اين كتاب تو اينترنت هست . ولي رو كاغذ يه چيز ديگه است . اين سانسور شده است يا كامله ؟ سانسور شده باشه به درد نميخوره . چون نصف كتاب سوپره .
تمام pdf هلی توی اینترنت سانسور شده است ولی این چاپ 1349 هست
اين كتاب تو اينترنت هست . ولي رو كاغذ يه چيز ديگه است . اين سانسور شده است يا كامله ؟ سانسور شده باشه به درد نميخوره . چون نصف كتاب سوپره .
پايه مال من ....
ببخشيد كه زير قيمت داده بودم ....
چاپ کدوم انتشارات هست؟
تماس گرفتم پشت خطی بودم جواب ندادین:lol:سلام دادا
عکس بزارین اگه واقعا راست گفته باشین ما هم خریداریم
اگه واقعا فروشنده هستین
تماس بگیرین 09393751128
ممنونخدا بیامرزه ذبیح الله منصوری رو.عجب اعجوبه ای بود.
امیدوارم آقا فریده گل که خوب بفروشی:happy:
ممنون علی آقاخدا بیامرزه ذبیح الله منصوری رو.عجب اعجوبه ای بود.
امیدوارم آقا فریده گل که خوب بفروشی:happy:
بله جلد خودش هست. چاپ 49 طراحی جلدش به همین صورت ولی به صورت دو رنگ (قهوه اای . مشکی)آقا یه سوال
این جلدها مال خودشه یا بعدأ جلد شده چون من یه سری کتابهای قدیمی دارم
ولی جلد این کتاب مثل اونا نیست
تاریخ طبری گفتی و کردی کبابم .متاسفانه پول لازم شدم و دوره 16 جلدی چاپ بنیاد فرهنگ رو فروختم چندسال پیش بسیار تمیز بود خریدار فرستادش آمریکا
درمورد جلدش به نظرم اومد گالینگورش ضعیفه چون خودمن هم کتابهای چاپ اون سالها رو که مثلا مهرآیین صحافی میکرد یه تعدادی دارم شایدم به نظرم میاد
ضمنأ با یه کتاب فروش آشنا تماس گرفتم اون بنده خدا میگفت اولین چاپی که از سینوحه دیده مال سال 64 بوده
بله اون کتاب فروش درست میگه اولین چاپی که الان فروشش آزاد هست ماله 62 به بعد هست ولی این...........دیگه خودت بهتر میدونی:blush:
چرا تاریخ رو فروختی؟ اگر کاملش بود چطور از ایران تونست ببره بیرون چون جلوشو میگیرن. اون تاریخ اصلی رو هر کی داشته باشه باید مثل یک گنج ازش محافظت کنه.
اون زنه نمرو نمرو بود؟