• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سرعت لود و دانلود مزخرففففففففففف
12 روزه اینطوریه
ولی آپلود فوق العاده بالا

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
خدا رو شکر عاملین کندی اینترنت ایران پیدا شدند خبر پایین رو بخونید
laugh1.gif

خبرگزاري فارس: افرادي كه در چند روز گذشته با شناورهاي خود از اطراف تنگه هرمز عبور كرده اند شاهد پديده ي نادري بوده اند. به گزارش خبرگزاري فارس، تمامي اين افراد، نوعي كوسه را مشاهده كرده اند كه نظير آن تاكنون ديده نشده است. پس از گزارش اين مورد به مراجع ذيصلاح، گروهي متشكل از بهترين كارشناسان كشور روانه ي خليج فارس شدند. دكتر ياوري، سرپرست اين گروه تحقيقاتي به خبرنگار فارس گفت: «در ابتدا ما تصور مي كرديم كه اين كوسه ها همانند ديگر كوسه ها، خطرناك هستند اما در كمال تعجب مشاهده كرديم كه آن ها هيچ اهميتي به حضور ما نميدهند. تعجب ما وقتي دو چندان شد كه دريافتيم اين كوسه ها، كابل خور هستند. در حقيقت آن ها هر سيم و كابلي كه در كف دريا مشاهده مي كردند را ميخوردند. بررسي هاي ما نشان ميدهد كه كندي سرعت اينترنت در روزهاي اخير به سبب خورده شدن قسمتي از كابل ها به دست همين كوسه هاست. بنده ميانه ي چنداني با تئوري توطئه ندارم اما در اين مورد خاص با توجه به نشانه هايي كه در دست داريم و به زودي آن را منتشر خواهيم كرد، با قاطعيت ميتوانم بگويم اين كوسه ها اسرائيلي هستند.»

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
من فعلا نه اُفت سرعت داشتم نه چیزی خدا رو شکر :دی

دانلود یه کم بالا هم رفته،آپلود همونه،تازه چیز پی ان هم خیلی جالبه کانکت میشه تو یاهوو ماله اکثر بجه ها پرسیدم نمیشد!

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سرعت اینترنت با چیز پی ان 0 شده

امیدوارم روزی نزدیک شاهد سقوطشون باشم که واقعا مردم رو روانی کردند

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
ماله من که کلا تیز پی ان ها قطع شده!

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان ...امروز به طور وحشتناک و..پی ..ان ها دچار اختلال شدن...تقریبا میشه گفت که قطع شدن...درسته؟؟؟من تهران هستم...3 تا هم دارم..هر 3 اینطوره...برای بقیه چطوره؟؟؟خواهشا جواب

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان راه حلی ندارید؟؟؟خوب ما میخوایم چیکار بریم سایت فالس نیوز یا سایت *****...اونا رو فقط خوب میاره...بقیه سایت ها که فیلتر شدن..و.پی ..ان هم کار نمیکنه...خدایا ما رو نجات بده از این محدودیت ها..

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سرعت اینترنت من خیلی کم شده

واسه دوستان هم همچین اتفاقی افتاده؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
از دیشب تا الان کل سرویس های مربوط به گوگل از کار افتادن. gmail, igoogle, google analytics .... حتی سایت هایی که کد google analytics دارن مثل همین پیتی، برای من بالا نمیان الان هم با چیز پین اومدم.
کسی این مشکلو نداره؟

ISP: پیشگامان کویر

coollboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سرعت دانلود خیلی خوب(البته با اکانت هات فایل) و سرف خوب.

صبا نت

جی میل برای من بازه بدون مشکل و فیس بوک هم با چیلتر بازه ولی بقیه را تست نکردم

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یک روز قبل و بعد روزهای خاص اینجوری میشه کوسه گاز میگیره اونجاشونو :f34r: حالا پهنای باند میخوان 100 برابر کنن خیلی معرکه میشه :lol:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان من نمیتونم به یاهو و ییاهو مسنجر لاگین کنم.

شما همین مشکل رو دارید؟

با Trillian هم نمیشه!

بالا