• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام شرکت خارجی سرور اختصاصی با پورت یک گیگ و پهنای باند نامحدود ارائه می ده؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
از لطفتون ممنونم دوستان.

سرور فعلی بر پایه لینوکس هست. تا به حال در مورد اینکه وردپرس رو سرور ویندوز قابل نصب هست یا نه مطالعه نداشتم. این کار امکان پذیره؟ در مورد هزینه پورت هم مشکلی نیست چون درآمد سایت ها از طریق ادسنس و اکستندمدیا در حدی هست که بشه هزینه اش رو پرداخت کرد. فقط فعلا مساله انتخاب شرکت مناسبه که کیفیت خوبی ارائه بده. تا حالا OVH و لیزوب مطرح هستند. البته آقای rax (معذرت می خوام اسمتون رو نمی دونم) هم دو شرکت معرفی کردن که ظاهرا یکشون از دیتاسنتر OVH استفاده می کنند.

دارم مشخصات سرویس های این دو شرکت رو مقایسه می کنم. به احتمال زیاد از بین این دو یکی رو انتخاب می کنیم.

در مورد هزینه همونطور که قبلا هم گفتم حداکثر تا 3000 دلار جا داره که هزینه بشه البته این میزان هر چقدر کمتر باشه بهتره چون بقیه پول برای مصارف دیگه باقی می مونه. البته این رو هم در نظر دارم که هزینه تا جایی کاهش پیدا کنه که باعث کاهش کیفیت نشه. به عبارتی تعادل حفظ بشه یعنی نه هزینه بی خود صرف بشه و نه به خاطر صرف هزینه پائین سطح کیفیت پائین بیاد.
کپی رایت هم می تونه مطرح باشه. البته تا به حال به مشکلی بر نخوردیم ولی چون با گذشت زمان بازدید سایت ها بیشتر می شه می تونه مشکل ساز بشه. در مورد پورت هم چون تعداد یوزرهای آنلاین در ساعات اوج ترافیک تقریبا به 3 هزار نفر می رسه فکر می کنید پورت 100 مگابیت جوابگو باشه؟

شما از نظر سطح کیفیت و پشتیبانی از بین دو شرکتی که معرفی کردید کدوم رو ترجیح می دهید؟

برادر من نمیتونم قطعا بگم شما با 100مگ کارت راه میوفته ولی هم روی لیسوب(دیتا سنتر هلندشون) و هم نت داریکت (فرانکفورت) سرویس 100 مگ Unshared داشتم , و جفتشون هم فوق العاده بودن! شما که دنبال کیفیت هستی و دردسر هم نمیخوای به OVH فکر نکن! OVH پالیسی های خیلی عجیبی داره! اگر کسی رو داری که داخل فرانسه یا بریتانیا یا لهستان برات ازشون سرویس بگیره یکم کارت راحتتر میشه! اون سایتی که لینک دادم برای OVH مثال بود و منظورم این نبود که ازشون خرید کنی! اونا هم یه ریزلر هستن مثه بقیه! ولی dediserv خودش داخل دیتا سنتر نفر داره و مستقیما برات تغییرات ایجاد میکنه!

در مورد ترافیک هم باز dediserv برات راحتتره! تو میتونی اول ازشون 100 مگ انمیترد انشرید بگیری بعدش اگر کم اوردی تقاضا کنی بهت گیگابیت 100ترابایتی بدن!(البته حتما سوال کن اپگرید مستقیم داشته باشن! رو لیسوب هلند اپگرید دارن ولی باقی لوکیشن هارو مطمئن نیستم!)

کلا OVH تو اروپا ارزونترین پهنای باند رو داره! ولی من هنوزم میگم شما کیفیت پهنای باند برات خیلی مهمتره! (تعریف کیفیت هم معلومه! میزان ضریبی که دیتا سنتر برای بک بون های خودش داره به تعداد کلاینت ها و پورت هاشون کیفیت رو تعیین میکنه! مثال هم زدم! ممکنه شما یه سرور 10 گیگابیت از OVH بگیری و تست بزنی حداکثر سرعتش تو ارتباط با یه دیتا سنتر تو شیکاگو بالای 30 مگ نره! یا مثلا برای یه دیتا سنتر تو شانگهای بالای 10 مگ نره! پس عملا 10 گیگابیت سرعت گلوبال به شما داده نشده!ممکنه یکی بیاد بگه من بین OVH و server.lu تو لوکزامبورگ بالای 500 مگ ترنسفر دارم! ولی مهم اینه که شما بازدید کننده هات همه مال اروپای غربی نیستن که! رنج افرادی که بازدید میکنن خیلی مهمه! و برای رنجی که وارز توش اهمیت داره OVH بهترین گزینه نیست! گرچه ارزونترین گزینست!)

حرف منم ملاک قرار نده برو داخل وب هاستینگ تاک:
http://www.webhostingtalk.com/forumdisplay.php?f=36
ببین تمام اگهی های با قیمت بالا تاکیدشون روی داشتن بک بون های قوی و پهنای باند های بالا بین دیتا سنتر ها و تامین کننده های پهنای بانده!

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به خاطر راهنمایی های خوبتون ممنونم. الان فقط باید جمع بندی نهایی رو بکنیم و تصمیم بگیریم.

فقط یه مساله دیگه هم هست. ما تا به حال با شرکت های آمریکایی و کانادایی کار نکردیم. کار کردن با اونها چه مزایا و معایبی داره؟ به خصوص شرکت های SingleHop ، The Planet ، iWeb ، 1and1.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به خاطر راهنمایی های خوبتون ممنونم. الان فقط باید جمع بندی نهایی رو بکنیم و تصمیم بگیریم.

فقط یه مساله دیگه هم هست. ما تا به حال با شرکت های آمریکایی و کانادایی کار نکردیم. کار کردن با اونها چه مزایا و معایبی داره؟ به خصوص شرکت های SingleHop ، The Planet ، iWeb ، 1and1.

بجز دپلنت باقی خیلی هم کیفیتی تو پهنای باند یا ساپورت ندارن! کلا بین همه کاربرا معروفه softlayer پشتیبانی فوق العاده ای داره!ولی قیمتش هم 3برابر بقیست! برای کار وارز بهتره خودتو درگیر دیتا سنتر های داخل امریکا نکنی! کانادا یکم منطقی تره ولی بازم اولویتت رو بزار رو یکی از 3 دیتا سنتر لیسوب-اووسوییچ(خود هلند) یا نتدایرکت(فرانکفورت) یا او وی اچ (فرانسه)!

بالا