• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کانکت شدن به اینترنت با کابل

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
چه طوری میتونم موقع ای که دارم با کام÷یوتر اینترنت کار میکنم توسط کابل تو موبایل هم از اینترنت استفاده کنم
اگه با بلوتوث هم بشه خوبه
من گوشیم 6630 هست و مقاله کانکت شدن به اینترنت از طریق بلوتوث رو برای 6600 دارم ولی برای 6630 با کابل میخو.ام

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خدمتتون عرض کنم که نوکیا متاسفانه هر روز به جای پیشرفت داره پسرفت میکنه و عقب تر میره

در حالیکه امکان وصل شدن با کابل به اینترنت برای گوشی مثل K700 که مال 2 سال قبل هست توی سونی فراهم هست باید بگم متاسفانه متاسفانه امکان وصل شدن با جدیدترین نوکیا ها مثل N70 و 6681 وN91 به هیچ وجه با کابل مقدور نیست و فقط با بلوتوث اونم با هزار تا بدبختی و تنظیمات فراوان امکان داره که بتونید اینترنت رو با گوشیتون share کنید

در مقابل اکثر گوشی های سونی مثل W800 ,K700,K750,P910,P900 .W900,W550, و خیلی های دیگه به راحتی این امکان رو به طور پیش فرض دارن و با کابل میتونید راحت استفاده کنید

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون
آقا یه مقاله ای بود کار بچه های تالار های پارسی یا همون phalls که برای 6600 بود اونم با بلوتوث میتونم از همون رم افزار و از همون تنظیمات برای 6630 استفاده کنم و کانکت بشم کسی چنین کاری رو رو 6630 انجام داده یا نه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از bandary :
ممنون
آقا یه مقاله ای بود کار بچه های تالار های پارسی یا همون phalls که برای 6600 بود اونم با بلوتوث میتونم از همون رم افزار و از همون تنظیمات برای 6630 استفاده کنم و کانکت بشم کسی چنین کاری رو رو 6630 انجام داده یا نه

من که 6630 ندارم:lol: :lol:

یکسری اساتید هستن اینجا که خودشون رو وامدار نوکیا میدونن و تو هر بحثی نظرات تخصصی!! میدن.....بهتره اونا بیان اگه میتونن یکم هم اینجا نظرات تخصصی !! بدن:D

هرچند بعید میدونم:D این مورد رو حتی ازش خبر داشته باشن چه برسه به اینکه راه حل هم داشته باشن

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :

یکسری اساتید هستن اینجا که خودشون رو وامدار نوکیا میدونن و تو هر بحثی نظرات تخصصی!! میدن.....بهتره اونا بیان اگه میتونن یکم هم اینجا نظرات تخصصی !! بدن:D

هرچند بعید میدونم:D این مورد رو حتی ازش خبر داشته باشن چه برسه به اینکه راه حل هم داشته باشن

الآن میاد میگه یه مودمی هست ، خودم درستش کردم !!! وصلش میکینی به 6600 میره اینترنت :D اینم عکسشه :D ماکرو !!!!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
در مقابل اکثر گوشی های سونی مثل W800 ,K700,K750,P910,P900 .W900,W550, و خیلی های دیگه به راحتی این امکان رو به طور پیش فرض دارن و با کابل میتونید راحت استفاده کنید[/QUOTE]

مازیار جان میشه دقیق توضیح بدی که چه جوری با W900 (ع) کانتکت شم ؟؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
مازیار جان میشه دقیق توضیح بدی که چه جوری با W900 (ع) کانتکت شم ؟؟؟

اول باید یه مرورگر داشته باشی رو گوشی که اپرا بهتره ....گویا روی W900 به طور پیش فرض هست...به هرحال

تنظیمات گوشی رو مطابق شکل زیر انجام بده:

CAbleCC.jpg

بعد با کامپیوتر وصل شو به اینترنت و بعد کابل رو بزن به گوشی

حالا مروگر اپرا رو از تو گوشی باز کن و هر ادرسی خواستی تایپ کن و حالش رو ببر...ما رو هم دعا کن:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا میشه بگین این چه صیغه ایه هرکی میاد یه سوالی میپرسه که به نحوی به نوکیا مربوط میشه شما همش میرین تو فازه تیکه پرونی و متلک انداختن؟! مثکه بدتون نمیاد از هر تاپیک بی ربط و باربطی در جهت نیل به مقاصد شیطانی خودتون استفاده نامشروع کنید!:cool: یکی میاد میگه با کابل چجوری کانکت شم شما میاین میگین سونی پیش فرض روش هست!! سونی خیلی چیزا پیش فرض روش هست!!:f34r: اصلن کجای سوال اسمی از سونی بود! ;) چه ربطی داره که همه چیزو هی میریزین تو همزن قاطی میکنین!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اول باید یه مرورگر داشته باشی رو گوشی که اپرا بهتره ....گویا روی W900 به طور پیش فرض هست...به هرحال

تنظیمات گوشی رو مطابق شکل زیر انجام بده:

CAbleCC.jpg

بعد با کامپیوتر وصل شو به اینترنت و بعد کابل رو بزن به گوشی

حالا مروگر اپرا رو از تو گوشی باز کن و هر ادرسی خواستی تایپ کن و حالش رو ببر...ما رو هم دعا کن:D

اقا ما یکی از دوستامون اسمش مازیار بود یادش بخیر لنگی بود خیلی سر استقلال پرسپولیس کل کل میکردیم ولی یادم نمیاد تو کار سونی و اینا بوده باشه! ;) اسم مازیار اومد یاد اون از خدا بیخبر افتادم!!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از bandary :
چه طوری میتونم موقع ای که دارم با کام÷یوتر اینترنت کار میکنم توسط کابل تو موبایل هم از اینترنت استفاده کنم
اگه با بلوتوث هم بشه خوبه
من گوشیم 6630 هست و مقاله کانکت شدن به اینترنت از طریق بلوتوث رو برای 6600 دارم ولی برای 6630 با کابل میخو.ام

من تو اين خط نبودم چون تازه 6630 رو گرفتم و واقعيتش الان سرم خيلي شلوغه ( كارهاي دانشگاه) وزياد فرصت ندارم ولي به محض آزاد شدن وقتم دخل اين كارو ميارم اينا راهكار قطعي نيست و احتمالا با بلوتوث جواب ميده ولي براي آشنا شدن و رد شدن از اين سد نبايد بد چيزي باشه ولي براي شما دوست عزيز برو اينجا :
http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/
در حقيقت اين اون نرم افزاريه كه كارتو ميتونه راه بندازه :)
براي سوال و جواب در مورد اين نرم افزار و 6630 ميتونيد از اين بخش فروم كه به اين كار اختصاص داده شده استفاده كنيد :
http://www.symbianos.org/yabbse/index.php?board=2;action=display;threadid=68
اگه دوستان ميخواهيد بوسيله بلوتوث به اينترنت وصل بشيد يه سايت جالب پيدا كردم كه ميتونيد از اون استفاده كنيد كاملا به شكل تصويري است :
در حقيقت اسم عنوانش اينه :
How to setup an internet connection on Symbian phones using Bluetooth
تشريف ببريد اينجا براي بررسي اين روند :
http://web.singnet.com.sg/~kinston/Bluetooth Internet.htm

يه مقاله از آقا نويد در فالز بود اينم اون مقاله :

سلام
خوب راستش بعد از اینکه 7710 رو گرفتم، با توجه به صفحه باحالش دنبال این بودم که چه جوری میشه اونو بودن گرفتن سرویس دیتا از مخابرات به اینترنت وصل... خلاصه اینکه پیدا کردم که میشه به کمک بلوتوث اینترنت رو از روی دستگاهی که به شبکه وصل هست روی گوشی داشت.
این شد مقدمه چون خودم معمولا مقدمه رو نمی خونم میرم سر اصل کار!
*** نکته مهم: این روش روی 7710 جواب داد، واسه بقیه گوشی ها شاید یه کم فرق داشته باشه.
* اول بریم سراغ گوشی هایی که می شه باهاشون این کارو کرد، برنامه ای که واسه این کارهست رو، روی گوشی نصب کنیم، این برنامه رو می تونین از اينجا بگیرین:

Nokia 6630, 6680, 6681: http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/te...6630_80_81.sis

گوشی های Nokia 3600 ,Nokia 3650, N-Gage, N-Gage QD, Nokia 6600,Nokia 7650 مثل اینکه ذاتا می تونن این کارو بکنن و نیازی به برنامه اضافی ندارن ، اما مطمئن نیستم، این راهنما ها واسه این گوشی ها هستش، اگه کسی تونست با این گوشی وصل بشه بهتره به ما هم بگه چه جوری:

 The original GnuBox cvs: http://www.symbianos.org/cgi-bin/viewcvs.cgi/gnubox/. The original 3650 binary is http://www.symbianos.org/cgi-bin/vie...tic/gnubox.sis.

 Mika Raento's page with the Series60V2 port: http://www.cs.helsinki.fi/u/mraento/symbian/bt-ap.html

*: کار بعدی گرفتن چند تا برنامه هستش که روی کامپیوتر باید نصب کرد یکش یه که البته با توجه به نوع کانکشن میشه بعضی هاشو نگرفت، البته این تجربه من هستش با گوشی 7710 شاید واسه بقیه همش لازم باشه شایدم نباشه:
اگه اتصال به اینترنت Dial up (همون مودم و کارت اینترنت خودمون) داشتن یه Proxy server کاملا ضروری هستش من خودم با AnalogX proxy server کار کردم که می شه از آدرس زیر گرفتش:
http://www.analogx.com/contents/down...work/proxy.htm
برنامه دیگه ای که خیلی ازش تعریف کردن که به درد این کار می خوره برنامه M-router هستش (البته من هنوز نتونستم اجراش کنم ولی مثله اینکه خیلی از گوشیها به کمک این برنامه می تونن وصل بشن):
http://developer.intuwave.com/Downloads
اگه هم به اینترنت روی شبکه اتصال دارین تقریبا هیچ برنامه ای نمی خواین!
* چیز دیگه رو هم که نیاز دارین یه Bluetooth هستش! من خودم از مبدل USB مدل MSI استفاده می کنم، البته برای سونی اریکسون گفته شده که می تونه از روی کابل دیتاش هم وصل بشه.
خوب حالا این از چیزایی که می خواستیم! حالا بریم سر مرحله اجرا:
اول از همه باید بلوتوث رو بطور کامل روی دستگاه نصب کنیم، وقتی نصب شد یه پورت سریال ایجاد می کنه.، که درگاه اتصال می شه به اینترنت، واسه من COM5 بود، اما امکان داره که تو دستگاه های مختلف فرق کنه. بعد از نصب اون مراحل زیر رو انجام باید داد (من اینا رو واسه Windows XP SP2 می نویسم ولی تو ویندوزهای دیگه هم همینطوره)
1-وارد Control Panel بشین، بخش Phone and Modem Option رو انتخاب کنین توی Tab دوم Modem روی Add کلیک کنین، don’t detect my mode… رو انتخاب کنین و next رو بزنین
2-Standard modem type رو از پنجره چپی و Communication cable between two computer رو از پنجره راستی انتخاب کنین و Next رو بزنین
3-حالا باید اون Com پورتی رو انتخاب کنین که Bluetooth به دستگاهتون اضافه کرده (شاید Com5 یا 4) و بعدش Nextو Finish رو بزنین.
4-حالا باید یه User تو کامپیوترتون بسازین که میتونین بصورت Limited باشه ولی user name و password رو توری انتخاب کنین که ساده باشه مثلا اسم Bt و پسورد Bt. واسه این کار هم این راه رو باید برین:
CONTROL PANEL -> USER ACCOUNTS -> New user
اگه هم دوست نداشتین می تونین از username و Password خودتون استفاده کنین! ولی بهتره که بسازین
5-به CONTROL PANEL و بخش NETWORK CONNECTIONS
6- روی file کلیک کنین و NEW CONNECTION رو انتخاب کنین و next رو بزنین
7-SET UP AN ADVANCED CONNECTION رو انتخاب کنین و next رو بزنین
8-ACCEPT INCOMING CONNECTIONS رو انتخاب کنین و Next
9-حالا او مودمی رو که تو مرحله 2 ساختین رو یعنی Communication cable between two computer رو انتخاب و Next!
10- DO NOT ALLOW VIRTUAL PRIVATE...... رو انتخاب کنین و Next
11- حالا اگه اون user رو تو مرحله 2 ساختین رو انتخاب کنین (اگه هم می خواین User خودتون باشه user خودتون رو انتخاب کنین) , Next!
12-تو این صفحه همه آیتم ها رو باید انتخاب کنین (مربوط به Network هستش!) , و بعدش INTERNET PROTOCOL (TCP/IP) انتخاب کنین و PROPERTIES رو بزنین
13-ALLOW CALLERS TO ACCESS MY........ رو انتخاب کنین
14-SPECIFY TCP/IP ADDRESSES رو انتخاب کنین
15-اینجا باید محدوده IP رو مشخص کنین، این محدوده باید جزو Class C از private Address ها باشه و در ضمن طوری باشه که با بقیه IP های توی شبکه تداخل نداشته باشه. من خودم با اینا کار کردم
From: 192.168.2.2 TO 192.168.2.4
16- حالا به ترتیب رو OK، Next و Finish به کلیکید! حالا باید توی Network Connection شما یه کانکشن جدید به اسم Incoming Connection باشه!
17- هنوز تموم نشده!
18-برین توی start menu رو run کلیک کنین
19- لطفا اینجا رو خیلی مواظب باشین من مسئولیتی رو نمی پذریم اگه یه وقت مجبور شدین ویندوز رو دوباره نصب کنین!
20-Regedit.exe رو تو منوی run تایپ کنین و اینتر رو بزنین!
21-به آدرس "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servi ces\Tcpip\Parameters" برین و مقدار IPEnableRouter آیتم رو به 1 تغییر بدین!
22-حالا کامپیوتر رو یه restart کنین!
آخیش! کامپوترتون تقریبا آماده هستش!
حالا بریم سراغ گوشی بازم می گم اینا واسه 7710 هستش اما قاعدتا تو گوشی های دیگه هم مثل همینه!
1-برنامه GNUbox مربوط به گوشی خودتون رو نصب کنین اما اجراش نکنین
2-برین توی CONTROL PANEL
3- INTERNET SETUPرو انتخاب کنین
4- توی صفحه ای که باز شده روی NEW ACCESS PT کلیک کنین
5-توی CONNECTION NAME اسم رو Bt وارد کنین (اسم رو دقیقا همینجوری بنویسین با B و t کوچیک بدون هیچ چیزی اضافه و کم)
6-تویDATA BEARER گزینه Data Call رو انتخاب کنین
7-شماره تلفن می تونین هر شماره ای وجود نداره بدین مثلا 321 یا 0000
8-تیک مربوط به PROMPT PASSWORD AT EVERY LOGIN رو بردارین و تو Username وpassword اونی رو وارد کنین که تو بخش 4 بالا گفتم هونی که بهتر بود بسازین و Next رو بزنین
9-حالا روی ADVANCED کلیک کنین و مقادیر زیر رو وارد کنین:
توی منویDATA CALL
CALL TYPE: Normal
MODEM TYPE: Analogue
MAXIMUM DATA SPEED: 14400bps

توی منوی PROXIES
PROTCOL : Http
تیک USE PROXY SERVER رو وردارین

توی منوی IP ADDRESSES
AUTO RETRIEVE IP ADDRESS رو تیک بزنین
DNS ADDRESS: Auto retrieve

توی منوی LOGIN SCRIPTS
USE LOGIN SCRIPTرو تیک بزنین و توش رو خالی بزارین!

توی منوی OTHER,
ALLOW PLAIN TEXT LOGIN رو تیک بزنین
USE PPP COMPRESSIONرو تیک بزنین
CALLBACK TYPE: None
10-OK رو بزنین
11-حالا Bluetooth رو روشن کنین و با کامپیوترتون Pair کنین
12-حالا GnuBox,رو اجرا کنین
13-برین توی منوش (روی اسمش کلیک کنین) و برین توی INSTALL و SET RAS LOGIN SCRIPT رو انتخاب کنین
14-دوباره برین تو منو و INSTALL->CREATE RECORDSرو انتخاب کنین
15-برین تو منو و 2BOX BLUETOOTH->SERIAL PORTرو انتخاب کنین اگه Pair باشین که فقط Send رو بزنین در غیر اینصورت ازتون در مورد Pair کردن می پرسه!
16-وقتی واسه ENCRIPTION پرسید yes رو بزنین
17-از GNUBOX.خارج شین!
خوب حالا برین توی Broswer و بعد از وارد کردن یه آدرس وقتی سوال کرد وصل شم همون Bt رو انتخاب کنین و وصل شین!

خوب از اینجا به بعد اگه وصل شدین که هیچی! اگه م نشدین باس یه جورایی به زور اینترنت رو Share کنین. مثلا واسه اونایی که با مودم وصل می شن باید پروکسی سرور وصل کنن و ....
به خدا خسته شدم اینقدر تایپ کردم!
اگه تونستین که چه عالی اگه هم نتونستین به پرسین همه با هم کمک می کنیم وصل شین!
فقط چند تا نکته:
1-من اینا رو فقط جمع آوری کردم و منبع هام اینا بودن:
http://gnubox.dnsalias.org/gnubox
http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/sharing.html
http://www.symbianos.org/yabbse/inde...y;threadid=351
http://www.symbianos.org/yabbse/index.php

2-مسلما خوشم نمیاد که این همه رو که تایپ کردم همینجوری کسی برداره و به نام خودش کپی کنه جایی. اگه خواستین این کارو بکنین حداقل یه لینکی بزارین که معلوم بشه از کجا اومده!
3-من نه این برنامه رو نوشتم! نه تو نوشتنش سهم داشتم (GNUbox) این برنامه تحت GPL نوشته شده و مجانی هستش در نتیجه نصب و آموزشش هم مجانیه! در نتیجه از نظر اخلاقی درست نیست که اگه جایی این کارو کردین بخواین ازش درآمد داشته باشین!
4-این برنامه ممکنه که با گوشی شما سازگار نباشه و یا به او صدمه بزنه در نتیجه با مسئولین خودتون نصبش کنین.
5-همین!
خوش باشین
نوید

واسه اینکه چه جوری بتونیم با dialup به اینترنت وصل شیم باید یه پروکسی سرور روی دستگاه نصب کنیم.
من خودم از AnalogX proxy server استفاده کردم که آدرسش تو پست قبلی هست.
واسه اینکه بشه توسط این برنامه وصل شد باید تمام مراحلی رو که تو پست قبلی بود رو انجام بدیم به اضافه این کارا:
1- AnalogX proxy server نصب می کنیم و موقعی که به اینترنت وصل بودیم اجراش می کنیم.
2- حالا بریم سراغ تنظیم های گوشی:
توی منوی Advance مربوط به Access Point گوشی که با اسم Bt ساختیم (یا می خوایم بسازیم) و توی tab مربوط به پروکسی میریم و اونجا USE PROXY SERVER رو تیک می زنیم
حالا توی بخشی که آدرس می خواد اولین آدرسی رو می دیم که توی بند 15 پست قبلی و تو بخش تظیمات مربوط به کامپیوتر گفتم رو وارد می کنیم (که تو اینجا 192.168.2.2 هستش) و توی پورت مقدار 6588 رو وارد می کنیم.
و بقیه کارا رو مثل قبل انجام می دیم!

نکته مهم اینکه بعد از این که این کارو کردیم دوباره باید بریم تو GNUBOX و SET RAS LOGIN SCRIPT و CREATE RECORDS رو انتخاب کنیم.

حالا وقتی کانکت می شیم قاعدتا باید کار کنه!

فقط یه نکته مهم این که در این حالت فقط می تونیم توسط HTTP کانکت شیم! یعنی نمی شه با Algimessenger و یا Profetional Email کار کرد چون اونا از پورت های غیر از HTTP استفاده می کنن!

بهرحال دوست عزيز اميدوارم با تلاش بتوني موفق بشي و اگر موفق شدي ما رو بي نصيب نگردان من خيلي دوست دارم با بلوتوث اين كارو بكنم و خواهم كرد :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

هيچموقع چيزي رو بعيد ندونيد ...... مخصوصا از جانب طرفداران نوكيا :)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اقا میشه بگین این چه صیغه ایه هرکی میاد یه سوالی میپرسه که به نحوی به نوکیا مربوط میشه شما همش میرین تو فازه تیکه پرونی و متلک انداختن؟! مثکه بدتون نمیاد از هر تاپیک بی ربط و باربطی در جهت نیل به مقاصد شیطانی خودتون استفاده نامشروع کنید!:cool: یکی میاد میگه با کابل چجوری کانکت شم شما میاین میگین سونی پیش فرض روش هست!! سونی خیلی چیزا پیش فرض روش هست!!:f34r: اصلن کجای سوال اسمی از سونی بود ;) چه ربطی داره که همه چیزو هی میریزین تو همزن قاطی میکنین!

آخه دل پیروی عزیز ... ای نماینده 8 نفر نوکیا !! ... ای نوکیا ... ای ماکرو ... ای هنزفری ...
ما که کلکلی نداریم عزیز ... داریوش خان شما روزی 40 تا پست داره میده برای دفاع از نوکیاتون ...
ما داریم بحث منطقی می کنیم ... مقاصد شیطانی چیه ؟؟؟ مقاصد توسعه سطح فکری جامعه در مورد موبایله ... خود ملتن که نوکیا یا سونی اریکسون رو انتخاب می کنن ...;) ما فقط حقیقتو می گیم :p ;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من یه بار با کی750 زورکی به اینترنت وصل شدم از شرکت وزین سونی اریکسون واسم ایمیل اومد خوشامد گویی کرد:D

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه بگین با کا750 چه طور میشه به اینترنت وصل شد البته توسط کابل

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از se-k750i :
اگه میشه بگین با کا750 چه طور میشه به اینترنت وصل شد البته توسط کابل
آره منم پایم .. SE جان اگه میدونی به ما هم بگو

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اون عکسی که براتون گذاشتم برای تنظیمات P910 هست....توی K750 ,w800 من یادم نیستچه جوری بود منوهاش ..

من که دستم دیگه کوتاه شده از این دو تا گوشی ...فروختم رفت....شما که دارین به من بگین منوهای اینترنتش چه شکلیه؟؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
والا یه راهش که برای همه موبایلهای سونی اریکسون(حتی t610) و به وسیله تمام راههای ارتباطی(اعم از کابل بلوتوث اینفرارد ) جواب میداد. نصب برنامه semc_j2me_sdk و جاوا SDK در کامپیوتر بود و یه سری تنظیم. نقدا این برنامه ها رو داونلود کنین(حدود 80 مگ) یا اینکه دنبال یه راه دیگه بگردین ( فکر کنم راه دیگه ای باشه)

اگه کسی داونلود کرد توضیح خواست اینجا بگه وقت داشتم یا لینکش رو پیدا میکنم میزارم یا خودم توضیح میدم ( الان لینک در دسترس نیست)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
کشفش کردم ... با PC Suite می تونید برای W800 , 900 کانکت شید با Mobile Networking Wizard ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
کشفش کردم ... با PC Suite می تونید برای W800 , 900 کانکت شید با Mobile Networking Wizard ;)

اقا از بس از کشفت! هول شدی یادت رفت علیه السلام 900 رو بذاری :lol: :p

بالا