• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش شدید سرعت اینترنت

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
کمی بیشتر از یه ذره، نسبت به دیروز افتضاح شده ... !!
مچکریم روحانی ... !!

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
امروز سرعت اینترنت من به شدت پایین اومده نمیدونم دلیلش چی هست ... واسه شما هم به همین صورت هست؟

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سرعت اینترنت امروز افتضاح... یادم نمیاد تا حالا سرعتم انقدر پایین بوده باشه...

پ.ن: سرعت فرقی هم نکرده بود با قبل انتخابات ها، فقط https ها باز میشن!

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
الآن بدجور اومده پایین..دهنم صاف شد..

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من فکر میکنم مقدارزیادی از پهنای باند کشورو دادن به اینترنت ملی. چون بعضی از سایت هائی که خارج هاست میشن وسط روز باز نمیشن ولی نصفه شب یا صبح زود باز میشن. ولی سایت هائی که دولتی هستن و یا داخل هاست میشن وسط روز مشکل ندارن.اینطوری یک عالمه پهنای باند در اختیار کسانی هست که نیاز ندارن و یک کمی پهنای باند برای 99% عموم مردم... اینه که هنوز اینترنت مشکل داره.

ای کاش یه زمانی بیاد که تامین پهای باند از انحصار دولت خارج بشه تا هم ارزون بشه و هم هیچ محدودیتی نداشته باشه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من فکر میکنم مقدارزیادی از پهنای باند کشورو دادن به اینترنت ملی. چون بعضی از سایت هائی که خارج هاست میشن وسط روز باز نمیشن ولی نصفه شب یا صبح زود باز میشن. ولی سایت هائی که دولتی هستن و یا داخل هاست میشن وسط روز مشکل ندارن.اینطوری یک عالمه پهنای باند در اختیار کسانی هست که نیاز ندارن و یک کمی پهنای باند برای 99% عموم مردم... اینه که هنوز اینترنت مشکل داره.

ای کاش یه زمانی بیاد که تامین پهای باند از انحصار دولت خارج بشه تا هم ارزون بشه و هم هیچ محدودیتی نداشته باشه.

این مشکل مستقیما به کم فروشی ISP شما مربوط میشه چون پهنای باند داخلی رو جدا و خیلی ارزونتر میخرن.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
این مشکل مستقیما به کم فروشی ISP شما مربوط میشه چون پهنای باند داخلی رو جدا و خیلی ارزونتر میخرن.

نه اینطور نیست. isp من معتبر ترین isp ایران هست. گرون میخره مجبوره گرون هم بده. من مطمئنم پهنای باندو بیشتر از اون تعدادی که باید باشه بین مشتری هاش share نمیکنه. اشکال از زیر ساخته که باید حد اقل سالی 100% به پهنای باند کشور اضافه کنه... ماکزیمم 10% اضافه میکنه و تازه همینی هم که هستو خیلی محدود میکنه و مردمو واقعا اذیت میکنه. من تجربه 10 ساله تو نت ایران دارم . کاملا تغییرات مثبت و منفی نت رو حس میکنم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
نه اینطور نیست. isp من معتبر ترین isp ایران هست. گرون میخره مجبوره گرون هم بده. من مطمئنم پهنای باندو بیشتر از اون تعدادی که باید باشه بین مشتری هاش share نمیکنه. اشکال از زیر ساخته که باید حد اقل سالی 100% به پهنای باند کشور اضافه کنه... ماکزیمم 10% اضافه میکنه و تازه همینی هم که هستو خیلی محدود میکنه و مردمو واقعا اذیت میکنه. من تجربه 10 ساله تو نت ایران دارم . کاملا تغییرات مثبت و منفی نت رو حس میکنم.

والا منم از سال 84 ای دی اس ال دارم الانم وایمکس ایرانسل داره فول 2مگ میگیره با تک کانکشن ، مخابرات هم تقریبا خوبه 1مگ میده ، پارس آنلاین داییمم فول 1مگو میده.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
چیپس تو دهن این isp ما ... 256 گرفتم سرعت دانلود اکثرا زیر 10 هست! با کمال پرویی نگا میکنه تو چشام میگه بین 10-15 نفر ما شیر می کنیم !!! واقعا این حق رو دارند ؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
Gmail برای من باز نمی شه بقیه مشکلی ندارن؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گفتم اون بالا رفتن سرعت موقیته، بعد انتخابات گذتشنن مردم دو روز شاد باشن

هر 2-3 دقیقه اینترنت قطع میشه شما هم این مشکل رو دارین؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
گفتم اون بالا رفتن سرعت موقیته، بعد انتخابات گذتشنن مردم دو روز شاد باشن

هر 2-3 دقیقه اینترنت قطع میشه شما هم این مشکل رو دارین؟
ظاهرا تورم بدجوری فشار آورده اکثرا از بعد عید افتضاح شدند و شروع به کم فروشی و دزدی کردند

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
گوگل یه بار باز می شه یه بار نمی شه : ( مخابرات

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
برای منم جی میل دیر باز میشه عادی اما با فلفل شکن سرعت خوبه.

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
من از مخابرات سرویس دارم، چند وقت هست کاهش سرعت داریم
شما هم همین طور؟ از کجا سرویس داریم هم بگید لطفا!
از هتزنر آلمان هم هاست خریدم گاها شاید هستم بالا نمیاد با آی پی ایران
وضعیت چیز پ ان شما چطور هست؟

بالا