Damn
Registered User
چیز نایابی نیستاقا کسی اگه از این نزاد داره یه پ.خ بزنه قیمت مناسب باشه خریدارم
به همون بازار سر بزن پیدا میکنی
به مغازه های محل هم بسپری برات میارن
وقت ندارم و گرنه برات میگرفتم
چیز نایابی نیستاقا کسی اگه از این نزاد داره یه پ.خ بزنه قیمت مناسب باشه خریدارم
سلامگیج میزنن
دقت نکردی ؟
خب شاید برخورد نداشتی
اما اگر پرس و جو کنی متوجه میشی که میرن یه جایی گم و گور میشن
بخاطر همین هست که کفتر باز ها این مواقع کبوتر هوا نمیکنن
ه اصطلاحی هست میگن غریب گیری
وقتی هوا ابری میشه اینا گم میشن و قاطی یه گله کفتر که ببینن میشن و احتمال اینکه بدست یه کفتر باز دیگه بیوفتن هم هست
..
لفظ درستی نیستاونا که امام و پیامبر ندارن که بهشون وحی بشه
بر اساس عوامل طبیعی پیش میرن
یا همون مغناطیس یا خورشید و
دقیقا همچین چیزی رو من شنیده بودم ، البته برای مسافت کمتر (200 کیلومتر)کبوتر اگه جلد باشه حتی از شهری به شهر دیگه میره تا به خونه صاحبش برسه
من یه کبوتر از شهری که 500یا 600 کیلومتر با سراوان فاصله داشت از یکی از دوستام گرفتم یه ماهی که گذشت هواش کردم بعد از سه چهار بار دور زدن از دسته جدا شد و رفت چند روز بعد دوستم زنگ زد گفت کبوتره برگشته 500 کیلو متر خیلی زیاده هنوزم باورم نمیشه
گونه ای از قمری ها هستنددوست عزیز این مدل کبوتران توی عکس من اسمشون دقیقا چیه؟
چطوری دستی میشن
یا کریم تقریبا سفیده و طوقه هم داره !نمیدونی چقدر دوسشون دارم
طوقی اصل گیرم بیاد میخرم
ولی حیف که مردم از کسیکه کبوتر ضبط میکنه به یه چشم دیگه نگاش میکنن
اينكار(با دهان غذا دادن به جوجه) اصلا توصيه نميشه چون احتمال مرگ جوجه بالا ميره و از 10 تا 1 زنده ميمونه طي چند وقت من خودم ازمايش كردمکبوتر را باید از جوجهگی اموزش بدی نباید کبوتر را زیاد اذیت بدی چون وحشی می شه جوجهی کوچک را باید با دهن خودت غذا بدی
من که تا حالا اینکار نکردم ولی احتمال میدم بخاطر ویروس و میکروب هایی هست که داخل دهان هست تلف می شن ...(من چند ساله کبوتر دارم)اينكار(با دهان غذا دادن به جوجه) اصلا توصيه نميشه چون احتمال مرگ جوجه بالا ميره و از 10 تا 1 زنده ميمونه طي چند وقت من خودم ازمايش كردم
توي شب هم كبوتر بازي بدون پروژكتور يا يه روشنايي كه كبوتر بتونه پشت بونو ببينه غير ممكنه
ممنون از تاپيك خوبت
خرید و فروش و نگاهداری حیوانات و پرندگان برای خوراک و شادی و... به هر نحو جنایت است و در دادگاه الهی مورد بررسی قرار خواهد گرفت ... بنده گیاهخوار وگان هستم یعنی از هیچ چیز حیوانی استفاده نمیکنم سعی میکنم لباسهایم را هم چرم نباشد و... کاسکو دارم برای راحتی آنها جفت هستند البته احتمالا دو تا شون نر هستند اما ثابت نشده یعنی شک هست ... یک اتاق دوازده متری دارند با تمام مشکلات مادی که دارم دکتر متخصص پرندگان پزشک آنان است شناسنامه دارند مرتب واکسن های خود را زدند بهترین از نظر گرانی بعذا گرانترین یا بطور متوسط از نظر گرانی مولتی ویتامین و خشکار و مرکبات و بعذا خیلی کم حبوبات که قصور از بنده است و سیفی جات با نظر دکتر به آنها داده میشود نامه گرفتم در دانشکده دامپزشکی نزدیک دانشگاه آزادی دکتر قریب یک عمل جراحی اورتپدی بر روی بال خانم خانه انجام شود در خانه دو تا درخت بزرگ دارند ... همیشه آزاد هستند ... قفسی برایشان وجود خارجی ندارد اگه بخوام ادامه بدم تمام نمیشود... با این همه تفاسیر بنده یک جنایتکار واقعی هستم ... اگر خدای عادلی داشته باشیم قانونا نباید از بنده بگذرد... متشکرم... عکس کاسکو ها در آواتر است ... متشکرم...
خرید و فروش و نگاهداری حیوانات و پرندگان برای خوراک و شادی و... به هر نحو جنایت است و در دادگاه الهی مورد بررسی قرار خواهد گرفت ... بنده گیاهخوار وگان هستم یعنی از هیچ چیز حیوانی استفاده نمیکنم سعی میکنم لباسهایم را هم چرم نباشد و... کاسکو دارم برای راحتی آنها جفت هستند البته احتمالا دو تا شون نر هستند اما ثابت نشده یعنی شک هست ... یک اتاق دوازده متری دارند با تمام مشکلات مادی که دارم دکتر متخصص پرندگان پزشک آنان است شناسنامه دارند مرتب واکسن های خود را زدند بهترین از نظر گرانی بعذا گرانترین یا بطور متوسط از نظر گرانی مولتی ویتامین و خشکار و مرکبات و بعذا خیلی کم حبوبات که قصور از بنده است و سیفی جات با نظر دکتر به آنها داده میشود نامه گرفتم در دانشکده دامپزشکی نزدیک دانشگاه آزادی دکتر قریب یک عمل جراحی اورتپدی بر روی بال خانم خانه انجام شود در خانه دو تا درخت بزرگ دارند ... همیشه آزاد هستند ... قفسی برایشان وجود خارجی ندارد اگه بخوام ادامه بدم تمام نمیشود... با این همه تفاسیر بنده یک جنایتکار واقعی هستم ... اگر خدای عادلی داشته باشیم قانونا نباید از بنده بگذرد... متشکرم... عکس کاسکو ها در آواتر است ... متشکرم...