• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتب مهم برای تدریس تافل

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام یچه ها

دارم یه کلاس تافل دارم میگیرم. 1سری لیست کتب منبع دارم ولی گسترده و پراکنده است، کسی یه لیست جنع و جور داره واسه هر skill که من جمع و جور کنم و syllabus کلاسم بنویسم؟

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
سلام.

اگه ميخواي كل skills توي يه كتاب باشن مي توني كتاب
LOMGMAN COMPLETE COURSE FOR THE TOEFL TEST BY DIBORAH PHILLIPS
رو بگيري.يه كتاب كامل هست.اما كتاب هاي ديگه هم هستند كه ارزش كار كردن دارند مثل:
TOEFL GRAMMER WORKBOOK BY Phyllis L.Lim and Mary Kurtin اين كتاب مختص گرامر هست.
TOEFL READING WORKBOOK BY Phyllis L.Lim and Mary Kurtin اين كتاب مختص ريدينگ هست.
براي vocab مي توني از 1100 استفاده كني كه امتحانشو پس داده.

TOEFL TEST PREPARATION KIT براي تست زني ميتئني از اين كتاب استفاده كني.اكثر تستهاي تافل توي اين كتاب هست.كتاب فوق العاده اي هست.

moosavu1039

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام
من موسسه علامه سخن میدان ونک کلاس تافل می رم واقعا از کلاس راضی ام استاد speaking & writing خانم ویلسون که خودش نیتیو هست درس می ده چون خود این موسسه امتحان رسمی تافل برگزار می کنه اومدم اینجا ولی واقعا نکته های خوبی می گن و خیلی خوش رخورد و با حوصله هستن:happy:

n1fan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام
من موسسه علامه سخن میدان ونک کلاس تافل می رم واقعا از کلاس راضی ام استاد speaking & writing خانم ویلسون که خودش نیتیو هست درس می ده چون خود این موسسه امتحان رسمی تافل برگزار می کنه اومدم اینجا ولی واقعا نکته های خوبی می گن و خیلی خوش رخورد و با حوصله هستن:happy:

من دنبال یه موسسه خوب برای تافل میگردم و زبانمم در حد متوسط خوب هست ولی اصلا نمیدونم کجا برم و از کجا شروع کنم...در طول هفته هم 2 روز بیشتر نمیتونم برم کلاس...حالا این موسسه کلاساش چجوریه و هزینش چقدر هست؟:wacko:

n1fan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی موسسه خیلی خوبی سراغ داره لطفا معرفی کنه...!:blush:

بالا