سلام عزیز چاه ارت برای حفاظت در مقابل صاعقه و اضافه ولتاژها تولید شده در بدنه که باعث صدمه دیدن دستگاه ها و افراد می شه کاربرد داره سیستم ارت در واقع وظیفه انتقال اضافه ولتاژهای به وجود آمده را به طور امن و ایمن به زمین داردآقا در مورد چاه ارت یه توضیحی میدید؟
راستش اینروزها خیلی سرم شلوغ هست اما همون موقع رفتم دنبالش یکی از دوستان برقکار گفت غیر ممکنه با این کار، فقط با چاه ارت میشه هزینه برق رو صفر کرد.
یه چاه 4-5متری برا خونه ای که برق سه فاز نداره، نمیدونم نول رو ازش بگیریم و این چیزها، من اطلاع بسیار کمی دارم در این موارد.
قبض برق هر 1.5ماه فکر میکنم میاد، شما حاضر میشید مثلاً سه ماه روی دوتا قبض خازنهاتون رو تست کنید و بعد اگه اوکی بود مشتریهای شما پرداخت کنند؟
ممنون
شما قبض برق و نوع دستگاههایی که استفاده میکنید رو برام بفرست بررسی ابتدائی کنیم که اصلا روی سیستم برق شما جواب میده یا نه
درضمن ما ابتدا بررسی میکنیم اگر میکرو خازن ها روی سیستم برق شما جواب نده اصلا شروع به کار نمی کنیم و در ماه اول کاملا نتیجه کار مشخص خواهد بود
در مورد پرداخت هم گفتم طبق روال قرارداد می بندیم و برای شروع کار مبلغ کمی از مشتری دریافت میکنیم ما بقی هم چک اگر نتیجه کار در حدی که ما طبق بررسی اولیه به شما گفتیم نبود قرارداد را کنسل میکنیم