• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کانکت شدن به اینترنت با کابل

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
کشفش کردم ... با PC Suite می تونید برای W800 , 900 کانکت شید با Mobile Networking Wizard ;)

برای کا750 به چه صورت هست با Mobile Networking Wizard میشه این کار رو کرد؟
اگه راهش رو بگین بزرگی کردین...:blush:
با تشکر فراوان

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
راسیت یک نکته ی جالب :
P910 یک سیمبین هست . 6630 هم یکی دیگه . 6630 چند وقت بعد از P910 اومده
این بماند .

سونی اریکسون جان 2 خط نوشت و یک عکس گذاشت قضیه حل شد !!!
سه سوت جان اومد 1میلیون خط نوشت ، اونقدر زیاده نمیشه خوند و فهمید که آیا قضیه واقعا حل شده یا خیر !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
راسیت یک نکته ی جالب :
P910 یک سیمبین هست . 6630 هم یکی دیگه . 6630 چند وقت بعد از P910 اومده
این بماند .

سونی اریکسون جان 2 خط نوشت و یک عکس گذاشت قضیه حل شد !!!
سه سوت جان اومد 1میلیون خط نوشت ، اونقدر زیاده نمیشه خوند و فهمید که آیا قضیه واقعا حل شده یا خیر !

تازه جالبی اش اینه که بعد از 1 میلیون خطی که نوشته شده هنوز نمیتونه با کابل کانکت بشه نوکیا و با هزار جور بدبختی با بلوتوث میشه یه کارایی کرد

سونی حتی اون T630 اش هم میتونه با infrared یا بلوتوث وصل بشه چه برسه به گوشیهای جدیدش که با کابل وصل میشه

واقعا نوکیا خیلی خوب داره میره جلو:p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا! این Mobile networking wizard عمل برعکس اون کاریو میکنه مه ما قصدشو داریم! یعنی اینرنتیو (gsm) که با موبایل بهش وصلیمو منتقل میکنه به pc...چجوری میشه از pc برد تو موبایل؟:)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از sunnyboy :
آره منم پایم .. SE جان اگه میدونی به ما هم بگو
البته در یک تاپیک دیگه که دیگه اونجا بحث الکی با این نوکیا پرستان نشه.

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از vocian :
والا یه راهش که برای همه موبایلهای سونی اریکسون(حتی t610) و به وسیله تمام راههای ارتباطی(اعم از کابل بلوتوث اینفرارد ) جواب میداد. نصب برنامه semc_j2me_sdk و جاوا SDK در کامپیوتر بود و یه سری تنظیم. نقدا این برنامه ها رو داونلود کنین(حدود 80 مگ) یا اینکه دنبال یه راه دیگه بگردین ( فکر کنم راه دیگه ای باشه)

اگه کسی داونلود کرد توضیح خواست اینجا بگه وقت داشتم یا لینکش رو پیدا میکنم میزارم یا خودم توضیح میدم ( الان لینک در دسترس نیست)
سلام دوستان. اينم لينك برنامه كه مي خواستيد. من w550i دارم. اونم مي شه با usb وصل كرد به اينترنت؟

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
اول باید یه مرورگر داشته باشی رو گوشی که اپرا بهتره ....گویا روی W900 به طور پیش فرض هست...به هرحال

تنظیمات گوشی رو مطابق شکل زیر انجام بده:

CAbleCC.jpg

بعد با کامپیوتر وصل شو به اینترنت و بعد کابل رو بزن به گوشی

حالا مروگر اپرا رو از تو گوشی باز کن و هر ادرسی خواستی تایپ کن و حالش رو ببر...ما رو هم دعا کن:D
مي شه برام بگي كه براي w550i بايد چه كار كنم و opera را از كجا دانلود كنم؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از BESKOOT :
مي شه برام بگي كه براي w550i بايد چه كار كنم و opera را از كجا دانلود كنم؟

من فکر میکنم روی W550 باشه از اول :cool:

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه منظورتون همون opera mini هست که من اینو دارم برای کا 750 ولی نمیدونم باید چه کار کنم اصلا" انگلیسی نیست منوش نمیدونم چه زبونی داره منو هاش بخاطر همین نمیدونم باید تنظیماتش چه طور باشه.:(

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باب يكي راه كانكت شدن ‌w550 را با usb از طريق كامپيوتر بدون اين فايل 40 مگابايتي ( جاوا SDK) به ما بگه

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
كسي واسه موتورولا سري V3 راه حلي نداره؟

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ebim5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز اگه میشه یک نفر منو راهنمایی کنه من سونی مدل k750i و یک handsfree blutooth مدل HBH-PV700 دارم اگه ممکنه بگید چطور میشه یک آهنگ که رو گوشی هست از طریق این handsfree گوش داد آیا اصلا چنین امکانی وجود داره ؟ مرسی:)

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از ebim5 :
سلام به همه دوستان عزیز اگه میشه یک نفر منو راهنمایی کنه من سونی مدل k750i و یک handsfree blutooth مدل HBH-PV700 دارم اگه ممکنه بگید چطور میشه یک آهنگ که رو گوشی هست از طریق این handsfree گوش داد آیا اصلا چنین امکانی وجود داره ؟ مرسی:)
تا اونجا که من میدونم نمیشه . باید هدفون بلوتوث بگیری .... ولی ممکنه بگی چرا اینجا پرسیدی یه نگاه به عنوان تاپیک بندازی بد نیست.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
k750 هدفون بلوتوث رو ساپورت نمی کنه

farazjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من نمی دونم چرا نه لینکاتونو میبینم ، نه عکس هاتونو . میشه لطف کنید اونارو یا پیغام شخصی بذارید یا ایمیل کنید . موبیالم ویروس گرفته ، نیاز به Update دارم . ممنون .
email : [email protected] همین ID من هم هستش

H@SS@N 06

Registered User
لایک‌ها
0
خدمتتون عرض کنم که نوکیا متاسفانه هر روز به جای پیشرفت داره پسرفت میکنه و عقب تر میره

در حالیکه امکان وصل شدن با کابل به اینترنت برای گوشی مثل K700 که مال 2 سال قبل هست توی سونی فراهم هست باید بگم متاسفانه متاسفانه امکان وصل شدن با جدیدترین نوکیا ها مثل N70 و 6681 وN91 به هیچ وجه با کابل مقدور نیست و فقط با بلوتوث اونم با هزار تا بدبختی و تنظیمات فراوان امکان داره که بتونید اینترنت رو با گوشیتون share کنید

در مقابل اکثر گوشی های سونی مثل W800 ,K700,K750,P910,P900 .W900,W550, و خیلی های دیگه به راحتی این امکان رو به طور پیش فرض دارن و با کابل میتونید راحت استفاده کنید

اقا میشه با p1 هم این کارو کرد ؟

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
من گوشی W300 دارم میخوام اینترنتی که تو گوشیمه رو وصل کنم به کامپیوتر چجوری اینکار رو کنم؟

بالا