• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام بانک را برای افتتاح حساب پیشنهاد می‌کنید و چرا

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان در حال حاضر کدومیک از بانکها امکان نقل و انتقال وجه از طریق ایترنت رو میده ؟ و چقدر هزینه اضافی می گیره ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ایشون که تاپیک رو باز کردند نگفتند برای چه کاری می خوان حساب باز کنند ، برای چی می خوان این حسابو ، به جز چند نفر هم که با دلیل صحبت کردند بقیه همین طور بانک مورد علاقه ی خودشون رو گفتند ، من فکر نمی کنم گردش حساب هیچکدوم از دوستانی که نظر دادند خیلی بالا بشه ، برای گردش های بالا باید خیلی زرنگ تر از این حرف ها باشید ولی به طور کلی شما هر بانکی که آشنا داشته باشید بهترین بانکه ، من الان سه سال با وجود اینکه توی چندتا بانک حساب دارم فقط دارم با حساب کشاورزیم کار می کنم چون توی این بانک آشنا دارم ، به طور مثال اگر پول هم توی حسابم نباشه زنگ می زنم می گم چک رو پاس کنید تا ظهر می ریزم به حساب ، یا خیلی پیش اومده که مهر قطع بوده چک رو دادم و پول گرفتم ، پس اول به نظر من باید هدفتون رو از افتتاح حساب مشخص کنید .

راستی یه طرحی بود که به مشتری های خوش حساب بانکها برای پاس کردن چک ها گردش منفی بدن یعنی طرف پول تو حسابش نباشه بانک در واقع به صورت قرضی چکش رو پاس کنه بعد مشتری بیاد حساب کنه ..

این طرح عملی شد یا نه بالاخره ؟

hamidrs

Registered User
لایک‌ها
0
راستی یه طرحی بود که به مشتری های خوش حساب بانکها برای پاس کردن چک ها گردش منفی بدن یعنی طرف پول تو حسابش نباشه بانک در واقع به صورت قرضی چکش رو پاس کنه بعد مشتری بیاد حساب کنه ..

این طرح عملی شد یا نه بالاخره ؟

تا اون جایی که من می دونم خیر ، پیشتاز این طرح هم خود بانک کشاورزی بود که به شما کارت اعتباری می داد اما این طرح ادامه نیافت (الان شاید بانک های خصوصی چنین امکانی رو بدن ) . در کشورهای دیگه شما به طور کلی احتیاج به این ندارید که حسابتون پول داشته باشه و نسبت به اعتباری که بانک بهتون میده شما می تونید چک بدید و یا از کارت اعتباریتون خرید کنید ، برای همین در کشوری مثل آمریکا چک با پول نقد هیچ تفاوتی نداره .

Role

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من مي خوام يه حساب داشته باشم كه هر وقت مي خوام بتونم پول ازش بردارم

و سود روز شمار هم بهم بده كدوم بانك يا موسسه مالي بيشترين سود روز شمار رو به حساب پس انداز ميده ؟

ممنون از كمكتون

بالا