• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کجا و چطور تبلیغ کنیم؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
قیمت ها بالاست . خیلی هم بالاست

درمورد هدفمند بودن هم نمی دونم چرا اینقدر اصرار دارین .

کسی که دنبال تبلیغات اینترنتی باشه می تونه با همین مبلغ تبلیغ کلیکی کنه .
با نظرتون مخالفم.
تبلیغ کلیکی جایگاه خودشو داره.
تبلیغ اس ام اسی جایگاه خودشو.

--------
یه داستانی الآن یادم افتاد :
چند وقت پیش توی مترو یه تبلیغ در رابطه با مسابقه کتابخوانی دیدم (مربوط به شهرداری تهران بود).
خودم همونجا تماس گرفتم باهاشون، گفتم این تعداد (اون زمان فکر میکنم در حدود 7-8 هزار نفر بودن) علاقه مند به کتاب و کتاب خوانی تو شهر تهران داریم و میتونیم براشون اس ام اس ارسال کنیم.
وقتی تعداد رو شنیدن تعجب کردن و پرسیدن از کجا و ... . ولی در نهایت (بعد از بررسی و ...) جواب منفی دادن. گویا در حد و اندازه شهرداری نبودیم!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خوب یه تجربه قدیمی میگه که اگه میخوای targeting رو جا بندازی اول باید یه وجهه جذب کننده داشته باشی .
یعنی شما باید اول بتونی مشتری رو جذب کنی و بعد پیشنهاد های هدفمند بهش بدی. یکی از مهمترین عوامل همین قیمت هست . شما 2 نوع تبلیغ بزار . یه تبلیغ معمولی پیامکی که میتونین از رو پنل هم بزنین . یکی هم پیامک برای یوزرها .
بعد از ارایه قیمت پایین و جذب نظر مشتری میتونی بگی که با کمی قیمت بالاتر میتونم بازدهی تبلیغاتت رو تضمینی افزایش بدم . اینجوری قدم به قدم مشتری میاد و موفقیت در این روش خیلی بیشتر هست .

مورد دوم این که روش شما برای جذب تبلیغ بیننده ها به کیفیت کار ضرر زد . یعنی اونقدری هم که میگین گیرنده ها هدفمند نیستند در موضوعات مطرح شده .

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
خوب یه تجربه قدیمی میگه که اگه میخوای targeting رو جا بندازی اول باید یه وجهه جذب کننده داشته باشی .
یعنی شما باید اول بتونی مشتری رو جذب کنی و بعد پیشنهاد های هدفمند بهش بدی. یکی از مهمترین عوامل همین قیمت هست . شما 2 نوع تبلیغ بزار . یه تبلیغ معمولی پیامکی که میتونین از رو پنل هم بزنین . یکی هم پیامک برای یوزرها .
بعد از ارایه قیمت پایین و جذب نظر مشتری میتونی بگی که با کمی قیمت بالاتر میتونم بازدهی تبلیغاتت رو تضمینی افزایش بدم . اینجوری قدم به قدم مشتری میاد و موفقیت در این روش خیلی بیشتر هست .

مورد دوم این که روش شما برای جذب تبلیغ بیننده ها به کیفیت کار ضرر زد . یعنی اونقدری هم که میگین گیرنده ها هدفمند نیستند در موضوعات مطرح شده .
پیشنهادتون جالبه.
البته امکان اینکه به صورت مستقیم تو سایت تبلیغات اس ام اسی مثل بقیه بذاریم نیست! چون خودمون داریم میگیم که این کار اسپم هست و مزاحمت ایجاد میکنه و ...، ولی غیر مستقیم شاید بشه یه کارایی کرد و کم کم یه سری افراد رو جذب این سیستم کرد.

در رابطه با مورد دوم هم قبلا گفتم، همه جا پرتی هست. سیستم ما هم مجزا نیست از این داستان، ولی اونجوریام که شما فکر میکنید نیست.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
منظورم ارسال به یوزرهای خودتون نبود .
تبلیغات عادی مثل همه جاهای دیگه . مثلا کدپستی و اینجور موارد . در کنارش تبلیغ هدفمند هم میتونید بدید به مشتری .

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
منظورم ارسال به یوزرهای خودتون نبود .
تبلیغات عادی مثل همه جاهای دیگه . مثلا کدپستی و اینجور موارد . در کنارش تبلیغ هدفمند هم میتونید بدید به مشتری .
متوجه منظورتون شدم بنده.
همون تبلیغات عادی رو گفتم که تو سایت نمیتونیم انجام بدیم!

بالا