- نوشتهها
- 2,082
- لایکها
- 11
ولش عزیز کلا" بی خیال!
:hmm: :blink:به نقل از tsotodeh :ولش عزیز کلا" بی خیال!
به نقل از SherlockHolmes :كاسبي!؟
يه بار ديگه اونچيزايي كه من گفتم بخون !
اين معنيش يعني چي به نظرت؟
ليست كتابهام واسه اينه كه اگه كسي كتابي خواست حجمشم اذيت نكرد براش آپلود كنم!
وقتي ميگم كسي نظري داره در مورد سرور و پهناي باند ه نه چيز ديگه!
در ضمن من بخش اول حرفاتم اصلا نفهميدم
محلصيم
به نقل از SherlockHolmes :به نظرت براي آپلود كردن اين كتابها چي كاركنم بهتره؟
البته من به اينترنت بسيار پيشرفته 56kb مجهز هستم پس 1راهكاري بگو به صرفه باشه!!
به نقل از SherlockHolmes :من 500 mg هاست دارم به درد ميخوره؟
البته با 10gb داونلود!!!
دديكيتد چيه راستي؟
اينم واسه دوستان questia.com
مجموعه اي از چند مليون كتاب و مقاله كه هر روزم كاملتر ميشه!
به نقل از SherlockHolmes :من 500 mg هاست دارم به درد ميخوره؟
البته با 10gb داونلود!!!
دديكيتد چيه راستي؟
اينم واسه دوستان questia.com
مجموعه اي از چند مليون كتاب و مقاله كه هر روزم كاملتر ميشه!
به نقل از vmf :شرلوك جان راستش هاست 500 مگي فقط بدرد كار في سبيل الله مي خوره :blink: :lol:
چون بالاخره هم دانلود و هم آپلود و هم طراحي سايت اگر وقت نبره بالاخره پول كه مي بره؟
تنها راه براي راه انداختن يه چيزي( يه كتاب خونه مجازي) كه حداقل بتونه با بر طرف كردن نياز خيلي ها رو بر طرف كنه اينه كه آدم با يه سايتي راه بندازه كه مثلا با گرفتن حق عضويت از مردم بتونه خرج خودش رو دربياره.
اما خوب وقتي مي خواهي حق عضويت بگيري بايد نياز همه رو هم براورده كني ديگه.نه؟
الان تو خودت كه اين همه ebook داري و فقط هم در زمينه كامپيوتر هستش بيشتر 20 سي دي ميشه حالا فرض كن بخواهي بيشتر از اين هم بگذاري توي سايتت. پس مطمئنا با 500 مگ كارت راه نمي افته
راستي منظورم از دديكيتد (dedicated server) همون سرور هاي هست كه هم در واقع كل كامپيوتر سرور رو اجاره مي كني. و البته ظرفيتشون هم زياده مثلا يه چيزي حدود 40 گيگ فضا و 100 گيگ هم ترانسفر رو مي تونند پشتيباني بكنند. البته درخواستي هم هست ديگه. فقط كافي پول بدي و.....
البته فكر كنم خودت مي دوني كه ديدكيتد(dedicated server) چيه اما نه چون فارسي نوشته بودم فكر كنم نفهميدي.
راستي من خودمم هم يه حساب سرانگشتي كردم و فهميدم حداقل براي شروع يه همچين حداقل بايد بالاي 2 تومن :blink: (منظورم همون 2 ميليون هستش) داشته باشي. كه البته هر چي بيشتر بهتر. ولي خوب ما كه فعلا نتونستيم كسي رو شريك خودمون بكنيم تا......... h34r:
فعلا خداحافظ