• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابخانه دیجیتال : معرفی و درخواست کتاب - ebook - سایت و ...

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب گویا یکی از دوستان کتاب های کمریج از سری کتاب های In use رو معرفی کرده بودند....
من هم در از سری کتاب های دیگه کمریج خدمت دوستان معرفی میکنم....:)

51nB6GCq8lL._AA240_.jpg

http://rapidshare.com/files/1806179/Cambridge English Vocabulary in Use Elementary.rar

6866.jpg

http://rapidshare.com/files/1812554/Cambridge English Vocabulary in Use Intermediate.rar

41HCR6RVVQL._AA240_.jpg

http://rapidshare.com/files/1805767/Cambridge English Vocabulary in Use Advanced.rar

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
What's the secret to speaking English better? It's mastery of those tricky idioms and phrases that are so common in English. And learning these idioms and phrases will not only help you speak better, it'll help you understand Americans better. In this course, you'll join an American family as they go about their day-to-day lives. Along the way, you will master over 300 of today's most common English idioms and expressions!
Discover why thousands of students from around the world are turning to Speak English Like an American to improve their everyday English skills...these bestselling book & CD sets are a fun and effective way to improve your English! Ideal for both self-study and classroom use.​

lsp_4001.jpg

Book : PDF | 5 Mb | 175 Pages

Download : Here

Audio : Mp3 | 15 Mb | 25 Tracks |96 kbps

Download : Here

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
پس اون بخش اشتراک را نمیخواهید راه بندازید.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
پس اون بخش اشتراک را نمیخواهید راه بندازید.

والا با نهایت احترامی که برای بچه ها و شرمنده هستم که اینو میگم که خجالتش باشه واسه کاربران این بخش که اینجا کار میکنن

شما پست من رو دیدین و جواب دادین اما کی دیگه جواب نداد
من باز هم در بخش پیشنهادات مطرح میکنم امیدوارم که همه جواب بدن والا یه جواب که وقت کسی رو نمیگیره از هیچ نظری هم ضرری برای کسی نداره...:)

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها دو کتاب رمان بلند معرفی میکنید به من ؟ romance باشه حتما و پابلیشر رو هم بگید.به غیر از جین ایر و غرور و تعصب :happy:

ebook رمان زیاد دارم ولی چشم هام اذیت میشه روی مانیتور:(

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یعنی می خوای بری بخری از بیرون ؟ .. یعنی باید ایران گیر بیاد دیگه ؟

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی می خوای بری بخری از بیرون ؟ .. یعنی باید ایران گیر بیاد دیگه ؟

میخوام به عموی گرام بگم بفرسته از us . راستش اول تو سایت ایران بین سر زدم که فروش از خارج انجام میده ولی تا برسه ایران فوق العاده هزینه زیاد میشه .مثلا یه کتاب که تو امازون 8 دلاره تا برسه اینجا و تو این سایت 40 تومن میشد. گفتم بگم بفرسته برام .البته نمیدونم امازون قیمت پشت جلد رو زده یا نه؟ ازش میپرسم.

اینجا که هر چی گشتم نتونستم یه رمان خوب و اصل پیدا کنم امکان اینکه هم که بیام تهران موقع نمایشگاه نیست..اینه که موندم...:wacko:

سیمور جان هم از کتابی رو بگو که ایران باشه هم اینکه اونجا.ممنون

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
انگلیش لرد ebook ها رو خواسته بودید؟ فعلا همینا رو تونستم بزارم

Wuthering_Heights

by emily bronte

....................................

Sense_and_Sensibility

by jane austen

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

jane eyre

by charlote bronte

...........................................
emma

by jane austen

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
میخوام به عموی گرام بگم بفرسته از us . راستش اول تو سایت ایران بین سر زدم که فروش از خارج انجام میده ولی تا برسه ایران فوق العاده هزینه زیاد میشه .مثلا یه کتاب که تو امازون 8 دلاره تا برسه اینجا و تو این سایت 40 تومن میشد. گفتم بگم بفرسته برام .البته نمیدونم امازون قیمت پشت جلد رو زده یا نه؟ ازش میپرسم.

اینجا که هر چی گشتم نتونستم یه رمان خوب و اصل پیدا کنم امکان اینکه هم که بیام تهران موقع نمایشگاه نیست..اینه که موندم...:wacko:

سیمور جان هم از کتابی رو بگو که ایران باشه هم اینکه اونجا.ممنون
آمازون خیلی وقتا پایین تر از قیمت پشت جلد میده و کلا خیلی وقتا می تونی دست دوم تمیز رو با قیمت نزدیک به مفت پیدا کنی ...

نمایشگاه کتاب تهران رو هم بیخیال ، چون عملا خیلی اجازه نمیدن کتاب رمان بیاد و بیشتر کتابای فنی و درسی به فروش میرسه ...
teapot.gif

چیزایی که به ذهنم می رسه :( و البته نمی دونم که اینجا گیر میان یا نه)

ربکا خوبه (دافنه دوموریه)

ونیتی فیر

دور از اجتماع خشمگین (تامس هاردی)

thorn birds هم خوبه به نظرم ...

بد نیست که از دوستات توی تاپیک " غرور و تعصب " هم بپرسی ... باید نظرات خوبی داشته باشن ...
yes4.gif

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آمازون خیلی وقتا پایین تر از قیمت پشت جلد میده و کلا خیلی وقتا می تونی دست دوم تمیز رو با قیمت نزدیک به مفت پیدا کنی ...

نمایشگاه کتاب تهران رو هم بیخیال ، چون عملا خیلی اجازه نمیدن کتاب رمان بیاد و بیشتر کتابای فنی و درسی به فروش میرسه ...
teapot.gif

چیزایی که به ذهنم می رسه :( و البته نمی دونم که اینجا گیر میان یا نه)

ربکا خوبه (دافنه دوموریه)

ونیتی فیر

دور از اجتماع خشمگین (تامس هاردی)

thorn birds هم خوبه به نظرم ...

بد نیست که از دوستات توی تاپیک " غرور و تعصب " هم بپرسی ... باید نظرات خوبی داشته باشن ...
yes4.gif

کاشکی اسمای خارجکیشونو هم میگفتی..
وقتی میرم کتاب فورشی قسمت زبان آه میشم چون یه دونه رمان خوب نداره .هر وقت میرم فقط harry potter و همون زندگی بیل کلینتوون رو داره.:lol:

brain drain میکنم اخر...البته از در عقب:happy:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ازتون خیلی خیلی سپاسگذارم
اگه میشه یه لینک معرفی کنید که کتاب های اینطوری توش زیاد باشه واسه دانلود حرف نداره
البته غیر از راپیدشر:D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کاشکی اسمای خارجکیشونو هم میگفتی..
وقتی میرم کتاب فورشی قسمت زبان آه میشم چون یه دونه رمان خوب نداره .هر وقت میرم فقط harry potter و همون زندگی بیل کلینتوون رو داره.:lol:

brain drain میکنم اخر...البته از در عقب:happy:
شرمنده ... این تاپیک از subscribe های من خارج شده بود و نفهمیدم که پست خورده ...

بهرحال :

rebecca

vanity fair

far from madding crowd

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شرمنده ... این تاپیک از subscribe های من خارج شده بود و نفهمیدم که پست خورده ...

بهرحال :

rebecca

vanity fair

far from madding crowd

oh ,its ok

ممنون سیمور جان .
wubpink.gif

Ill do my best to find them:happy:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام
یه کتاب :)

WebsterNewWorldEssentialVocabulary.jpg

Webster’s New World Essential Vocabulary

دانلود کنید

حجمش هم خیلی کم هست من دیدمش خیلی خوب بود:)

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
من یه مقاله میخوام در مورد بازرگانی بین الملل . خودم business international رو سرچ کردم چیزی گیرم نیومد . اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم . یک مقاله بین 5 تا 8 صفحه میخوام

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
من یه مقاله میخوام در مورد بازرگانی بین الملل . خودم business international رو سرچ کردم چیزی گیرم نیومد . اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم . یک مقاله بین 5 تا 8 صفحه میخوام

فکر نکنم مقاله خوبی اونم در حد چند صفحه وجود داشته باشه و گیر بیاد ولی من سعی خودم رو میکنم:)

خب یافتم:)

A forecast of globalization, international business-delphi

International Business Environment

Market Leader International Business And Management

chapter one in international business

هر کدوم رو که خواستی دانلود کن:)
امیدوارم مفید بوده باشه:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
0-19-431243-7_130.gif

Oxford Collocations Dictionary for Students of English by Diana Lea (Editor)
912 pages | Publisher: Oxford University Press, USA (December 3, 2002) | English | ISBN: 0194312437 | CHM 5 MB
A completely new type of dictionary that will help students write and speak natural-sounding English.
Reader's review:First of all, I only had a vague idea what the book was about. Once, I got the book, my opionion of it was not so fantastic as other reviewers had put it. It does do what it says by showing example sentences of how to use the words with other words, mostly by adding adverbs or adjectives in front of the subject word. The 'dictionary' has very few definitions. Only when multiple meanings exist, it defines it, making it real cumbersome if you do not know the definition. But, that occurs only seldomly, because, there are only 9000 words in the book. So most of the words are familiar words. (Elementary level dictionary contains at least 50,000 words.)
I would presume this book would be ideal for foreign students who have learned english vocabularies, but, do not know how to use them due to lack of experience in usage. Or, it would be a possible companion for someone who is writing at a beginner's level.

دانلود کنید

بالا