• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

P@rsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قدیما شبا سرعت زیاد میشد اما الان شبا از روزا هم بدتر شده.

AFSORDEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,545
كاهش سرعت اينترنت در شب احتمالا مربوط به خود Isp ها هم هست... :eek:

شركت هايي كه شب ها خطوط رايگان ارائه ميدن احتمالا همينطورن.... شركتي كه من دو سال پيش ازش سرويس گرفتم با اينكه 128 گرفتم ولي سرعت دانلود هم توي شب و هم روز بالاي 120 مي داد... الان از اول امسال، براي دانلود يك فايل (تك تك) اونم با دانلود منيجر، از 40 تا بالاتر بره بايد راضي باشم. :grrr:

ولي روز ها سرعت به مراتب بهتر هست و اينش مسخرس كه كسي كه اولين بار براي خريد سروبس مراجعه مي كنه بهش ميگن ... 5 ساعت از شب خطوط رايگان و 6 ساعت از شب به 1 مگ يا دو برابر سرويسي كه خريديد افزايش پيدا خواهد بود. :skull:

چند ماه پيش كه مشكل افت سرعت رو به يكي از مسئولين شركت گفتم، اون گفت سرعت شبانه اي كه استفاده مي كني بايد در همين حد باشه ولي هفته بعدش كه بهش گفتم سرعت خطوط روزانه بيشتر از حد معموله و شارژم رو زود تموم مي كنه... بهم گفت: اين كه خيلي خوبه.... :evil:
خب 2 گيگ ماهانه به من ميدن هر گيگ شارژ اضافه بخوام 4 تومان ميشه :puke:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
چند روزه که وضع اینترنت از بد تبدیل به بدتر شده... یعنی صفحه های معمولی خیلی سخت باز میشن.برای باز کردن یه صفحه انگار باید صبر کنی تا یه فایل 10 مگ داون لود بشه...واقعا زجر آور هست.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
كاهش سرعت اينترنت در شب احتمالا مربوط به خود Isp ها هم هست... :eek:

شركت هايي كه شب ها خطوط رايگان ارائه ميدن احتمالا همينطورن.... شركتي كه من دو سال پيش ازش سرويس گرفتم با اينكه 128 گرفتم ولي سرعت دانلود هم توي شب و هم روز بالاي 120 مي داد... الان از اول امسال، براي دانلود يك فايل (تك تك) اونم با دانلود منيجر، از 40 تا بالاتر بره بايد راضي باشم. :grrr:

ولي روز ها سرعت به مراتب بهتر هست و اينش مسخرس كه كسي كه اولين بار براي خريد سروبس مراجعه مي كنه بهش ميگن ... 5 ساعت از شب خطوط رايگان و 6 ساعت از شب به 1 مگ يا دو برابر سرويسي كه خريديد افزايش پيدا خواهد بود. :skull:

چند ماه پيش كه مشكل افت سرعت رو به يكي از مسئولين شركت گفتم، اون گفت سرعت شبانه اي كه استفاده مي كني بايد در همين حد باشه ولي هفته بعدش كه بهش گفتم سرعت خطوط روزانه بيشتر از حد معموله و شارژم رو زود تموم مي كنه... بهم گفت: اين كه خيلي خوبه.... :evil:
خب 2 گيگ ماهانه به من ميدن هر گيگ شارژ اضافه بخوام 4 تومان ميشه :puke:

یک دلیل دیگه هم داره و اون اینه که خیلی از شرکت هایی که مجوز پپ دارند, پهنای باند خودشون رو به شرکت های کوچکتر اجاره می دن و اون شرکت ها قسمت عمده ای از این پهنای باند رو به صورت کارتهای تلفن با خارج از کشور (از طریق اینترنت) می فروشند, اینها پهنای زیادی از اینترنت و مخصوصا پورت های VoiP میکشه و باعث میشه که شبها که این تماس ها با خارج از کشور زیاد میشه, مشکلات هم بیشتر بشه.

AFSORDEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,545
یک دلیل دیگه هم داره و اون اینه که خیلی از شرکت هایی که مجوز پپ دارند, پهنای باند خودشون رو به شرکت های کوچکتر اجاره می دن و اون شرکت ها قسمت عمده ای از این پهنای باند رو به صورت کارتهای تلفن با خارج از کشور (از طریق اینترنت) می فروشند, اینها پهنای زیادی از اینترنت و مخصوصا پورت های VoiP میکشه و باعث میشه که شبها که این تماس ها با خارج از کشور زیاد میشه, مشکلات هم بیشتر بشه.

خب ديگه بله، از اين كارها مي كنن
و بعد چرت و پرت تحويل ما مشتريا مي دن..... مثل همينايي كه عرض كردم. :eek:

اينم از Isp ها !!!! :evil2:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نگران نباشید همگی عادت میکنیم مگه گرونی دلار الان عادی نشده

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
جیمیل اذیت میکنه

معمولا آنتی ویلتر ها سرعت رو کم می کنند. اما در مورد جی میل اگر امتحان کنید می بینید که سرعت بالا میره و هیچ مشکلی نداره, به خاطر اینکه شما از یک کشور دیگه به HTTPS وصل می شید.
میتونین از Mozilla Thunderbird استفاده کنید و به صورت Pop3 ایمیل ها رو دریافت کنید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از دیروز سرعت اینترنت واسه من پائین اومده. مخصوصاً اونایی که ssl دارن

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
مگه نمیگفتن هیچ کس بنزین 700 تومنی رو تحمل نمی کنه ؟؟ اینترنتم همینه ... هرکاری بخوان می کنن ماهم مثل ... می شینیم نگا میکنیم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سلام
الان هرچی سایت https دار میخوام باز کنم باز نمیشه پورت 443 را بستند
برای شما هم این مشکل هست؟
(البته چند وقتی بود کند شده بود و الان من هیچ دریافتی از این پورت ندارم)
واقعا دهه زجر که میگند همینه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
همه جا بسته نشده فقط بعضی Provider ها مثل صبانت :(

Pop و SMTP بیشتر سایتها مثل Gmail رو هم بستن ..

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خداکنه به خاطر 22 و 25 بهمن یا حداکثر برای انتخابات باشه و بعدش درست بشه ! اینجوری اگه بمونه خیلی افتضاحه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
رسماً اینترنتو به چیز دادن اهواسه من پی تی هم ناقص باز میشهکسی این مشکلو داره ؟

بالا