• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
من ماله مخابراتو دارم اصلا تو گوگل که جستجو رو نمیاره پرشین تولز هم تا نصفه صفحه میاد بزور واقعا سرعت پایین اومده

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من ماله مخابراتو دارم اصلا تو گوگل که جستجو رو نمیاره پرشین تولز هم تا نصفه صفحه میاد بزور واقعا سرعت پایین اومده

گوگل كه مال استكبار جهانيه اصلا نبايد باز بشه

دوست من https تقريبا بستن تجهيزات فوق العاده قوي و سنگيني خريدن كه مارو كنترل و محدود كنند پولي كه اگه صرف كمك به نيازمندان ميشد واقعا قابل توجه بود

بعد انتصابات هم معلوم نيست بهتر بشه تجربه ثابت كرده به عقب بر نميگرديم پرژه اينترنت جزيره اي هم كه شروع ميشه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خیلی خیلی بعیده که بعد انتصابات اوضاع مثل قبل بشه. به نظر من این موضوع ارتباط چندانی هم به انتصابات نداره. این همون اینترنت به اصطلاح ملی هست که وعده داده شده بود و خیلی پیش از این ، بسیاری از دلسوزان و فعالان حوزه آی تی نسبت به پیدایشش به انحای مختلف هشدار داده بودند اما متاسفانه اون هشدارها اصلاً جدی گرفته نشد ، که البته جدی هم گرفته میشد فرق چندانی نمی کرد.

چیزی که امروز شاهد اون هستیم دیگه اسمش رو نمیشه گذاشت اینترنت. برای دسترسی به شبکه جهانی اینترنت باید دنبال شیوه های جدید باشیم، شیوه هایی که به طور مستقیم و بدون نیاز به تامین کننده های داخلی بتونیم به اینترنت وصل بشیم. به نظرم علیرغم غیر قانونی بودن ، استفاده از اینترنت ماهواره ای یا امکانات مشابه رواج پیدا خواهد کرد.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
گوگل که باز نمی شد از بینگ استفاده می کنم ... اون هم ترتیبش داده شد

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من یه مدت قبل رفته بودم دنبال اینترنت ........ خیلی هم مطلب درباره اش خوندم و نسبتا اطلاعات هم دارم اما یادمه اون وقت ها که دنبالش بودم فهمیدم تهیه کردنش جرمه و مجازاتش یا 2 ماه زندان بود یا ضربه شلاق دقیقا یادم نیست....اما کسایی بودن که با واسطه عمو و پدر و اقوامشون که تو دادگستری بودن اینترنت ........ راه انداخته بودن برای خودشون و البته مجوز هم داشتن...الان جدی از بچه ها میپرسم کسی از شما نرفته دنبال اینترنت ........? نمیدونید هنوز هم به همون شدنت بگبیر بگیره یا نه کمتر شده?

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
جمهوری اسلامی ایران حکومتش سرنگون شد الان جمهوری خلق ایران با سیستم نظامی کپی کره شمالی (ساخته شده دست جناب پوتین کمونیست خدانشناس به دست تعلیم داده شدگان در دانشگاه لومومبا) پس اینترنتم سرعتش پایین معنی نداره همینی که هست از سرتونم زیاده حرفی داری به جناب خیم خونگ خیل که پس از مرگش باید به پسرش جوابگو باشی احترام بزار میتی کومان. هنری داری رو کن وگرنه سال 93 مجسمه خیم خونگ خیل وسط میدون آزادی علم میکنن

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان

برای چندمین بار دارم تذکر میدم... لطفا عنوان تاپیک رو بخونین و پست بزنین ...

بحث راجع به اینترنت ماهواره ای خلاف قوانین هست جناب easytrading ضمن اینکه ربطی هم به این تاپیک نداره

و اینجا جای سیاسی بحث کردن نیست جناب pool که امیدوارم اخطار براتون کافی باشه

یکاری نکنید مجبورمون کنن همین یه دونه تاپیک رو هم ببندیم

ممنون از همکاریتون...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اینترنت شمال غرب از ظهر سرعتش خیلی کم شده :( از ظهر میخوام یه فایل سه مگابایتی رو دانلود کنم نمیتونم :eek: سرعت دانلود الان 1 بایت ! تازه اگه شانس بیارم 1 بایت میده اکثرا روی 0 می ایسته !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از امروز صبح کلا پورت پاپ 3 جیمیل بسته شده.

کسی این مشکل رو داره ؟ اصلا نمیتونم اکانت جیمیل رو با اتلوک چک کنم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از امروز صبح کلا پورت پاپ 3 جیمیل بسته شده.

کسی این مشکل رو داره ؟ اصلا نمیتونم اکانت جیمیل رو با اتلوک چک کنم.

داداش ما نمیتونیم اکانت جیمیل خودمون رو با مرورگر چک کنیم اون موقع شما میخوایی با pop3 و اتلوک چک کنی ؟ وضعیت خیلی خراب تر از این هاست من امروز حتی به سایت بانک ملت هم نمیتونستم برم ! باز ssl ها رو محدود کردن :wacko:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
داداش ما نمیتونیم اکانت جیمیل خودمون رو با مرورگر چک کنیم اون موقع شما میخوایی با pop3 و اتلوک چک کنی ؟ وضعیت خیلی خراب تر از این هاست من امروز حتی به سایت بانک ملت هم نمیتونستم برم ! باز ssl ها رو محدود کردن :wacko:

اخه تو وانفسای همین مشکلات من معمولا اکانت جیمیل رو با پاپ 3 براحتی چک میکردم. سرعتش گهگاه کم میشد اما پورتش بسته نمیشد.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان

برای چندمین بار دارم تذکر میدم... لطفا عنوان تاپیک رو بخونین و پست بزنین ...

بحث راجع به اینترنت ماهواره ای خلاف قوانین هست جناب easytrading ضمن اینکه ربطی هم به این تاپیک نداره

و اینجا جای سیاسی بحث کردن نیست جناب pool که امیدوارم اخطار براتون کافی باشه

یکاری نکنید مجبورمون کنن همین یه دونه تاپیک رو هم ببندیم

ممنون از همکاریتون...

شرمنده نمیدونستم صحبت درباره اش مجاز نیست آخه دیده بودم براش مجوز میدن فکر کردم میشه اینجا پرسید چطوری میشه مجوز گرفت...پست قبلیم رو ویرایش میکنم عزیز و کلمه اینترنت .... رو ازش حذف میکنم.

azada

Registered User
لایک‌ها
279
رفته بودم مترو امام *****
فروش ویژه زده بودن
شهراد شبکیه
ده تومن
سه ماهه
سه گیگ
دو مگا بیت
ADSL2+

البته قیمتش بیست تومن بود که گفتن طرح تخفیف زدن که ده تومنه

به نظرتون خوبه؟
بگیرم؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
رفته بودم مترو امام *****
فروش ویژه زده بودن
شهراد شبکیه
ده تومن
سه ماهه
سه گیگ
دو مگا بیت
ADSL2+

البته قیمتش بیست تومن بود که گفتن طرح تخفیف زدن که ده تومنه

به نظرتون خوبه؟
بگیرم؟

آخه 3 ماه 3 گیگ چیه؟من روزی 4 گیگ دانلود دارم

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
امیدوارم دیگه کـژژ ندن اما بعیده ، خیلی بعیده!.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
از امروز اصفهان پ ا را زيت شديد روي م ا ه ... بوده كلا نت با دي وي .. هم كنسل شده
سرعت باز كردن پيج هم با نت ٤ مگ دانلود بنده در حد ١٢٨ هم نيس

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

بالا