• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کانون فیلم تهران

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
جناب علیرضا عشق شما به سینما واقعا مثال زدنیه...

لطف داری

--

دوستان اگر مورد دیگه ای در تهران سراغ دارین لطفا بگین
غیر از مجتمع/مجموعه های دانشگاهی
مرسی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
درباره سينماتک |سپيده| . من براي اولين بار بود ميرفتم. کلا شرايط به طور خلاصه اين هست :

فقط يک شنبه ها ساعت 18
سالن شماره 2 ( سينما سپيده, تقاطع انقلاب و وصال شيرازي )
سالن حدودا 80 نفري که بر اساس آمار در بهترين شرايط 30 نفر ميان
هزینه هم نفهمیدم چقدر هست!! گیشه زده 2000 تومان. زنگ زدم گفت 1000 تومان
وقتی رفتم ( در نهایت 4 نفر+ صاحب روی هم 5 نفر بودیم ) گفت آخر سر مبلغ رو میگیره
تموم که شد گفتم چقدر میشه هزینه اش گفت این سری رایگان هست. عیدی ما به شما

2323232.JPG

فيلمهاي هنري () بيشتر پخش مي شه ( به هر حال Cinematheque هست ) و گويا کمتر از داستاني/کلاسيک هاي نرمال پخش مي کنن ( شايد هم اينطور نباشه , چون پيگير نبودم و اينور اونور ميخوندم راجبه اين سالن به اين نتيجه رسيدم ) يعني به طور مثال ديدن سانست بولوار در اونجا تقريبا رويا هست ( همين الان خبر رسيد که حرف بي ربط نزن!! سانست بولوار پخش شده!! اين هم مدرک!! ) شايد هم روالشون طور ديگه اي باشه. زمان اين رو مشخص مي کنه . مثلا در چهار اسفند فيلم Spider's Web رو پخش کردن و يازدهم هم My Universities پخش شده. البته دومي فيلمي قابل تحمل (!) هست . داشتم ميگشتم گويا قبلا فيلمهايي مثل The Red And The Black/White Nights/Satan's Tango/Eye Of The Devil /Magnificent Stranger رو هم پخش کردن.
اما 18 ام يعني همين امروز که من رفتم از شانس خوب America @ The Movies رو پخش کردن. اين مستند مانند براي من خيلي ويژه هست. نميدونم در مجموع در يک ماه چند ده ساعت در IMDB مي گردم. اين مستند خيلي وقت ها به طور اتفاقي به چشمم مي خوره. هميشه مي گفتم بايد پيداش کنم و ببينمش. البته هيچ وقت نرفتم دنبال دانلودش!! به طور کلي در حدود 120 دقيقه, قسمت هايي از 83 فيلم رو نشون ميده. از 1915 فيلم " تولد يک ملت " تا 1974 " پدرخوانده : قسمت دوم "
به نوعي يه تاريخ نگري کوتاه و البته جذاب. راوي مستند چارلتون هستون هست. از بین فیلمهای خوب یکی یانکی دودل دندی بود که سانسور کرده بودن!!
گویا زبان اصلی/دوبله/زیرنویس دقیقا معلوم نیست. یعنی هفته قبل ( میگفتن ) دوبله پخش شده. این سری که رفتم زبان اصلی بود بدون زیرنویس.

فیلم سینمایی "وحشی و گیشا" به کارگردانی جان هیوستن یکشنبه 31 خرداد در هفتاد و هفتمین برنامه سینماتک سپیده روی پرده می‌رود.
به گزارش خبرنگار مهر، سایت سینمایی سوره اعلام کرد برنامه‌های این دوره سینما تک سپیده با روی پرده رفتن فیلم سینمایی "دانشکده های من" در 31 خردادماه پایان می یابد.
در برنامه تیرماه سینما تک سپیده که از هفت تیر ماه آغاز می‌شود فیلم‌های "دوئل" استیون اسپیلبرگ محصول 1971، "گروهبان راتلج" جان فورد محصول 1960، "تا وقتی بادبان ها را برافرازید" رابرت وایز محصول 1957 و"چاپایف" برادران راسیلی یف محصول 1934 نمایش داده می‌شود.
داستان درباره تاونسند است که به عنوان اولین سفیر آمریکا از طرف رئیس جمهوری این کشور به ژاپن می‌رود و در آنجا دلبسته یک گیشا می‌شود. جان وین، ایکو آندو، سام جافی و سو یامامارو بازیگران این فیلم هستند.
علا‌قمندان برای حضور در این برنامه می‌توانند یکشنبه 31 خرداد به سالن شماره 2 سینما سپیده واقع در تقاطع خیابان‌های وصال شیرازی و انقلاب مراجعه کنند.

بالا