامبا سلام عزیز برد AMD مونده یا فروختین ....تعمیریه
سلام و درودعزیزم میگم قیمتها هم همینه که تو پست اول زدی . . . گفتم اگه قیمتها رو عوض کردی پس بروزش کن تا بفهمیم. .....قیمتها همینه که زدی >؟
سلام و دروددوست عزیز مینی کامپیوتر ارزون قیمت هم دارید؟
قیمت اخرو پ . خ کنید میخامش همکاریم ... ذر ضمن سی پی یو فنوم دارین ؟س
سلام
اگه برد hdmi خور مد نظرتونه بله موجوده
سالم و بدون تعمیر
با فرصت تست