یه زمان هاستینگ های فصلی بود. طرف امتحانات خرداد میشد پشتیبانی رو کلا تعطیل میکرد میرفت هدیه های آسمانی امتحان بده. همینجا هم یوزر داشت قبلاجسارت نشه به کسی... ولی متاسفانه تو هر صنفی که دانشجوها و دانش آموزان فعالیت اقتصادی می کنند، چون معمولاً حاضر میشن با قیمت کم، کار انجام بدن، معمولاً رسیدن به درآمد مناسب، تو اون صنف آسون نیست.
دنیای جدید شده بیای جلو دوربین کلیشه ای دستهاتو تکون بدی اخرش هم بگی زنگوله رو بزن
همین بازدید اگه روی استوری اینستاگرام بود، آگهی دهنده باید حدود 65 هزار تومان هزینه پرداخت می کرد و حتی اگه شما با واسطه هم آگهی جذب کرده بودید، دستکم 40 هزار تومان نصیب شما میشد ولی شما میگید که فقط 2 هزار تومان بابت این آگهی کسب کردید.این درآمد دیروز من هست. 2 هزار تومن برای یک بنر در هدر که 21 هزار بار نمایش داده شده و 5 تا کلیک فقط شمرده شده!!!!!
برای طرف 10000 ای پی پاپ آپ یوزر دانلودی اندروید باز کردمهمین بازدید اگه روی استوری اینستاگرام بود، آگهی دهنده باید حدود 65 هزار تومان هزینه پرداخت می کرد و حتی اگه شما با واسطه هم آگهی جذب کرده بودید، دستکم 40 هزار تومان نصیب شما میشد ولی شما میگید که فقط 2 هزار تومان بابت این آگهی کسب کردید.
تازه بازدهی تبلیغات استوری اینستاگرام، بسیار پایینه و در واقع تبلیغات در اینستاگرام، برای آگهی دهنده، بسیار پرهزینه درمیاد.
عجب فکری... پس الآن وقتشه که اگه تبلیغی داریم، تو سایت ها با همین شیوه و با قیمت پایین بریم انجام بدیم!طرف اومده میگه بنر جای یکتانت مال من
هرچی یکتانت بهت میده رو من 30 درصد بیشتر میدم
تا سایت های بزرگ (+50 هزار ایپی در روز) دارن با این سیستم ها همکاری میکنن وضعیت درست نمیشه. این شبکه ها هم میدونن چطور دهن این سایت هارو ببندن که قطع همکاری نکنن.متاسفانه به جای این مورد ظلم واقع شده ها (وبمسترها) باهم هماهنگ اعتراض کنن نسبت به کاهش درآمد،
بالعکس شبکههای تبلیغاتی باهم متحد شدند و هر کدومشون به یه طور کارشکنی میکنن و درآمد کاهش میدن
بلهتا سایت های بزرگ (+50 هزار ایپی در روز) دارن با این سیستم ها همکاری میکنن وضعیت درست نمیشه. این شبکه ها هم میدونن چطور دهن این سایت هارو ببندن که قطع همکاری نکنن.
البته شرایط هم سخت هست برای اگهی دهنده در این بازار فعلی و نرخی که از اگهی دهنده میگیرن بنظرم اوکیه و بنده معتقدم این واسطه است که سود اصلی رو میبره.
دوست عزیز سایت زدن با هدف درامد از یکتانت و غیره کاملا اشتباه هست الان سایت های زیادی هستن که امارشون یک دهم شماست ولی درامد قابل توجه دارن چرا چون با خود کاربر طرفن و کالا و خدماتی رو به مشتریشون دارن می فروشندقیقا یکتانتی ها چ غلطی میکنن؟
درامد رو چرا به این طرز فجیع کاهش دادن؟
امیر فقط با یکتا کار می کنی؟دقیقا یکتانتی ها چ غلطی میکنن؟
درامد رو چرا به این طرز فجیع کاهش دادن؟
این درآمد ما طبیعیه
بازدید و کلیک فیکم نمیزنم یعنی اصلا ارزش نداره که بخوام بزنم
مشاهده پیوست 1329283
این درآمد ما طبیعیه
بازدید و کلیک فیکم نمیزنم یعنی اصلا ارزش نداره که بخوام بزنم
مشاهده پیوست 1329283
تقریبا سال 1394-1395 بود فکر کنم .با 3 هزار بازدید روزانه و حدود 60 تا کلیک . 12 هزار تومن یکتانت درآمد مینداخت برای من . 218 تا کاربر بفرستی 15 تومن بگیری ؟
حالا بعد از این همه سال و این همه تورم برای شما زده ماهی 30 تا 15 تومن میشه 450 تومن . آخه پول یک کیلو گوشت هم نمیشه که آدم بگه باز یک کیلو گوشت برای 6500 تا کلیک بهم دادن .
این همه تبلیغ آت و آشغال هم وسط سایت . به صرفه نیست