• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

***کتاب سینوهه پزشک فرعون چاپ 1349***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
اين كتاب تو اينترنت هست . ولي رو كاغذ يه چيز ديگه است . اين سانسور شده است يا كامله ؟ سانسور شده باشه به درد نميخوره . چون نصف كتاب سوپره .

تمام pdf هلی توی اینترنت سانسور شده است ولی این چاپ 1349 هست

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
عکس ها اضافه شد!

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
پايه مال من ....
ببخشيد كه زير قيمت داده بودم ....

خواهش میکنم شما ببخشید که من نمیتونم کمتر حساب کنم.
ولی باور کنید بیشتر از این حرف ها میارزه. حتی رنگ صفحاتش هم نپریده و تو عکس ها هم مشخصه
مهلت فروش هم میزاریم تا آخر امشب. که دوستان هم اذیت نشن.

تا اینجا 55 مال شما

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
خدا بیامرزه ذبیح الله منصوری رو.عجب اعجوبه ای بود.

امیدوارم آقا فریده گل که خوب بفروشی:happy:

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
:D:rolleyes::rolleyes::D

Last edited:

اردیبهشت

Registered User
لایک‌ها
6
آقا یه سوال

این جلدها مال خودشه یا بعدأ جلد شده چون من یه سری کتابهای قدیمی دارم

ولی جلد این کتاب مثل اونا نیست

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
آقا یه سوال

این جلدها مال خودشه یا بعدأ جلد شده چون من یه سری کتابهای قدیمی دارم

ولی جلد این کتاب مثل اونا نیست
بله جلد خودش هست. چاپ 49 طراحی جلدش به همین صورت ولی به صورت دو رنگ (قهوه اای . مشکی)
چاپ های جدید که به صورت سانسور شده هست اصلا جلدشون این شکلی نیست و جلدی رنگارنگ و به صورت مقوای روغنی کار شده.
من خودم کتاب قدیمی زیاد دارم و منظورتون رو دقیق از این جمله که جلدش مثل کتاب های قدیمی نیست:blink:متوجه نشدم.
من کتاب کامل تاریخ طبری رو دارم که فکر کنم ازش تعدادی انگشت شمار تو ایران باشه و از عراق برام اوردن اونم 640 هزار تومان. ولی جلدهای کتاب تماما شبیه همینه.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
اگه میتونستم میخریدم واقعا حیف
مبارک اونی باشه که میخره

اردیبهشت

Registered User
لایک‌ها
6
تاریخ طبری گفتی و کردی کبابم .متاسفانه پول لازم شدم و دوره 16 جلدی چاپ بنیاد فرهنگ رو فروختم چندسال پیش بسیار تمیز بود خریدار فرستادش آمریکا

درمورد جلدش به نظرم اومد گالینگورش ضعیفه چون خودمن هم کتابهای چاپ اون سالها رو که مثلا مهرآیین صحافی میکرد یه تعدادی دارم شایدم به نظرم میاد

ضمنأ با یه کتاب فروش آشنا تماس گرفتم اون بنده خدا میگفت اولین چاپی که از سینوحه دیده مال سال 64 بوده

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
تاریخ طبری گفتی و کردی کبابم .متاسفانه پول لازم شدم و دوره 16 جلدی چاپ بنیاد فرهنگ رو فروختم چندسال پیش بسیار تمیز بود خریدار فرستادش آمریکا

درمورد جلدش به نظرم اومد گالینگورش ضعیفه چون خودمن هم کتابهای چاپ اون سالها رو که مثلا مهرآیین صحافی میکرد یه تعدادی دارم شایدم به نظرم میاد

ضمنأ با یه کتاب فروش آشنا تماس گرفتم اون بنده خدا میگفت اولین چاپی که از سینوحه دیده مال سال 64 بوده

بله اون کتاب فروش درست میگه اولین چاپی که الان فروشش آزاد هست ماله 62 به بعد هست ولی این...........دیگه خودت بهتر میدونی:blush:
چرا تاریخ رو فروختی؟:( اگر کاملش بود چطور از ایران تونست ببره بیرون چون جلوشو میگیرن. اون تاریخ اصلی رو هر کی داشته باشه باید مثل یک گنج ازش محافظت کنه.

اردیبهشت

Registered User
لایک‌ها
6
بله اون کتاب فروش درست میگه اولین چاپی که الان فروشش آزاد هست ماله 62 به بعد هست ولی این...........دیگه خودت بهتر میدونی:blush:
چرا تاریخ رو فروختی؟:( اگر کاملش بود چطور از ایران تونست ببره بیرون چون جلوشو میگیرن. اون تاریخ اصلی رو هر کی داشته باشه باید مثل یک گنج ازش محافظت کنه.

والا من از بدهکار بودن بدم میاد اون موقع (4سال پیش) یه دوسه هفته ای به همون کتابفروش بدهکار بودم چون یه سری کتابهای تک جلدی خوب ازش گرفته بودم بعد هم اصلأ فکر نمیکردم

این دوره یه دفعه نایاب بشه فکر میکردم دوباره به همون تمیزی میخرم بعد قضیه خرید خونم پیش اومد و تا نزدیک یک سال نتونستم برم سراغ کتاب وقتی هم رفتم دیدم قیمتش سربه فلک

کشیده اون بنده خدا هم رفیقمونه و خودش گنجینه ای ازکتاب داره بعضی از کتابهاش رو که مال 70 - 80 سال پیشه انگار همین دیروز چاپ شده .بهم قول داده یه دوره برام پیدا کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا