• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بچه ها شما هم با ساکث مشکل دارید؟

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اگه منظورتون سرعت اینترنت هست ؟؟ بله این چند روز سرعت اینترنت خیلی کم شده ولی به ساکس و غیره مربوط نیست مشکل از مخابرات دزد ایرانه نه جای دیگه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اگه منظورتون سرعت اینترنت هست ؟؟ بله این چند روز سرعت اینترنت خیلی کم شده ولی به ساکس و غیره مربوط نیست مشکل از مخابرات دزد ایرانه نه جای دیگه
نه سرعت اینرنتم خوبه , ولی ساکث مشکل داره , مال امریکا هم هست ساکثه , کسی هست امریکا داشته باشه مشکلم نداشته باشه؟

wxner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه کسی وی پی ان پر سرعت میخواد برام پیام بده ... همراه با تست
[email protected]

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تا ظهر ساکس قابل تحمله اما بعداز ظهر به بعد واویلا کربلا میشه :( شمر و خولیها میریزن روی فیبر نوری شروع میکنن به گاز زدن :thumbsdow soon

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

مخابرات دزدم که مالکش :hmm: نه عزیز مربوط میشه به خیلی ما اقتدار داریم بعضیا خداییش انگلیسم عجب جذبه ای داره کافیه 4 تا آغا زاده رو که دارن مثلا تو انگلیس تحصیل میکنن بیرون کنن همین مجلس فردا شعار گه خوردیم سر میده :lol:

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خیلی سرعت اینترنت پایین میاد مخصوصاً فیلترشکنا که دیگه اصلاً با دایل آپ فرقی نداره حالا هر سرویس مزخرفیم از این شرکتای دزد گرفته باشی فرقی نمیکنه :wacko:

AFSORDEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,545
نه سرعت اینرنتم خوبه , ولی ساکث مشکل داره , مال امریکا هم هست ساکثه , کسی هست امریکا داشته باشه مشکلم نداشته باشه؟

كاملا درسته سرعت خود اينترنت بد نيست.... بدون ... شكن و س ا ك*س و..... استفاده كنيد، سرعت بد نيست... البته برا من توي دانلود مشكل داره.

ولي................... :(

واقعا افتضاح شده...

من ايني كه گرفتم از شكاگو هست.

wxner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاملا درسته سرعت خود اينترنت بد نيست.... بدون ... شكن و س ا ك*س و..... استفاده كنيد، سرعت بد نيست... البته برا من توي دانلود مشكل داره.

ولي................... :(

واقعا افتضاح شده...

من ايني كه گرفتم از شكاگو هست.
شما وی پی ان سرور شیکاگو خریدید ؟
سرعت چطوره ؟؟
الان سرور ما مال انگلستانه سرعتشم خوبه ... خواستید بیاید یه تستی بکنید

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
وقتی محدودیت ایجاد میکنن فرقی نمیکنه سرور شونگول آباد باشه یا شیکاگو با پورت سروکار دارن بعضی شهرها این محدودیت کمتره برای همین سرعت چیزمیز بهتره هرچی به مرکز نزدیکتر بدبختی بیشتر بیخود پول حروم نکنید

wxner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی محدودیت ایجاد میکنن فرقی نمیکنه سرور شونگول آباد باشه یا شیکاگو با پورت سروکار دارن بعضی شهرها این محدودیت کمتره برای همین سرعت چیزمیز بهتره هرچی به مرکز نزدیکتر بدبختی بیشتر بیخود پول حروم نکنید
با حرف شما موافقم هستم ولی الان سرور انگیستانی که من دارم سرعتش فرق داره با بعضی های دیگه ... کافیه تست بفرمایید

AFSORDEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,545
شما وی پی ان سرور شیکاگو خریدید ؟
سرعت چطوره ؟؟
الان سرور ما مال انگلستانه سرعتشم خوبه ... خواستید بیاید یه تستی بکنید

اون اوايل از ... شكن استفاده مي كردم و راضي بودم كه يهو كلا كارايي خودش رو از دست داد، البته چند ماه گذشته هم براي مدتي همين طور شده بود ولي اين بار ديگه ظاهرا برگشتي نداره. :(
شركت مخابرات روستاي ما در اين زمينه حرف اول رو در كشور مي زنه... :eek:

من ***** خريدم ... سرعتش اون اول خيلي عالي بود..... فوق العاده :)

ولي چند روزيه سرعتش واقعا افتضاح شده.... و ظاهرا قطعي هم داره.........

قيمت خطوطي كه شما دارين چقدر هست؟ شما وي --0 ان دارين؟

wxner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون اوايل از ... شكن استفاده مي كردم و راضي بودم كه يهو كلا كارايي خودش رو از دست داد، البته چند ماه گذشته هم براي مدتي همين طور شده بود ولي اين بار ديگه ظاهرا برگشتي نداره. :(
شركت مخابرات روستاي ما در اين زمينه حرف اول رو در كشور مي زنه... :eek:

من ***** خريدم ... سرعتش اون اول خيلي عالي بود..... فوق العاده :)

ولي چند روزيه سرعتش واقعا افتضاح شده.... و ظاهرا قطعي هم داره.........

قيمت خطوطي كه شما دارين چقدر هست؟ شما وي --0 ان دارين؟

من الان با وی پی ان وصلم سرعتم هم عالیه
همون 140 کیلو بایت در ثانیه رو دانلود میکنم
البته دیروز 120 بود

بالا