• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش رتبه سایت ها به وسیله گوگل پاندا

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
یک نکته ای که اشاره کردید بله گوگل نمیتونه که همه چیو بفمه اما گوگل 2 تا اقدام مهم کرده:
1. هوش مصنوعی که اسپایدرهاش دارن بر اساس هوش انسان پایه گذاری کرده یعنی براساس رفتار انسان ها اونم رفتار میکنه
2. در اپدیت های پاندا برای جلوگیری از اسپم اومده تعامل بیشتری با کاربرا برقرار کرده که توی بخش ریپورت دادن سایت خیلی خوب گوش میده به حرف کاربرا و خیلی معقولانه رفتار میکنه ( اینو چون ما انجام دادیم براساس تجربه است )

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یک چیزی
الان من برای همین سایت تفریحی با همین ورد پرس سیستم وبلاگ دهی بدیم که توی سابدومین تفریحی مثلا 10نفر بیان وبلاگ بزنند وفعالیت کنند و توی ان وبلاگ ها لینک ما رو بدهند
اینطوری بهتره؟

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
سئو موز و مازیار عزیز اطلاعات خوبی بود، ممنون از شما.

این like هم که درست شد ایول.

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یک نکته ای که اشاره کردید بله گوگل نمیتونه که همه چیو بفمه اما گوگل 2 تا اقدام مهم کرده:
1. هوش مصنوعی که اسپایدرهاش دارن بر اساس هوش انسان پایه گذاری کرده یعنی براساس رفتار انسان ها اونم رفتار میکنه
2. در اپدیت های پاندا برای جلوگیری از اسپم اومده تعامل بیشتری با کاربرا برقرار کرده که توی بخش ریپورت دادن سایت خیلی خوب گوش میده به حرف کاربرا و خیلی معقولانه رفتار میکنه ( اینو چون ما انجام دادیم براساس تجربه است )

بله من هم به ارتقای هوش مصنوعی بکار رفته در پاندای گوگل اشاره کردم اما یه نکته ای است شما هوش بکار رفته در سرویس ترجمه ای گوگل رو بررسی کن از وقتی که راه اندازی شده می بینی خیلی بهتر شده اما جا داره به ترجمه خیلی معمولی انسانی برسه شما بهتر از من می دونی عملکرد اسپایدرها اصلاح و بهینه سازی شده سعی کردن قابلیتش رو بالاتر ببرن و اینکارو کردن اما بحث من بر سر اغراق بیش از حده کما اینکه بدون شک واقعا این سیستم جدید کارا بوده شما ببین چقدر از چند ما ه پیش زامبی کمتر شده ؟ تو همین سرچ فارسی چقدر عذاب می کشیم از دست اسپم های ناخواسته؟ گوگل گوش های اسپایدر ها یا بقول یه دوستی شاخک های اسپایدر هاش رو (کما اینکه از نظر تئوری این لفظ شاخک یا گوش غلطه) قوی تر کرده و مدت زمان تاخیر و همچنین انالیز اطلا عات توسط روبو هاشو سریعتر کرده اما همچنان به کاربراش نیاز داره تا سورس اصلی باشن و اینجاست که بحث من هستش البته این مر بوط به گوگل نیست ونیاز به ارتقای کلی این شاخه علمی داره با این ابزار مو جود گوگل بهترین رو بل می شه گفت فوق تصور رو ابداع و بکار برده پس تشکر از کاربرا و تشکر از گوگل

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یک چیزی
الان من برای همین سایت تفریحی با همین ورد پرس سیستم وبلاگ دهی بدیم که توی سابدومین تفریحی مثلا 10نفر بیان وبلاگ بزنند وفعالیت کنند و توی ان وبلاگ ها لینک ما رو بدهند
اینطوری بهتره؟

بله ایده مفیدیه شما حتی نیاز نداری کاربران لینک شما رو استفاده کنند ساب دو ماین امتیاز مثبت داره اگه بصورت اسپم تعریف نشه بعضی اسکریپت ها بطور کلی ساب تعریف می کنن در صورتی مین اصلی کیفیت پایینی داره اما سایت های تفریحی با ایج مناسب خودش شاخص مثبت فرض می شه و ساب مین ها امتیاز مثبت براش می گیرن اما شما باید ترم قرار بدی و هر کاربر رو ساب اگه نقض کرد اخطار یا اتو کارکت بذاری چون از امتیاز کلی سایت کم میشه این بحث نگه داری رنک از بدست اوردنش مهمتره چون تو مقیاس بزرگ افت رنک هم بیشتر می شه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
خوب نکته ای که هست این هست که علم انسان هنوز در هیچ جایی به اون حدی نرسیده که بتونه تمام دانش خودشو همراه با درک کامل به هیچ دست ساخته ی خودش ارتقا بده مثال میزنم براتون امریکایی ها از دهه ی 70 درحال ساخت روباتی بودند که شروع شد این ساخت نسخه های اولیه این امکان را نداشت که حتی راه بره حتی سر هم نداشت اما الان نسخه های جدید همون روبات میتونن براساس برنامه هایی ک بهش میدن در یک موضوع 3 یا 4 حق انتخاب داشته باشه البته اون حق انتخاب هم برنامه ریزی شدست مترجم گوگل و یا به طور کل هوش مصنوعی موجود در سیستم گوگل هم همینه همش در حال تکمیل هست و به این زودی ها نباید ما توقع داشته باشیم که بتونه به درک ما از محیط برسه چرا؟ چون ما انسانیم ذهنمون و دانشمون همش در حال تغییر است و با هر تکنولوژی جدید و یا با هر دانش جدید که میاد ما ارتقا پیدا میکنیم ما خودمون هم میتونیم ارتقا پیدا کنیم بدون نیاز به اطراف این چیزیه که سیستم های گوگل عاجز هستن اون زمانی که این سایت های اسپم زیاد شده بود من و شما هم حتما چندین بار گرفتارشون شدیم اما حالا نمیریم دیگه گوگل هم همین وضع را دارد اول گوگل اصلا قادر به درک این موضوع نبود اما حالا هست و این سایت ها را دارد کم میکند همون طور که شما اشاره کردید بله همیشه در هر حال گوگل نیاز به همکاری ما دارد که خیلی هم خوب انجام میشه این مورد و خوشبختانه در این ضمینه برخورد با این سایت های جفنگ من مقالات خوبی در وبسایت های فارسی زبان دیدم که شاید بشه گفت در این موضوع خیلی نزدیکیم به بقیه دنیا که مایه ی شادی هست

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خوب نکته ای که هست این هست که علم انسان هنوز در هیچ جایی به اون حدی نرسیده که بتونه تمام دانش خودشو همراه با درک کامل به هیچ دست ساخته ی خودش ارتقا بده مثال میزنم براتون امریکایی ها از دهه ی 70 درحال ساخت روباتی بودند که شروع شد این ساخت نسخه های اولیه این امکان را نداشت که حتی راه بره حتی سر هم نداشت اما الان نسخه های جدید همون روبات میتونن براساس برنامه هایی ک بهش میدن در یک موضوع 3 یا 4 حق انتخاب داشته باشه البته اون حق انتخاب هم برنامه ریزی شدست مترجم گوگل و یا به طور کل هوش مصنوعی موجود در سیستم گوگل هم همینه همش در حال تکمیل هست و به این زودی ها نباید ما توقع داشته باشیم که بتونه به درک ما از محیط برسه چرا؟ چون ما انسانیم ذهنمون و دانشمون همش در حال تغییر است و با هر تکنولوژی جدید و یا با هر دانش جدید که میاد ما ارتقا پیدا میکنیم ما خودمون هم میتونیم ارتقا پیدا کنیم بدون نیاز به اطراف این چیزیه که سیستم های گوگل عاجز هستن اون زمانی که این سایت های اسپم زیاد شده بود من و شما هم حتما چندین بار گرفتارشون شدیم اما حالا نمیریم دیگه گوگل هم همین وضع را دارد اول گوگل اصلا قادر به درک این موضوع نبود اما حالا هست و این سایت ها را دارد کم میکند همون طور که شما اشاره کردید بله همیشه در هر حال گوگل نیاز به همکاری ما دارد که خیلی هم خوب انجام میشه این مورد و خوشبختانه در این ضمینه برخورد با این سایت های جفنگ من مقالات خوبی در وبسایت های فارسی زبان دیدم که شاید بشه گفت در این موضوع خیلی نزدیکیم به بقیه دنیا که مایه ی شادی هست

کاملا موافقم شاید روزی برسه که هوش مصنوعی به درجه ای بالای از مهارت های انسانی دست پیدا کنه اما خوب انسان همیشه برترین باقی می مونه نباید فراموش کنیم ماشین برای راحتی کار ماست نه رقیب ما یعنی هرگز نمی تونه رقیب ما بشه دقیقا دانش بچه های ما به جرئت می تونم بگم در همین زمینه بهینه سازی سایت ها در حد جهانیه هم در زمینه بلاک هات سیو هم وایت هات سیو البته هندی ها هم جدیدا اومدن تو گود اما بیشتر رو تکنیک های بلک کار می کنن نه سیو واقعی کاشکی گوگل یه مقدار بیشتری به هوش بچه های ما توجه می کرد مطمئا پیشرفت قابل ملا حظه ای نصیبش میشد

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
خود ما هم مقصز هستیم که نمیتونیم موفق باشیم چون اولا ما خودمون خودمونو قبول نداریم و همچنین خیلی خوب زیراب همو میزنیم در شرکت های خارجی اونجوری که با هم متحد هستند در ایران نیست
همچنین ما در ایران نمیخوایم یاد بدیم ما میخوایم یاد بگیریم و پول بگیریم برای همین عقبیم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خود ما هم مقصز هستیم که نمیتونیم موفق باشیم چون اولا ما خودمون خودمونو قبول نداریم و همچنین خیلی خوب زیراب همو میزنیم در شرکت های خارجی اونجوری که با هم متحد هستند در ایران نیست
همچنین ما در ایران نمیخوایم یاد بدیم ما میخوایم یاد بگیریم و پول بگیریم برای همین عقبیم

امیدوارم روزی این فرهنگ تعغییر کنه

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
تالار گفتمان ما از رنک 9هزار جهانی به رنک 24هزار جاهنی افت کرد درحالی که آنلاین هاش و ورودیش اصلا تغییری نکرد نمیدونم چرا شاید به این پاندا مرتبط باشه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اگر منظورتون در الکسا هست زیاد الگوریتم ها به هم مرتبط نیست

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اپدیت اخر که انجام شد حدود 1 2 ماه پیش به پاندی 2.5 معروف هست 3 4 اپدیت اخر گوگل همه پاندا هستند

بالا