ALIAK28
Registered User
سرعت آپلود و دانلودش خیلی پایینه ....منم بی اکانت ..!!:wacko: ( منظورم اکانت دپوزیت فایله )لطفا رو depositfiles.com هم بریزید .
سرعت آپلود و دانلودش خیلی پایینه ....منم بی اکانت ..!!:wacko: ( منظورم اکانت دپوزیت فایله )لطفا رو depositfiles.com هم بریزید .
ممنون...ادامه دارد....کتاب اولیه که خیلی خوب بود!!!
امید است که کارتون ادامه دار باشه
اینا اسکن شدن ...من برنامه OCR مناسبی که متن های اسکن شده پارسی را به تکست یا داکومنت تبدیل کند ندیده ام..اگر شما می شناسید - عربی نه ..پارسی - معرفی کنید ...حتما انجام می شود...سلام
اگه میشه کتاب رو با فرمت txt بذارید یا doc که حجمش کمتر بشه من شاهنامه رو با فرمت txt دانلود کردم حدود 1mb بود فکر کنم اگه اینوهم txt یا اگه عکس داره doc کنید حجمش بیاد پایین و کیفیتش بره بالا
الان کامل نیستن...کامل بشن چشم...لطفا ليست كاملي از كتاب هايي كه دارين رو تو انجمن موضوعات متفرقه كامپيوتر معرفي كنيد
مطمعنا استقبال خيلي خوبي ميشه
تو سايتتون هم من رفتم نمي دونم چرا Page Number نداره فقط 10 تا ليست آخر رو ميشه ديد
10 تا از كتاب ها رو گرفتم ولي كتاب هاي توي سايت اگه اشتباه نكنم 23 تا بودن ...
دكتر چيز ميزاش با بقيه فرق ميكنه ! هرچيزي رو اپلود نميكنه !
ديدمش ...الان کامل نیستن...کامل بشن چشم...
در ضمن این پس چیه gameron جان؟
درسته ..البته مال قدیما بود.....جدیداش رو درست کردم.........وقت کنم اونا رو هم درست می کنم...البته با IE مشکلی نداره ولی بازم ممنون از تذکرتون....:blush:ديدمش ...
متاسفانه چند تا از كد هاي قالب بندي سايتتون
مثل اينكه مشكل داره با فايرفكس خيلي بد نشونش ميده !!!
:blush: :blush:بازم ميگم خيلي عالي بود خسته نباشي واقعا در زمينه وب كار بسيار مفيد و با ارزشي انجام ميدي ...