بیا تست بهت بدم.بچه ها شما هم با ساکث مشکل دارید؟
نه سرعت اینرنتم خوبه , ولی ساکث مشکل داره , مال امریکا هم هست ساکثه , کسی هست امریکا داشته باشه مشکلم نداشته باشه؟اگه منظورتون سرعت اینترنت هست ؟؟ بله این چند روز سرعت اینترنت خیلی کم شده ولی به ساکس و غیره مربوط نیست مشکل از مخابرات دزد ایرانه نه جای دیگه
اگه منظورتون سرعت اینترنت هست ؟؟ بله این چند روز سرعت اینترنت خیلی کم شده ولی به ساکس و غیره مربوط نیست مشکل از مخابرات دزد ایرانه نه جای دیگه
بچه ها شما هم با ساکث مشکل دارید؟
نه سرعت اینرنتم خوبه , ولی ساکث مشکل داره , مال امریکا هم هست ساکثه , کسی هست امریکا داشته باشه مشکلم نداشته باشه؟
شما وی پی ان سرور شیکاگو خریدید ؟كاملا درسته سرعت خود اينترنت بد نيست.... بدون ... شكن و س ا ك*س و..... استفاده كنيد، سرعت بد نيست... البته برا من توي دانلود مشكل داره.
ولي...................
واقعا افتضاح شده...
من ايني كه گرفتم از شكاگو هست.
با حرف شما موافقم هستم ولی الان سرور انگیستانی که من دارم سرعتش فرق داره با بعضی های دیگه ... کافیه تست بفرماییدوقتی محدودیت ایجاد میکنن فرقی نمیکنه سرور شونگول آباد باشه یا شیکاگو با پورت سروکار دارن بعضی شهرها این محدودیت کمتره برای همین سرعت چیزمیز بهتره هرچی به مرکز نزدیکتر بدبختی بیشتر بیخود پول حروم نکنید
شما وی پی ان سرور شیکاگو خریدید ؟
سرعت چطوره ؟؟
الان سرور ما مال انگلستانه سرعتشم خوبه ... خواستید بیاید یه تستی بکنید
اون اوايل از ... شكن استفاده مي كردم و راضي بودم كه يهو كلا كارايي خودش رو از دست داد، البته چند ماه گذشته هم براي مدتي همين طور شده بود ولي اين بار ديگه ظاهرا برگشتي نداره.
شركت مخابرات روستاي ما در اين زمينه حرف اول رو در كشور مي زنه...
من ***** خريدم ... سرعتش اون اول خيلي عالي بود..... فوق العاده
ولي چند روزيه سرعتش واقعا افتضاح شده.... و ظاهرا قطعي هم داره.........
قيمت خطوطي كه شما دارين چقدر هست؟ شما وي --0 ان دارين؟