mhy1
Registered User
کمی بیشتر از یه ذره، نسبت به دیروز افتضاح شده ... !!
مچکریم روحانی ... !!
مچکریم روحانی ... !!
من فکر میکنم مقدارزیادی از پهنای باند کشورو دادن به اینترنت ملی. چون بعضی از سایت هائی که خارج هاست میشن وسط روز باز نمیشن ولی نصفه شب یا صبح زود باز میشن. ولی سایت هائی که دولتی هستن و یا داخل هاست میشن وسط روز مشکل ندارن.اینطوری یک عالمه پهنای باند در اختیار کسانی هست که نیاز ندارن و یک کمی پهنای باند برای 99% عموم مردم... اینه که هنوز اینترنت مشکل داره.
ای کاش یه زمانی بیاد که تامین پهای باند از انحصار دولت خارج بشه تا هم ارزون بشه و هم هیچ محدودیتی نداشته باشه.
این مشکل مستقیما به کم فروشی ISP شما مربوط میشه چون پهنای باند داخلی رو جدا و خیلی ارزونتر میخرن.
نه اینطور نیست. isp من معتبر ترین isp ایران هست. گرون میخره مجبوره گرون هم بده. من مطمئنم پهنای باندو بیشتر از اون تعدادی که باید باشه بین مشتری هاش share نمیکنه. اشکال از زیر ساخته که باید حد اقل سالی 100% به پهنای باند کشور اضافه کنه... ماکزیمم 10% اضافه میکنه و تازه همینی هم که هستو خیلی محدود میکنه و مردمو واقعا اذیت میکنه. من تجربه 10 ساله تو نت ایران دارم . کاملا تغییرات مثبت و منفی نت رو حس میکنم.
خیلی کند شده برای منم... باز مجبورم Basic HTML بازش کنم...Gmail برای من باز نمی شه بقیه مشکلی ندارن؟
Gmail برای من باز نمی شه بقیه مشکلی ندارن؟
ظاهرا تورم بدجوری فشار آورده اکثرا از بعد عید افتضاح شدند و شروع به کم فروشی و دزدی کردندگفتم اون بالا رفتن سرعت موقیته، بعد انتخابات گذتشنن مردم دو روز شاد باشن
هر 2-3 دقیقه اینترنت قطع میشه شما هم این مشکل رو دارین؟
برای منم جی میل دیر باز میشه عادی اما با فلفل شکن سرعت خوبه.