• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام تبلت؟ ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE یا Nexus 7 -2013

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اشتباه نکنید، ممو پد آندرویدش هنوز 4.2 نشده، این ورژن فعلا فقط برای مدل 302c هست. باید منتظر موند و امیدوار که برای مدل 302kl هم بیرون بیاد.
نکسوس باطریش نمیدونم چرا اینقدر پایینه ولی پشتیبانی همونطور که دوستان گفتند عالیه، هیچ مدلی چه تبلت چه گوشی با نکسوس نمیتونه رقابت کنه چون آندرویدش خالص هست و همیشه اولین آپدیت برای این دستگاها هست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سمت اپل سعی کنید نرید، یک سری معایبی داره که با تعریف تبلت سازگار نیست! شما تبلت میگیرید که از شر کامپیوتر راحت بشید، نه اینکه کامپیوتر حذف کنید نه! بلکه کمی از کارهایی که برای انجام دادنش می بایست از کامپیوتر استفاده میکردید را منتقل کنید به تبلت. مثلا کتابخونی، گشت و گذار در اینترنت برای تفریح در زمان وقتهای آزاد، دیدن کلیپ و موسیقی و ... عیب اپل اینه که برای اضافه کردن محتوای اطلاعات نیاز به برنامه آیتونز دارید. از طریق بلوتوث نمیتونید با تبلت سیستم عامل دیگه ارتباط برقرار کنید، در مجموع همیشه وابستگس شدید به آیتونز برای اضافه کردن و کم کردن!!! اطلاعات از تبلتتون دارید. اما بقیه سیستم عاملها فقط کافیه باسیم یا یس سیم به کامپیوتر وصل بشوند راحت فایلها را منتقل کنید. مثلا شما در سفر شاید به کامپیوتر دسترسی داشته بشاید ولی به کامپیوتری که حتما روی اون آیتونز اونهم آخرین ورژن!!!! نصب باشه دسترسی نخواهید داشت!
در مورد تبلتهای ایسوس، الان یه تبلا 302KL دارم، خیلی روان سریع وخوب هست هیچ مشکلی باهاش ندارم. شاید انتظار داشتم باطری بیشتر دوام بیاره شاید بخاطر توقع بالای من هست . در کنار این تبلت یه تبلت گالاکسی 10 هم دارم که در مقابل ایسوس تاخیر در همه منوهاش کاملا محسوس هست و بین گالاکسی و ایسوس مطمئنا ایسوس را انتخاب میکنم.
نکته ظریف و ریز! در ایران متاسفانه تبلت های ایسوس 10 اینچ شرکت واردکننده یه کم لطفی کرده. مدلهای اصلی 10 اینچ در واقع 302C هستند و در سایت خود ایسوس برید میبینید که آپدیت آندروید 4.1.2 برای این مدل فقط داده و برای مدل 302KL هنوز نیامده! شرکت وارد کننده بدلیل ارزانتر بودن این تبلت نسبت به اون یک ی این را وارد کرده درحالیکه هر دو تبلت نسخه اینترنشنال دارند...
از همه مهمتر!!! کیف تبلت برای ایسوس 10 همین مدل 302kl یا 302c گیر نمیاد و یا اگر گیر بیاد اینقدر بی ریخت و زشته که وقتی تبلت داخلش بزارید اصلا رغبت نمیکنید باهاش کار کنید. کیف اورجینال اصلی هم برای این مدل از 200 تا 350 تومن هست! بله اشتباه نمیکنید اگر پیدا کنید! فقط اگر پیدا کنید هرقدر کرم فروشنده باشه به شما میندازه. مجبور شدم چهارتا کیف برای خودم و دوستم از طریق دوستان از سایت چینی بگیریم که فعلا منتظر رسیدن کیف هستم . اگر تبلت هم گرفتید برچسب خواستید من اضافه دارم یک عدد هدیه تقدیم میکنم(برای همین ایسوس).

خب شما میگی نکسوس بگیرم یعنی؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اشتباه نکنید، ممو پد آندرویدش هنوز 4.2 نشده، این ورژن فعلا فقط برای مدل 302c هست. باید منتظر موند و امیدوار که برای مدل 302kl هم بیرون بیاد.
نکسوس باطریش نمیدونم چرا اینقدر پایینه ولی پشتیبانی همونطور که دوستان گفتند عالیه، هیچ مدلی چه تبلت چه گوشی با نکسوس نمیتونه رقابت کنه چون آندرویدش خالص هست و همیشه اولین آپدیت برای این دستگاها هست.

یعنی شما میگی مدل چهارهسته ایش اندرویدش 4.2 نیست؟ مطمئنید؟
خب اگه این طور باشه چی بگیرم؟..اگه نباشه خیلی مهمه؟ اپدیت نمیشه مگه؟

الان من چی کار کنم؟ :دی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
نکسوس کار نکردم فقط با گوشیش همین مدل آخرش کار کردم که واقعا نرم و ژله ای هست. منظورم این هست که توی آیپد وقتی داخل منوها و برنامه ها میریم حالت نرم و ژله ای دارهف برای گوشی نکسوس هم همچین حسی به آدم دست میده البته من تجربه گوشی نکسوس ال جی دارم.
یکی از دوستان که تبلت نکسوس داشتند تجربشونو بگند خوب میشه. برای خرید هم اگر خودتون عجله ندارید، عجله نکنید! بازار با تبلتهای ایسوس اشباع شده و تبلت نکسوس هم به اون اندازه نیست ولی نایاب هم نیست. برای هر دو حتما قبلش آمار کیف را بگیرید! الان این ایسوس اینقدر نازک و ظریف هست که موقع قرار دادن روی میز دقت میکنم. کلا تبلت بدون کیف و کاور اونهم کیف و کاور خوب که هم جمع و جور باشه هم محافظت کننده تکمیل نیمشه.
برای ایسوس این دومدل کیف خریداری کردم که توبازار ایران متاسفانه فعلا نیست:
http://www.aliexpress.com/store/pro...D-10-ME302C-Super-Thin/238313_1387880229.html
http://www.aliexpress.com/store/pro...-for-10-1-memo-pad-FHD/238313_1472681823.html
از طریق دوستان همین انجمن که خریدهای اینترنتی انجام میدهند.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
یعنی شما میگی مدل چهارهسته ایش اندرویدش 4.2 نیست؟ مطمئنید؟
خب اگه این طور باشه چی بگیرم؟..اگه نباشه خیلی مهمه؟ اپدیت نمیشه مگه؟

الان من چی کار کنم؟ :دی
سوال:
1- اهل گیم های سنگین بازی کردن هستید؟
2- اصلی ترین استفاده تبلت برای شما چه چیزی خواهد بود؟
3- از این تبلت که خواهید خرید چند سال استفاده خواهید کرد؟
4- (ببخشید) کرم آپدیت کردن آندروید به ورژن بالاتر مثل من دارید؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
ورژن آندروید 302kl هست 4.2.2
ورژن آندروید 302c هست 4.3
من گفته خودمو اصلاح میکنم منظورم ورژن 4.3 بود که هنوز برای مدل LTE نیامده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سوال:
1- اهل گیم های سنگین بازی کردن هستید؟
2- اصلی ترین استفاده تبلت برای شما چه چیزی خواهد بود؟
3- از این تبلت که خواهید خرید چند سال استفاده خواهید کرد؟
4- (ببخشید) کرم آپدیت کردن آندروید به ورژن بالاتر مثل من دارید؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
ورژن آندروید 302kl هست 4.2.2
ورژن آندروید 302c هست 4.3
من گفته خودمو اصلاح میکنم منظورم ورژن 4.3 بود که هنوز برای مدل LTE نیامده
1- بازی خیلی نمیکنم ولی میخوام اگه خواستم بازی کنم هر بازی رو بدون لگ ساپورت کنه..
2-بیشتر برای وب گردی و پی دی اف و دیدن کلیپ اچ دی ( فیلم نه! ) و اجرای نرم افزار و gps میخوام...راستش من هم میخوام گوشیمو عوض کنم هم تبلت بگیرم...اول میخواستم گوشی آندرویدی بگیرم تبلت غیر آندرویدی بعد پشیمون شدم میخوام گوشی غیر آندرویدی بگیرم..خوش دست بودنش هم مهمه! خوشگل بودنش هم مهمه...ولی نوت نمیخوام..حالم از سامسونگ به هم میخوره...میخوام مقر سامسونگ رو منفجر کنم اینقدر بدم میاد...پس پیشنهاد سامی ندید!
3- تا زمانی که جواب بده به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری نیاز روز رو! بعد عوضش کنم....مثل گوشی!
4- بدم نمیاد خب اندرویدم آپدیت باشه! ولی حالا مگه فرق بین کیت کت و 4.3 چقدره! من کلا توی لپ تاپ و پی سی هم کرم اپدیت همه چیز رو دارم! هر چی نرم افزار دارم باید آپدیت باشه! حتی ویندوز

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
عزیز شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو!
هم میخوای پول کم بدی هم جنس جدید بگیری
از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آش میخوری
شما گفتی بهترین چیه ؟ گفتم ایپد مینی 2
گفتی گرونه گفتم 1
وان رو هم میگی قدیمه!
جی پی اس و اینا رو هم میخای!
خوب عزیز دیگه ی باید پول زیاد بدی یا باید جنس قدیمی بخری
از سامسونگ هم ک خوشت نمیاد(البته منم باهات موافقم) تو تبلت ها 100% ایپد اپل بهترینه
در مورد ای او اس هم باید بگم راحت میتونی به 7 آپدیت کنی و حداقل تا 2 سال دیگه ساپورت اپل رو داری از لحاظ آپدیت سیستم عامل

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو!
هم میخوای پول کم بدی هم جنس جدید بگیری
از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آش میخوری
شما گفتی بهترین چیه ؟ گفتم ایپد مینی 2
گفتی گرونه گفتم 1
وان رو هم میگی قدیمه!
جی پی اس و اینا رو هم میخای!
خوب عزیز دیگه ی باید پول زیاد بدی یا باید جنس قدیمی بخری
از سامسونگ هم ک خوشت نمیاد(البته منم باهات موافقم) تو تبلت ها 100% ایپد اپل بهترینه
در مورد ای او اس هم باید بگم راحت میتونی به 7 آپدیت کنی و حداقل تا 2 سال دیگه ساپورت اپل رو داری از لحاظ آپدیت سیستم عامل

عزیر اخه 1500 کجا برای تبلت کمه؟؟؟؟!! من همه رفیقام تبلت 700 تومنی دارن!! من تا 1500 هم میخوام بدم! کجاش کمه؟
iPad mini 2 Wi-Fi 16GB
with Retina display

که به پول من میخوره کارت حافظه نمیخوره gps هم نداره! کمتر از 16 گیگ هم در دسترس هست!
می ارزه؟

من میخوام از بین گوشی یا تبلت یکیش آندروید باشه! یعنی شما میگی گوشی آندروید بگیرم؟

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
عزیر اخه 1500 کجا برای تبلت کمه؟؟؟؟!! من همه رفیقام تبلت 700 تومنی دارن!! من تا 1500 هم میخوام بدم! کجاش کمه؟
iPad mini 2 Wi-Fi 16GB
with Retina display

که به پول من میخوره کارت حافظه نمیخوره gps هم نداره! کمتر از 16 گیگ هم در دسترس هست!
می ارزه؟

خب شما بگو در اندروید ها بهترین گزینه برای من چیه؟ ios رو ولش کن!
اندروید ها به ترتیب از خوب به بد
نوت 8
نکسوس 7 2013
نکسوس 7 2012

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دیگه فقط برمیگرده شما کدوم از نظر ظاهری بپسندید. . نکته ای که شاید از دید شما مخفی مانده، مموپد میکرو اس دی میخوره یه 32 یا 64 میشه زد بهش ولی نکسوس فکر کنم کارت حافظه نمیخوره. لذتی که در صفحه بزرگ هست در 7 اینج نیست. اکثر گوشی های بازار الان مینیمم 4.5 الی 5 اینچ هستند خب وقتی شما گوشی با این اندازه بگیرید در کنار اون تبلت 7 اینچ داشته باشید شاید اندازه تبلت براتون وسعت نداشته باشه .وبگردی میطلبه صفحه بزرگ باشه. گیم بازی کردن هردو خوبه فرق نمیکنه 7 اینچ یا 10 اینچ. درآینده میخواهید مثلا همینجا تبلتتون بفروشید ببینید کدوم خریدار بهتری خواهد داشت! تبلت 7 یا 10 ! نکسوس تا آخر آپدیت براش میاد یعنی شعار گوگل همینه که تمام محصولات نکسوس آپدیت همیشه دارند چون آندرویدشون خالص هست و کاستومایز توسط کمپانی ها نشده. بهترین کار اینه شما یه تبلت 10 و یه تبلت 7 همزمان در کنار هم استفاده کنید ببینید کدوم با روحیه شما سازگار هست هردوکتار هم باشند و الا در زمانهای مختلف نمیشه باهم مقایسه کرد. تقریبا 1.5 میلیون هم با کیف و برچسب هزینه خواهید کرد پول کمی نیست ، مثلا یکسال یا دو سال بعد عوض میکنید .پس فقط راحنی خودتون در اندازه صفجه ببینید چون بعد یکسال یا کمی بیستر کمتر باطری هردو اون کارایی روز اول نخواهند داشت زودتر شارژ خالی میکنند پس فکر شارژ کردن های متعدد نباشید. تصور کنید قراره هرروز یا هر یک و نیم روز شارژ کنید دستگاه را. بیش از این نیمشه صحبت کرد چرا که سلیقه های شخصی میاد وسط، یه نفر میگه تبلت جمع و جور باشه یه نفر میگه بزرگ باشه ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اندروید ها به ترتیب از خوب به بد
نوت 8
نکسوس 7 2013
نکسوس 7 2012

آخه نوت به دردم نمیخوره...قلم میخوام چی کار؟ :دی میخوام نقاشی کنم مگه؟ :دی

حداقل بگو tab :دی

تب ها هم همه رمشون یک هست که به نظرم من برای اندروید کمه! یکیشون 1.5 هست رمش !! که برتری بر تبلت ایسوس نداره!
نوت 8 هم مگه چی از نکسوس بیشتر داره؟ میشه برتری نوت 8 رو نسبت به نکسوس بگی؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دیگه فقط برمیگرده شما کدوم از نظر ظاهری بپسندید. . نکته ای که شاید از دید شما مخفی مانده، مموپد میکرو اس دی میخوره یه 32 یا 64 میشه زد بهش ولی نکسوس فکر کنم کارت حافظه نمیخوره. لذتی که در صفحه بزرگ هست در 7 اینج نیست. اکثر گوشی های بازار الان مینیمم 4.5 الی 5 اینچ هستند خب وقتی شما گوشی با این اندازه بگیرید در کنار اون تبلت 7 اینچ داشته باشید شاید اندازه تبلت براتون وسعت نداشته باشه .وبگردی میطلبه صفحه بزرگ باشه. گیم بازی کردن هردو خوبه فرق نمیکنه 7 اینچ یا 10 اینچ. درآینده میخواهید مثلا همینجا تبلتتون بفروشید ببینید کدوم خریدار بهتری خواهد داشت! تبلت 7 یا 10 ! نکسوس تا آخر آپدیت براش میاد یعنی شعار گوگل همینه که تمام محصولات نکسوس آپدیت همیشه دارند چون آندرویدشون خالص هست و کاستومایز توسط کمپانی ها نشده. بهترین کار اینه شما یه تبلت 10 و یه تبلت 7 همزمان در کنار هم استفاده کنید ببینید کدوم با روحیه شما سازگار هست هردوکتار هم باشند و الا در زمانهای مختلف نمیشه باهم مقایسه کرد. تقریبا 1.5 میلیون هم با کیف و برچسب هزینه خواهید کرد پول کمی نیست ، مثلا یکسال یا دو سال بعد عوض میکنید .پس فقط راحنی خودتون در اندازه صفجه ببینید چون بعد یکسال یا کمی بیستر کمتر باطری هردو اون کارایی روز اول نخواهند داشت زودتر شارژ خالی میکنند پس فکر شارژ کردن های متعدد نباشید. تصور کنید قراره هرروز یا هر یک و نیم روز شارژ کنید دستگاه را. بیش از این نیمشه صحبت کرد چرا که سلیقه های شخصی میاد وسط، یه نفر میگه تبلت جمع و جور باشه یه نفر میگه بزرگ باشه ...

آره ولی نکسوس خودش 32 گیگ هست! نیاز بیشتری ندارم...

در مورد اندازه منم خودم گیر کردم ....

اتفاقا کار کردم...در محل کار یکی از دوستانم آپید رتینا داره 10 اینچی هست ..و یکی دیگه فون پد 7 داره که 7 اینچی هست..همزمان با هر دو کار کردم!

وب گردی در 10 اینچیه حال بیشتری میده ولی خب 7 اینچی خوش دست تر هست! کم جا تر!

نمیدونم کدوم رو باید قربانی کنم! خوش دست تر بودن یا بزرگتر بودن! :دی

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
آخه نوت به دردم نمیخوره...قلم میخوام چی کار؟ :دی میخوام نقاشی کنم مگه؟ :دی

حداقل بگو tab :دی

تب ها هم همه رمشون یک هست که به نظرم من برای اندروید کمه! یکیشون 1.5 هست رمش !! که برتری بر تبلت ایسوس نداره!
نوت 8 هم مگه چی از نکسوس بیشتر داره؟ میشه برتری نوت 8 رو نسبت به نکسوس بگی؟
داداش مهمترین برتری نوت 8 نسبت به نکسوس قلم شه
ک شما کلا میگی نمیخوام :دی
ولی برتری های دیگه ای هم داره مثن دوربین بهتر یا امکانات تاچ وایز سامسونگ
نکسوس خیلی لخته :دی
البته 8 اینچ بودن نوت هم خیلی خوبه(به شخصه معتقدم بهترین سایز تبلت 8 اینچه!)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش مهمترین برتری نوت 8 نسبت به نکسوس قلم شه
ک شما کلا میگی نمیخوام :دی
ولی برتری های دیگه ای هم داره مثن دوربین بهتر یا امکانات تاچ وایز سامسونگ
نکسوس خیلی لخته :دی
البته 8 اینچ بودن نوت هم خیلی خوبه(به شخصه معتقدم بهترین سایز تبلت 8 اینچه!)

مثلا تاچ وایز چه امکاناتی داره؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

ممنون خوندمش...بعضی از قابلیت هاش به درد من نمیخوره..مثلا دوربین در تبلت برای من مهم نیست که حالا بخواد 4 تا امکان دیگه تاچ ویز بهش اضافه کنه..

ولی یه چیزش که نوشته بود اگه دستتون خیس یا کچاپی باشه با یه قابلیت میشه با تکون دادن دست کارهایی رو انجام داد خیلی جالبه! اگه در موردش بیشتر میدونید بگید! مثلا با دست نزدن به گوشی میشه call رو پاسخ داد و زد روی اسپیکر؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه نوت میخرم!!

ولی در مقایسه با نکسوس

آندروید قدیمی تر

دوربینش هم که همون 5 هست!

صفحه نمایشش هم که بدتره.

ولی باتریش بهتره!

پزدازنده اسپندراگون هم فکر کنم بهتر از کورتکس باشه! نه؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
LG G Pad 8.3

ارزش خرید داره؟

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
ممنون خوندمش...بعضی از قابلیت هاش به درد من نمیخوره..مثلا دوربین در تبلت برای من مهم نیست که حالا بخواد 4 تا امکان دیگه تاچ ویز بهش اضافه کنه..

ولی یه چیزش که نوشته بود اگه دستتون خیس یا کچاپی باشه با یه قابلیت میشه با تکون دادن دست کارهایی رو انجام داد خیلی جالبه! اگه در موردش بیشتر میدونید بگید! مثلا با دست نزدن به گوشی میشه call رو پاسخ داد و زد روی اسپیکر؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه نوت میخرم!!

ولی در مقایسه با نکسوس

آندروید قدیمی تر

دوربینش هم که همون 5 هست!

صفحه نمایشش هم که بدتره.

ولی باتریش بهتره!

پزدازنده اسپندراگون هم فکر کنم بهتر از کورتکس باشه! نه؟

قادر خواهید بود با حرکات دست خود در مقابل تلفن همراه، در بین آهنگ ها، کلیپ ها و یا صفحات وب حرکت کنید، منو تنظیمات را باز کنید، اسکرول کنید و یا تماس های تلفنی خود را پاسخ دهید!
اینم جزییات بیشتر: http://forum.hammihan.com/thread72890.html
در ضمن اندروید نوت 8 تا چند وقت دیگه به 4.4 آپدیت میشه+کاستوم رام های بدون باگ زیادی هم براش هست
دوربینش 5 هست ولی رزولیشن و گشادی لنزش بیشتره ک خیلی تو کیفیت دوربین تاثیر داره
صفحه نمایش دوتاشون تقربیا یکی هست!!
پردازنده اسنپ خیلی خیلی بهتره از arm

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
LG G Pad 8.3

ارزش خرید داره؟
به هیچ عنوان!!!!!

پ.ن: نظرات برخی در مورد این تبلت
مزایا:
صفحه استاندارد 16*9 که فیلم هاوبازی هاروخوب نشون میده(ایپد4*3هست)
صفحه بارزولوشن FULL HD که تو وب گردی وخواندن متن و دیدن فیلم عالیه.
سخت افزار فوق العاده که بنچمارک antutu 24000 و Quadrant 12500که توهیچ بازی ای کم نمیاره شک نکنین خودم Asphalt 8 Airborne و Gangstar Vegas و GTA San Andreas امتحان کردم پس تایک سال و حتی دوسال خیالتون راحت باشه.
نرم افزارمناسب که ازاندرویدخالص بهتره.
معایب:
باطری ضعیف که تقریبانصف یایک سوم ایپدمینی دوام داره!‌ آیپدمینی رو هردو سه روز شارژمیکردم ولی اینو هر روز!
نورصفحه کم که البته توشب بسیارمناسبه ولی توروز اگه 80یا100٪بشه خوبه ولی مصرف باطری خیلی بالا میبره.
مهم ترین عیبش جنس بدنست قسمت پلاستیکی دورش خیلی ضعیفه وجنس آلومینیوم هم خوب نیست اگه مثل آیپد براق نبودخوب میشد.
شیشه صفحه نمایش هم زدخش نیست وخیلی راحت اثرانگشت راجذب میکنه(آیپد مینی فوق العاده بود).
دوربین باکیفیت عکاسی متوسط وفیلم برداری خوب(آیپدمینی هم عکاسیش عالی بود وهم فیلم برداریش).

مزایا

کیفیت صداش بسیار عالی و صدا بلند - بیس هم داره - است .

تو بازی داغ می کنه - مخصوصا اگه آنلاین باشه -

اگه بازی آنلاین کنید شارژ حدود 7 ساعت نگه میداره - فیلم حدود 8 ساعت - کتاب بالای یک روز کامل - اگه استفاده خاصی نکنید اصلا شارژ مصرف نمیکنه - روزی 1 درصد - اگه یادتون بره وایرلس رو خاموش کنید هم شارژ مصرف نمیکنه فقط موقعی که استفاده می کنید مصرف می کنه.
سرعتش خوبه - کلی برنامه ریختم هنوز کند نشده -

دوربینش تو فیلمبرداریه روز خیلی خوبه

تقریبا تو 3 ساعت شارژ کامل میشه وشارژرش داغ نمیشه ( اونایی که سامسونگ دارن میدونن چی میگم چون سامسونگا به شدت موقع شارژ ، شارژرشون داغ میشه )

معایب
تصویر ال سی دیش خوبه - از amoled ها بدتره مخصوصا رنگ مشکی که نور داره ( اونایی که سامسونگ داشتن میدونن چی میگم ) همچنین تو نور کم بک گراند - 6 تا باریکه نور تو پایین می بینید که کمی تو ذوق میزنه ولی تصویرش واقعا خوبه مخصوصا تو زوایای مختلف .

- تو عکاسی و شب بده -
یه بدیه دیگه اینکه اگه بخواین تو او وو و اسکایپ استفاده کنید صدا از بلندگو پخش میشه و این کمی بده و باید از هندزفری استفاده کنید .
کیفیت صدای هدفون عالی ( هندزفری نداره توجعبه) -
بدنش خیلی زود لک و اثر انگشت میگیره و کثیف میشه
کیف و قاب و محافظ اورجینالش گیر نمیاد.
برنامه های نوشتنیش خیلی خوب نیست و با کیفیت پایین سیو می کنه

Last edited:
بالا