• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کانون فیلم تهران

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
بچه ها این اطلاعیه جدید رو دیدید ؟

kanonfilm_01.gif

kanonfilm_02.gif

kanonfilm_03.gif

kanonfilm_04.gif

kanonfilm_05.gif

kanonfilm_06.gif

kanonfilm_07.gif

البته آگهی اش توی دنیای تصویر هم چاپ شده بود

مثل اینکه جدیدا این کانون توسط جمعی از منتقدان جوان و دوستداران هنر سینما برای پخش آثار
شاخص سینما شروع به ثبت نام کرده. اگر کسی خبر جدیدی داشت اینجا بذاره.

واقعا تماشای فیلم به صورت دسته جمعی اونهم روی پرده در سالن تاریک یه کیف دیگه ای داره.

هر کی عضو شده خبر بده.

جای خوبی برای جمع شدن است ....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تو دنیای تصویر نوشته قراره INLAND EMPIRE دیوید لینچ (که هنوز اکران نشده) رو بزودی تو تهران نمایش بدن.
با شناختی که از لینچ داریم، فیلم هاش اکنده از صحنه هاییه که نمیشه تو ایران نمایش داد. حالا قراره چقدر فیلم سانسور بشه، من که نمیدونم.

========================

ادیت: نمیدونم چی شد فکر کردم این خبر رو تو دنیای تصویر خوندم... این خبر یکی از پست های جناب Zirnervis تو تاپیک خبر های سینمایی بود!

به هر حال قراره بهمن ماه امپراطوری درون (یا به نام صحیح تر: INLAND EMPIRE) رو تو تهران نشون بدن...

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
فکر کنم این فیلمهایی که تو کانون های فیلم نشون میدن چون افراد محدودی و اکثرا هم کارشناس سینما تماشاگر هستن کمترین سانسور رو داشته باشه. کسی اطلاع نداره ؟ کسی تا حالا عضو این کانون ها نبوده ؟

اگر خوبه تا ما هم بریم عضو بشیم ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فکر کنم این فیلمهایی که تو کانون های فیلم نشون میدن چون افراد محدودی و اکثرا هم کارشناس سینما تماشاگر هستن کمترین سانسور رو داشته باشه. کسی اطلاع نداره ؟ کسی تا حالا عضو این کانون ها نبوده ؟

اگر خوبه تا ما هم بریم عضو بشیم ...
من هم توی اکران های خصوصی دانشگاه تهران بودم و هم توی سینماتک ... دانشگاه تهران بهتره ، چون عده کمی میان ( مثلا واسه JFK ، بی اغراق توی سالن 200 نفری ، 10 نفر هم نبودیم و آخر فیلم ، فقط 3 نفر از سالن خارج شدیم !!!
170.gif
) .. در عوض واسه کازابلانکا ، شاید 50-60 نفر هم روی زمین نشسته بودن ( چون جا نبود اصلا و سالن پر بود ) ..
download.aspx

اما سینماتک ، اون موقع خوب نبود ... کیفیت بد و بی برنامه
thumbsdown.gif
... نمی دونم الان چطوره ، یا اصلا هست یا نه ...

بهرحال خوبی قضیه اینه که پرده بزرگه و بدی اش اینه که بهرحال سا*نسور داری ...

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8

من هم توی اکران های خصوصی دانشگاه تهران بودم ...

سلام به شما دوستان

من اطلاعی از وضعیت نمایش فیلم از این کانون ندارم ولی یادمه سال 72 بود کانون فیلم دانشگاه تهران بودم به عنوان منتقد و به نوعی آرشیوش رو داشتیم ارتقا می دادیم یادمه فیلمها سانسور میشد وحشتناک همون موقع هم. اون وقتها کانون شلوغ بود و برای نمایش فیلمهای خاص به قول دوستمون سیمور جای سوزن انداختن نبود جلسات نقد و بررسی معرکه بود و بهترین منتقدها و کارگردانهای سرشناس می اومدن خیلی هم سخت بود اطلاعات جمع کردن درباره یک فیلم مثل الان نیست فقط اسم فیلم رو تایپ کن بعدش تا می تونی اطلاعات از اینترنت بگیر . الان نمی دونم چطوریه به هر حال فیلم رو پرده دیدن لذت دیگه ای داره :)

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
من هم توی اکران های خصوصی دانشگاه تهران بودم و هم توی سینماتک ... دانشگاه تهران بهتره ، چون عده کمی میان ( مثلا واسه JFK ، بی اغراق توی سالن 200 نفری ، 10 نفر هم نبودیم و آخر فیلم ، فقط 3 نفر از سالن خارج شدیم !!!
170.gif
) .. در عوض واسه کازابلانکا ، شاید 50-60 نفر هم روی زمین نشسته بودن ( چون جا نبود اصلا و سالن پر بود ) .. [

بهرحال خوبی قضیه اینه که پرده بزرگه و بدی اش اینه که بهرحال سا*نسور داری ...

خوش به حالتون ...

خاک بر سر دانشگاه ما ... دانشگاه به اون عظمت ( مساحت ) فقط یه ویدیو کلوپ درب و داغون داشت ...

سانسورشون در چه حدیه ؟ مثلا لب گرفتن یا در آغوش گرفتن رو بیخیال میشن...

سیمور جان تو این اکران های خصوصی تون ما رو هم راه بدین ... ما خودی هستیم .. نخودی نیستیم ;)

راستی من هم دارم امضامو مثل شما داینامیک و پویا می کنم :cool:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوش به حالتون ...

خاک بر سر دانشگاه ما ... دانشگاه به اون عظمت ( مساحت ) فقط یه ویدیو کلوپ درب و داغون داشت ...

سانسورشون در چه حدیه ؟ مثلا لب گرفتن یا در آغوش گرفتن رو بیخیال میشن...

سیمور جان تو این اکران های خصوصی تون ما رو هم راه بدین ... ما خودی هستیم .. نخودی نیستیم ;)

راستی من هم دارم امضامو مثل شما داینامیک و پویا می کنم :cool:
کدوم دانشگاهی ؟

//
سانسورش خیلی بهتر و معقول تر از TV و اینجور چیزای عمومیه ... یعنی suggestive material رو حذف نمی کنن ( فرضا توی فیلم " چه کسی از ویرجینیا ولف می ترسد ؟ " ، اون سکانسی که تیلور و استاد جوان می رن طبقه بالا رو حذف نکرده بودن
302.gif
) ... اما Kiss و اینا رو اکثرا می زدن ...
sad.gif

//
آره ، این قضیه ی امضای دینامیک من ، همه گیر شده ....
preved.gif

travis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيمور ميشه اين suggestive material رو توضيح بدي ؟ ( البته اگر امكانش هست:blush: )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سيمور ميشه اين suggestive material رو توضيح بدي ؟ ( البته اگر امكانش هست:blush: )
منظور چیزایی که بطور غیرمستقیم نشون داده میشن
2lcmff6.gif
... مثلا خانوم و آقا میرن تو اتاق و در رو می بندن و چراغ خاموش میشه ... یا یه سری سایه نشون میده که دارن یکی رو به قصد کشت می زنن ... یا فقط صداش میاد ...
263cylj.gif

به شوخی میگن " suggestive material " اون چیزایی هستن که یه بچه کوچیک ازشون سر در نمیاره و یه بچه که کمی بزرگتره از بابا و مامانش می پرسه " الان چی شد ؟ " ...
monkey6.gif

travis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون

بچه هاي اين دوره زمونه در درك اينگونه مسائل جلوتر از بزرگتراشون هستند :cap: :king:

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
میگن امیر قادری یکی از طراحان و موسسانشه!!! جلسه اول هم که عقب افتاد. عضو شدی سیمور؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تو دنیای تصویر نوشته قراره INLAND EMPIRE دیوید لینچ (که هنوز اکران نشده) رو بزودی تو تهران نمایش بدن.
با شناختی که از لینچ داریم، فیلم هاش اکنده از صحنه هاییه که نمیشه تو ایران نمایش داد. حالا قراره چقدر فیلم سانسور بشه، من که نمیدونم.

اگه این اتفاق بیفته واقعا خوبه ! گرچه خب سانسور زیاد داره مسلما ! مخصوصا بخاطر نوع فیلمبرداریش بسیار دیدنش روی پرده جواب میده !

از این فیلم تنها نسخه ای که من پیدا کردم و دارم یک dvd بود با زبان ایتالیایی و زیر نویس فاجعه !

کسی نمی دونه کار این کانون فیلم به جا رسید ؟!
297.gif

من فکر کنم اولین بار خبرش رو تو سینمای ما خونده بودم، ولی به هر حال از طریق این سایت ها میشه پیگیری کرد.

کد:
http://www.cinemaema.com/Contact_Us.html

تو سایت Cinetmag هم یه قسمت پرسش و پاسخ داره که از اون هم میتونی استفاده کنی.

کد:
http://www.cinetmag.com/Contact.asp

Last edited:

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
شوالیه جان !

نمایش شاهین مالت روز سه شنبه کانون چی شد ؟ کسی نرفت ببینه چجوریه ؟

039_2109.jpg

و اما بعد...

چقدر من از استیل بوگارت در شاهین مالت خوشم میاد. شخصیتی که هر کسی دوست داره جاش باشه.

واقعا چقدر در تاریخ سینما کاراگاهایی مثل سام (شاهین مالت) و جیک (محله چینی ها) داریم ؟

2efmal3.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
شوالیه جان !
نمایش شاهین مالت روز سه شنبه کانون چی شد ؟ کسی نرفت ببینه چجوریه ؟

نه راستش من که نرفتم
flat.gif
حالا در آینده ای احتمالا دور میخوام برم ببینم کلا شرایطشون چیه - وضعیت به چه ترتیب هست و خلاصه قضیه چیه اصلا ( قبلا هم یه بار خواستم برم )

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
اگه مثل فیلمای کانون جهاد دانشگاهی کیفیت خوب و بی سانسور باشه خیلی خوب میشه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
درباره سينماتک |سپيده| . من براي اولين بار بود ميرفتم. کلا شرايط به طور خلاصه اين هست :

فقط يک شنبه ها ساعت 18
سالن شماره 2 ( سينما سپيده, تقاطع انقلاب و وصال شيرازي )
سالن حدودا 80 نفري که بر اساس آمار در بهترين شرايط 30 نفر ميان
هزینه هم نفهمیدم چقدر هست!! گیشه زده 2000 تومان. زنگ زدم گفت 1000 تومان
وقتی رفتم ( در نهایت 4 نفر+ صاحب روی هم 5 نفر بودیم ) گفت آخر سر مبلغ رو میگیره
تموم که شد گفتم چقدر میشه هزینه اش گفت این سری رایگان هست. عیدی ما به شما

2323232.JPG

فيلمهاي هنري () بيشتر پخش مي شه ( به هر حال Cinematheque هست ) و گويا کمتر از داستاني/کلاسيک هاي نرمال پخش مي کنن ( شايد هم اينطور نباشه , چون پيگير نبودم و اينور اونور ميخوندم راجبه اين سالن به اين نتيجه رسيدم ) يعني به طور مثال ديدن سانست بولوار در اونجا تقريبا رويا هست ( همين الان خبر رسيد که حرف بي ربط نزن!! سانست بولوار پخش شده!! اين هم مدرک!! ) شايد هم روالشون طور ديگه اي باشه. زمان اين رو مشخص مي کنه . مثلا در چهار اسفند فيلم Spider's Web رو پخش کردن و يازدهم هم My Universities پخش شده. البته دومي فيلمي قابل تحمل (!) هست . داشتم ميگشتم گويا قبلا فيلمهايي مثل The Red And The Black/White Nights/Satan's Tango/Eye Of The Devil /Magnificent Stranger رو هم پخش کردن.
اما 18 ام يعني همين امروز که من رفتم از شانس خوب America @ The Movies رو پخش کردن. اين مستند مانند براي من خيلي ويژه هست. نميدونم در مجموع در يک ماه چند ده ساعت در IMDB مي گردم. اين مستند خيلي وقت ها به طور اتفاقي به چشمم مي خوره. هميشه مي گفتم بايد پيداش کنم و ببينمش. البته هيچ وقت نرفتم دنبال دانلودش!! به طور کلي در حدود 120 دقيقه, قسمت هايي از 83 فيلم رو نشون ميده. از 1915 فيلم " تولد يک ملت " تا 1974 " پدرخوانده : قسمت دوم "
به نوعي يه تاريخ نگري کوتاه و البته جذاب. راوي مستند چارلتون هستون هست. از بین فیلمهای خوب یکی یانکی دودل دندی بود که سانسور کرده بودن!!
گویا زبان اصلی/دوبله/زیرنویس دقیقا معلوم نیست. یعنی هفته قبل ( میگفتن ) دوبله پخش شده. این سری که رفتم زبان اصلی بود بدون زیرنویس.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
جناب علیرضا عشق شما به سینما واقعا مثال زدنیه...

بالا