• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاهش قیمت گلکسی اس 3 بعد ار ورود کهکشان اس 4

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
واقعیت همینه. 3 ماه پیش 1840 خریدم.فروشنده میگفت مرداد 91 قیمتش روی 1100،1200 بود ولی کسی نمیخرید.
اگر اوضاع درست بود اس 3 باید قیمتش روی 600،700 هزار تومان در حال حاضر باشه.

1840 !!!!!!!!!!!!!!!!
حیف 1450 تومن الان اخه اصلا این گلگسی ربطی به چیزی نداره این رو خود سامسونگ ارزون کرد وگرنه ربطی به دلار نداشت برای این

ashkan_dan

Registered User
لایک‌ها
12
1840 !!!!!!!!!!!!!!!!
حیف 1450 تومن الان اخه اصلا این گلگسی ربطی به چیزی نداره این رو خود سامسونگ ارزون کرد وگرنه ربطی به دلار نداشت برای این

بله دقیقا سامسونگ ارزون کرد.اینم شانس منه دیگه.

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
شاید تو کشورهای دیگه دست شرکت باشه که ارزونش کنه اما تو ایران همه چیز دست دلال های عزیزمون هست که قیمت هارو تعیین میکنن حالا اینکه چیزی نیست همه چیز رو تو دستشون دارن از دارو و خونه و ماشین و گوشی و لپ تاپ و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
شیراز که قیمتش به شدت رفته بالا و خیلی هم کم شده. دلیلش رو دقیقا نمیدونم چیه! من حدود یه هفته پیش بدون گارانتیش رو از نمایندگی گرفتم 1600 طرف کلی هم منت سرم گذاشت که خیلی دارم خوب بهت میدم و از این حرفا. دیشب که رفتم ببینم قیمتش چجوریاست فروشنده می گفت فعلا نداریم ولی بار جدیدی که داره برامون میاد خرید خودمون حول و حوش 1600 هست! من که هیچوقت نفهمیدم این دلال جماعت بر چه اساسی قیمت ها رو بالا و پایین میکنن!!!

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
شیراز که قیمتش به شدت رفته بالا و خیلی هم کم شده. دلیلش رو دقیقا نمیدونم چیه! من حدود یه هفته پیش بدون گارانتیش رو از نمایندگی گرفتم 1600 طرف کلی هم منت سرم گذاشت که خیلی دارم خوب بهت میدم و از این حرفا. دیشب که رفتم ببینم قیمتش چجوریاست فروشنده می گفت فعلا نداریم ولی بار جدیدی که داره برامون میاد خرید خودمون حول و حوش 1600 هست! من که هیچوقت نفهمیدم این دلال جماعت بر چه اساسی قیمت ها رو بالا و پایین میکنن!!!

هر وقت دلال شدی میفهمی چرا مشخصه اگه یه ماه باهاشون کار کنی همه چی گیرت میاد حتی راه کار هایی بهت یاد میدن که گوشی 100 تومنی رو 500تومن بفروشی و حتی چجوری مجبور به خرید گوشی بکنی

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
این 60 دلاری که اومد پایین روی قیمتهای داخل تاثیرشو در این مدت گذاشت یا هنوز میاد پایین تر؟
باسپاس

بالا