• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام فیلم سینمایی، ۱۷ میلیارد تومان بودجه دولتی برد؟!

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
آخرین یادگار شمقدری که دیروز علنی شد

با ۱۷ میلیارد تومان امکان ساخت دست کم ده فیلم جدی توسط کارگردانان خبره وجود داشت که پولشان را نیز در گیشه بازگردانند و من باب مثال، فیلم «هیس! دختر‌ها فریاد نمی‌زنند» تنها با هشتصد میلیون تومان تولید شده... نقد اساسی‌تر اما مضمون این فیلم است که به زعم بسیاری از صاحب نظران حقیقتاً ارزش ۱۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری را ندارد

رئیس سازمان سینمایی در نشست خبری که در روز ملی سینما در خانه سینما برگزار شد، از تولید فیلمی ۱۷ میلیارد تومانی در مدیریت پیشین سخن به میان آورد؛ فیلمی که گران‌ترین اثر سینمایی است، ولی کدام پروژه سینمایی چنین رقم عظیمی از اعتبارات دولتی را از آن خود کرده و تاکنون در قبالش سکوت شده بود؟

به گزارش «تابناک»، نخستین حضور رئیس سازمان سینمایی کشور در جمع اصحاب رسانه با گفتارهای همراه با صراحت لهجه به پایان رسید. ایوبی بر خلاف برخی مسئولان فرهنگی دولت یازدهم، ترجیح داد از رودربایستی بپرهیزد و اگر در بخشی از اظهاراتش لازم باشد، در خصوص خطاهای فاحشی که در دوره پیشین رخ داده و دامن سینمای ایران را گرفته، پاسخ‌های شفافی ارائه کند که البته این صراحت گفتار با استقبال اکثریت سینماگران و اصحاب رسانه همراه شد.

دکتر ایوبی در مواجهه با مباحث روز، تلاش کرد از کلی گویی و یا عدم پاسخ صریح به قصد تأمین نظر همه طیف‌ها بپرهیزد و به نقد برخی رخدادهای گذشته برای بیان شفاف سیاست‌های مدیریت سینمای ایران در چهار سال اخیر بپردازد و طبیعتاً یکی از مهم‌ترین حوزه‌ها، نحوه اعمال سیاست‌های مالی برای بهبود فضای اقتصادی سینمای کشور است.

290098_685.jpg

پشت صحنه تولید پروژه سینمایی لاله

رئیس سازمان سینمایی در همین ارتباط در پاسخ به پرسشی درباره کیفیت حمایت اقتصادی دولت یازدهم از سینما گفت: «با وضع فعلی گیشه سینما‌ها، نباید انتظار داشت که دولت به سینما کمک نکند اما ما در اینجا روی اولویت‌های کمک، کمی بحث داریم. معتقدیم اگر بودجه‌ای برای خرج کردن داشته باشیم باید درباره نحوه مصرف آن با سینماگران مشورت کنیم. اینکه ۱۷ میلیارد تومان بودجه به فیلمی که معلوم نیست ‌‌نهایت آنچه می‌شود، بدهیم درست است یا بهتر بود با ۱۰ میلیارد از این رقم کل سینما‌هایمان را دیجیتال می‌کردیم؟!».

هرچند دکتر ایوبی مباحث مهم دیگری نظیر شکل گیری و حفظ «تنها یک خانه سینما» و «لزوم حضور همه سینما و یا «بی‌حاصل بودن پیگیری پرونده حقوقی آرگو» را بیان و یا تأکید کرد که «بستن خانه سینما در دولت پیشین بهانه بوده» اما مهم‌ترین موضوع برای رسانه‌ها، شاید رانت ۱۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی بود که به یک فیلم تعلق گرفته و روی فیلم‌های فاخر را سفید کرده است.

پیگیری‌های خبرنگار «تابناک» نشان داد، این فیلم که هنوز سرانجامش نیز مشخص نشده و به پایان نرسیده، فیلم «لاله» است؛ فیلمی که جنجال بر سر تولید نکردنش حتی به صحن علنی مجلس رسید؛ اما در پایان مجلسی‌ها نیز موفق به توقف ساخت این اثر نشدند و حسینی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد نیز با کلی گویی تلاش کرد از کنار ماجرا بگذرد تا در ‌‌نهایت مشخص شود این موضوع از حدود توان او خارج بوده و بنابر اظهارات برخی مسئولان، دستور ساخت این فیلم، پس از سفرهای نیویورک و دیدار نیک‌نژاد و احمدی‌نژاد، به وزیر پیشین ابلاغ شده بوده است!

290089_598.jpg

لاله صدیق اتومبیلران و نماد منتخب شمقدری برای زن ایرانی

چنین گمان می رفت نیک‌نژاد با آن سوابق جالبش ـ که قطعاً از سوابق امثال آفریده و سیفی آزاد بهتر نیست ـ به واسطه همین ارتباطات، حداکثر پروژه ‌ای فاخر با سه تا پنج میلیارد تومان بسازد اما حال اعلام برآورد ۱۷ میلیارد تومانی نشان می‌دهد که آخرین تصمیم شمقدری برای «فاخریسم» برای سینمای ایران بسیار گران تمام شده و این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که برخی سالن‌های سینما نیاز چند ده میلیون یارانه فرهنگی برای بقا بودند اما به هر صورت در مواجهه با دو اولویت حیات سینمای ایران و مصالح دوستان، دوستان در ارجحیت قرار داشتند!

تخصیص این رقم البته صرفاً به لحاظ عدد پرداختی که بخش چشمگیری از اعتبارات سالیانه سازمان سینمایی را شامل می‌شود، محل نقد نیست، چه آن که همین نقد از سالن‌های سینما به پروژه‌های سینمایی نیز قابل تسری است و با ۱۷ میلیارد تومان، امکان ساخت حداقل ده فیلم جدی توسط کارگردانان خبره وجود داشت که پولشان را نیز در گیشه بازگردانند و من باب مثال فیلم «هیس! دختر‌ها فریاد نمی‌زنند» با مضمون بسیار حساسش، تنها با هشتصد میلیون تومان ساخته و در واقع به قشر وسیعی از سینماگران با این پرداخت میلیاردی ظلم شده است.

نقد اساسی‌تر اما مضمون این فیلم است که به زعم بسیاری از صاحب نظران حقیقتاً ارزش ۱۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری را ندارد و نه کارگردانش و نه محتوا، قابل طرح به عنوان اولویت نخست برای تولید گران‌ترین پروژه سینماییِ دولتی تاریخ ایران نبوده و نیستند. فیلم «لاله» ماجرای زندگی و اتومبیلرانی لاله صدیق است و ظاهراً قرار است وی نماد زن ایرانی با این فیلم به جهان معرفی شود!

با این اوصاف، آیا اساساً لاله صدیق نماد یک زن ایرانی است و هیچ چهره شاخص دیگری به جز دختر یک کارخانه دار میلیاردر که اتومبیلرانی می‌کند و چندسالی نیز به واسطه دستکاری خودرویش در پیست اتومبیلرانی محروم بود، برای قهرمان سازی وجود ندارد؟ آیا امکانش فراهم نبود که بودجه این فیلم را از پدر میلیاردر این خانم گرفت و دست را تا بازو در کیسه بیت المال برای چنین پروژه‌اسی فرو نبرد؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بهتره نوشته بشه خدمات دولت مهر ورز...

مهری به کشور و علی الخصوص به حوزه فرهنگ و سینما ورزیدند که مدت ها آثارش پا بر جاست!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
من این فیلم رو ندیدم و نمیدونم اصلاً بیرون اومده یا نه ولی درباره این خانم قبلاً (7-8 سال پیش) یک مصاحبه خونده بودم. آدم پولداری هست ولی نه از این نوکیسه های عقده ای. آدمیه که دنبال چیزی که میخواد میره، پاش می ایسته و بدستش میاره... هر چند این وسط پول بابا هم کمک بزرگی میکنه.
نظر شخصیم اینه که 17 میلیارد زیاد بود ولی ارزشش رو داشت. مقاومتی که این خانم برای حضور تو پیست اتوموبیلرانی و مسابقه با مردها کرد کار با ارزشی بود که برای نسلها باقی میمونه. اگر این خانم کوتاه میومد هم خودش و هم نسلهای بعدش از شرکت تو مسابقات با مردها محروم میموندن.

باز هم میگم نوش جونش و آفرین بهش. خوشحالم این پول بجای ساختن تاریخ اعراب خرج ساختن داستان یک دختر ایرانی شد.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من این فیلم رو ندیدم و نمیدونم اصلاً بیرون اومده یا نه ولی درباره این خانم قبلاً (7-8 سال پیش) یک مصاحبه خونده بودم. آدم پولداری هست ولی نه از این نوکیسه های عقده ای. آدمیه که دنبال چیزی که میخواد میره، پاش می ایسته و بدستش میاره... هر چند این وسط پول بابا هم کمک بزرگی میکنه.
نظر شخصیم اینه که 17 میلیارد زیاد بود ولی ارزشش رو داشت. مقاومتی که این خانم برای حضور تو پیست اتوموبیلرانی و مسابقه با مردها کرد کار با ارزشی بود که برای نسلها باقی میمونه. اگر این خانم کوتاه میمود هم خودش و هم نسلهای بعدش از شرکت تو مسابقات با مردها محروم میموندن.

باز هم میگم نوش جونش و آفرین بهش. خوشحالم این پول بجای ساختن تاریخ اعراب خرج ساختن داستان یک دختر ایرانی شد.
تمنا می کنم اول بررسی بفرمایید!

اصلا فیلم مرحله ساختش به انتها نرسیده است . اما جالب است چندی پیش یک نفر که تقریبا همین مبلغ را به حساب موسسه علمی خود واریز کرده بود صدای همه درآمد که ای وای
پول بیت المال را بردند! حق ما را خوردند! و... .
حالا به یک کارگردان با سابقه درخشان(!) تهیه کنندگی خاطرات کفش قرمز و سریالی"..." 170 میلیارد ریال پول بیت المال را می دهند تا فیلم خانمی را بسازد که به دلیل تقلب در مسابقه و فرار از تست فنی خودرو
محروم از مسابقات شد.

باز هم تشویق کنید و بگویید نوش جانش ؛ فقط وقتی مثل آقای دکتر... هم این کار را کرد حرف از بیت المال نزنید!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
تمنا می کنم اول بررسی بفرمایید!

اصلا فیلم مرحله ساختش به انتها نرسیده است . اما جالب است چندی پیش یک نفر که تقریبا همین مبلغ را به حساب موسسه علمی خود واریز کرده بود صدای همه درآمد که ای وای
پول بیت المال را بردند! حق ما را خوردند! و... .
حالا به یک کارگردان با سابقه درخشان(!) تهیه کنندگی خاطرات کفش قرمز و سریالی"..." 170 میلیارد ریال پول بیت المال را می دهند تا فیلم خانمی را بسازد که به دلیل تقلب در مسابقه و فرار از تست فنی خودرو
محروم از مسابقات شد.

باز هم تشویق کنید و بگویید نوش جانش ؛ فقط وقتی مثل آقای دکتر... هم این کار را کرد حرف از بیت المال نزنید!

دوست عزیز شما اینها رو خوب نمیشناسید... وقتی نمیخوان کاری انجام بشه از هزار راه وارد میشن تا سلیقه خودشون اجرا بشه. چون قانونی برای جلوگیری از شرکت خانم ها تو مسابقات وجود نداشته احتمالاً اول بهش فشار آوردند و بعد که دیدن پافشاری می کنه بحث معاینه ماشین و غیره رو پیش کشیدن که توسط افراد خودشون بصورت قانونی (اما غیر اخلاقی) این خانم رو از مسابقات حذف کنند.

اون اوایل که خانم ها میخواستن گواهینامه پایه 1 بگیرن هم همین بود. منع قانونی وجود نداشت ولی کسرشون میومد یا درست نمیدونستن زن گواهینامه پایه یک بگیره. جلوی همچین سلیقه هایی همچین افرادی میتونن با هزینه کردن برای یک وکیل گردن کلفت یا هر راه دیگری که خودشون میشناسن حق قانونی خودشون رو بگیرن.

باز هم میگم نوش جونش... 17 میلیارد پیش پولهایی که امثال خاوری بردند چیزی نیست. خوشحالم که این 17 میلیارد حداقل صرف ساخت فیلم درباره یک دختر ایرانی شد. کارگردانش هر کسی که هست امیدوارم فیلم خوبی از داستان این خانم دربیاره و تمام جزئیات رو با رعایت اخلاق پوشش بده.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
درود به همه سروران
متاسفانه چیزی که من خصوصا در این 4 ساله می بینم اینه
که دوستان عزیز به خاطر فشارهایی که در زمینه های دیگه بر روح و روانشون وارد شده
و به حق نتونستن اونطور که باید واکنش اجتماعی و فردی بهش داشته باشن
یا برای نظرشون جایگاهی قائل باشن و حرفشون شنیده بشه
مباحث رو با هم خلط و قاطی می کنن

اینکه نباید انقدر هزینه ساخت فیلمهای غیر ملی داده بشه اونهم انقدر متناوب ... درست
اینکه باید در حد جهانی فیلم ساخت و به فراخورش بازار جهانی درست کرد ... درست
اینکه با امثال فیلمهای شبه روشنفکری و هنری چیزی از توان تکنیکی فیلمسازان ما چیزی ارائه نمیشه درست

اما چه ربطی داره به مدیریت غیر همه جانبه ؟ ... کله ی بزرگ و بدن نحیف یا شایدم برعکس ... اینه وضع ما !

یا چه ربطی داره به یه خانم اتومبیل رانی که اگه این فیلم نبود تا صد سال دیگه هم همچین اسمی مطرح نمی شد . اگه خودش فرد مطرحی بود یه چیزی !

چه ربطی داره به یک فرد که نه جریان سازه نه از بدنه ی جامعه ؟
چه ربطی داره که یه آدم که نه معلومه کیه و تا حالا چی کتر کرده بیاد با همچین رقمی فیلم بسازه ؟

بعله اگه درباره پروفسور حسابی که جای بحث و نمایش داره و افتخاریه برای ایران اونم به دست مثلا احمدرضا درویش
که سابقه ی ساخت کارهای سنگین داره فیلم ساخته می شد
منم می گفتم نوش جونش ...
ضمنا مگه ایشون از جیب خودش یا پدرش ساخته ؟
فرصت مثل دیجیتال کردن سینماها یا مدیریت این هزینه در بخشهای دیگه ی سینمای از پا در اومده ایران
فرصت مهمی بود که با سوء مدیریت مثل بقیه ی این هشت سال از بین رفت !

ارادت

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
به جای اینکه 17 میلیارد پول بی زبون رو بدن برای ساختن فیلمی درباره ی یه تلقب کاری که اصلا کسی هم نمیدونه کیه از کجا اومده برن جوون های هنردوست و با پتانسیلی رو که دنبال 15 میلیون پولن برای ساختن فیلم حمایت کنن.

اگه هم میخوان به قول خودشون فیلم "فاخر" بسازن ایران شخصیت های بسیار بسیار جذاب تر و جالب تری داشته.

Last edited:

30we

Registered User
لایک‌ها
135
داستان: صفر
تکنیک: از همین الان با کارگردانش میگم صفر تازه اگه فیلم ساخته بشه و پولش خورده نشه
اصلا دولت ... خورده 17 میلیارد پول پایه یه فیلم بده مگه شرکت فیلم سازیه خصوصیه این فیلم با هزینه 17 میلیاردی باید کم کم 15 میلیارد فروش کنه تا بگیم شکست نخورده که این فروش عملا در ایران با این تعداد سالن سینما غیر ممکنه....
پول نداریم سالن سینما بسازیم پول نداریم تجهیز کنیم بعد اینقدر بریز بپاش میکنیم اصلا چه جوری هزینه تولید این فیلم به 17 میلیارد رسیده مگه دستمزدها چه قدر بوده مگه لوکیشن تو صحرای کالاهاری بوده مگه این زن فرمول 1 میرونده؟

پ.ن: من نمیفهمم چرا این احمق ها فیلم فاخر رو فیلم گرون میدونن؟ این منطق راسته مانتو فروشهاست نه سینما

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام جناب سبزینه،
صحبت های شما یک مقدار دو پهلو بود ولی چیزی که من متوجه شدم این هست که شما هم با شیوه مدیریت فرهنگی در بخش سینما موافق نیستید و همچنین نظر شما درباره همچین فیلمی هم مثبت نیست.

من هم با شیوه مدیریت فرهنگی مشکل دارم و در بالا درباره بودجه دولتی اختصاص داده شده به این فیلم خیلی مشخص نوشتم "نظر شخصیم اینه که 17 میلیارد زیاد بود ولی ارزشش رو داشت.". حالا از این مسئله مدیریت و هزینه ها بگذریم و به خود فیلم برسیم.

داستان فیلم رو نمیدونم اما شخصیت محوری داستان حتماً لاله صدیق هست که مطابق مصاحبه هایی که قبلاً با نشریات کرده رانندگی یکی از علایقشه و دوست داره در مسابقات هم شرکت کنه اما آقایون علاقه ندارن یک خانم بیاد کنار آقایون تو پیست خودنمایی کنه و احیاناً مقامی هم بدست بیاره و چون منع قانونی برای ایشون وجود نداشته ایشون هم اون اوایل با پافشاری کارش رو انجام میداده تا اینکه ظاهراً محرومش کردن که اینو من تازه اینجا شنیدم چون زندگی دیگه مثل قبل اجازه نمیده خیلی مسائل جامعه رو دنبال کنم. اون بالا هم به دوستمون گفتم اینها چه قانونی چه غیرقانونی و غیراخلاقی بالاخره یک راهی برای اعمال سلیقه خودشون پیدا می کنن که یکیش بهانه کردن معاینه فنی و تقلب بوده که من دربارش اطلاعات کاملی ندارم که قضاوت نهایی رو بکنم اما از اونجا که هر وقت میخوان کسی رو کله پا کنند یه چیزی بهش می چسبونن، در این مورد هم همچین ایده ای دارم.

بگذریم... درباره اهمیت کار ایشون که فرمودید جدا از بدنه جامعه هست و جریان ساز نیست و اینها باید بگم ما و نسل های بعد مدیون همچین افرادی هستیم که در هر زمینه ای وقتی حق قانونی خودشون رو پایمال شده می بینن دنبال کار رو میگیرن تا به نتیجه برسن.

اون کسانی که مکتبخانه های سنتی ایران رو به مدرسه و آموزش کلاسیک تبدیل کردند اسم چند تاشون شنیده شده یا مگر از بدنه جامعه بودند؟ یک عده تحصیل کرده فرنگ بودند که اومده بودند همون سیستمی که در خارج به عنوان یک ایده خوب دیده بودند رو اینجا پیاده کنند. برای این کارشون هم از طرف قشری از جامعه به ناحق تهمت هایی مثل ضد دین و مروّج فرهنگ غرب شنیدن. ما اسم و رسم و تاریخ اینها رو نمی دونیم ولی واقعاً مدیون همچین افرادی هستیم که مقابل سلیقه های سنتی می ایستن و با انگ خوردن هزینه کارشون رو هم میدن اما باعث میشن نسلهای بعد از یک دستاورد بهرمند بشن.

حالا دستاورد این خانم هر چند در مقابل کارهای بزرگی که دیگران کردند ناچیز هست ولی اسم ایشون تو تاریخ میمونه به عنوان کسی که این تابو رو شکست و بصورت قانونی از حق خودش و صد البته از نسلهای بعد خودش هم برای حضور در مسابقات اتوموبیل رانی دفاع کرد.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دوست عزیز شما اینها رو خوب نمیشناسید... وقتی نمیخوان کاری انجام بشه از هزار راه وارد میشن تا سلیقه خودشون اجرا بشه. چون قانونی برای جلوگیری از شرکت خانم ها تو مسابقات وجود نداشته احتمالاً اول بهش فشار آوردند و بعد که دیدن پافشاری می کنه بحث معاینه ماشین و غیره رو پیش کشیدن که توسط افراد خودشون بصورت قانونی (اما غیر اخلاقی) این خانم رو از مسابقات حذف کنند.

اون اوایل که خانم ها میخواستن گواهینامه پایه 1 بگیرن هم همین بود. منع قانونی وجود نداشت ولی کسرشون میومد یا درست نمیدونستن زن گواهینامه پایه یک بگیره. جلوی همچین سلیقه هایی همچین افرادی میتونن با هزینه کردن برای یک وکیل گردن کلفت یا هر راه دیگری که خودشون میشناسن حق قانونی خودشون رو بگیرن.

باز هم میگم نوش جونش... 17 میلیارد پیش پولهایی که امثال خاوری بردند چیزی نیست. خوشحالم که این 17 میلیارد حداقل صرف ساخت فیلم درباره یک دختر ایرانی شد. کارگردانش هر کسی که هست امیدوارم فیلم خوبی از داستان این خانم دربیاره و تمام جزئیات رو با رعایت اخلاق پوشش بده.

دوست گرامی ، این روحیه فمینیستی شما باعث می شود خیلی راحت هر چیزی را که از طرف مقابل بشنوید(حق یا باطل) رد کنید برای همین است خیلی راحت می گویید تقلب ایشون عمدی بوده است .
کمی واقع گرا باشید! فردی پس از مسابقه بدون تست فنی خودرو پیست را ترک می کند و وقتی به محل برای بررسی مراجعه می کنند خودرو را می بینند که در موتور دست کاری شده بوده است!

نوشتار قبلی ام به خوبی بیانگر بود به چه کارگردانی(!) و چه اسطوره ای(!) از بودجه بیت المال هفده میلیارد تومان داده شد تا برای کشور افتخار آفرینی کنند .

تنها امیدواری ای ام این ست تا در این 4سال پیش رو ، این سینما از زیر بیرق دولت خارج شود تا هم جلوی ساخت فیلم های بی ارزش گرفته شود و هم جلوی رانت خواری و استفاده افرادی چون صدیق(ها) شود .

چه می شود کرد جز امیدواری و تاسف به حال این سینما...

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
دوست عزیز خوشحالم که داریم خوب بحث می کنیم. اگر جدا جدا پاسخ میدم برای دقیق تر شدن روی مسئله هست.

دوست گرامی ، این روحیه فمینیستی شما باعث می شود خیلی راحت هر چیزی را که از طرف مقابل بشنوید(حق یا باطل) رد کنید برای همین است خیلی راحت می گویید تقلب ایشون عمدی بوده است.

دوست عزیز من فمینیست نیستم. اتفاقاً از نگاه سینماگران فمینیستی مثل تهمینه میلانی هم حالم بد میشه و از وقتی که یکی از مصاحبه هاش رو تو مجله چلچراغ خوندم دیگه فیلمی که اسم تهمینه میلانی روی جلدش باشه رو با کراهت نگاه می کنم.

درباره ادعای تقلب هم در یادداشت بالایی دقیقاً این رو نوشتم:

اون بالا هم به دوستمون گفتم اینها چه قانونی چه غیرقانونی و غیراخلاقی بالاخره یک راهی برای اعمال سلیقه خودشون پیدا می کنن که یکیش بهانه کردن معاینه فنی و تقلب بوده که من دربارش اطلاعات کاملی ندارم که قضاوت نهایی رو بکنم اما از اونجا که هر وقت میخوان کسی رو کله پا کنند یه چیزی بهش می چسبونن، در این مورد هم همچین ایده ای دارم.

بریم سر موضوع بعدی.

کمی واقع گرا باشید! فردی پس از مسابقه بدون تست فنی خودرو پیست را ترک می کند و وقتی به محل برای بررسی مراجعه می کنند خودرو را می بینند که در موتور دست کاری شده بوده است!

توی ویکی پدیا نگاه کردم اینو نوشته بود:

پس از پنجمين مسابقه سرعت قهرماني كشور در پيست استاديوم آزادي وقتی که صدیق بدون بازرسی خودرواش محل مسابقه را ترک میکند کارشناسان با مراجعه به پارکینگ خصوصی لاله صدیق با دو اتومبیل مشابه اما با موتورهای متفاوت روبرو میشوند. لاله صدیق متهم میشود که در مسابقات تقلب کرده است و سر انجام به یک سال محرومیت از مسابقات محکوم میشود

"بدون بازرسی محل مسابقه را ترک می کند". => یقین بدون اگر میخواستن بازرسی کنن و فرار می کرد مینوشتند فرار کرد.

"مراجعه به پارکینگ خصوصی و یافتن دو اتوموبیل مشابه با موتورهای متفاوت" => نمیدونم این دقیقاً چی رو ثابت می کنه ولی میدونم وارد شدن به حریم خصوصی مردم از نظر اخلاقی صحیح نیست و داشتن دو اتوموبیل مشابه با موتور متفاوت هم جرم نیست. اینو شما تو هر دادگاهی بگی چیزی رو ثابت نمی کنه.

من هم دو تا کفش اسپرت مشابه دارم که یکی رو برای دویدن (ورزش) میپوشم و اون یکی رو موقعی که میخوام برم طبیعت گردی. حالا ایشون دو تا ماشین داشته باشه یکی با موتور تقویت شده برای سواری تفریحی و یکی هم برای مسابقه که مطابق استاندارد هست چه مشکلی ایجاد می کنه؟

نوشتار قبلی ام به خوبی بیانگر بود به چه کارگردانی(!) و چه اسطوره ای(!) از بودجه بیت المال هفده میلیارد تومان داده شد تا برای کشور افتخار آفرینی کنند .

درباره کارگردان چیزی نمیدونم ولی امیدوارم این فیلم به دست اهلش بیفته و یک چیز خوب از توش دربیاد. چون نگاه تخصصی به سینما ندارم و همه فعالان رو نمیشناسم نمیتونم در این رابطه نظر بدم اما صحبت شما متین هست و کار باید به دست کاردان سپرده بشه.

تنها امیدواری ای ام این ست تا در این 4سال پیش رو ، این سینما از زیر بیرق دولت خارج شود تا هم جلوی ساخت فیلم های بی ارزش گرفته شود و هم جلوی رانت خواری و استفاده افرادی چون صدیق(ها) شود .

چه می شود کرد جز امیدواری و تاسف به حال این سینما...

دوست عزیز یادداشت قبلی من رو بخون. ارزش امثال لاله صدیق ها رو دختر تو، نوه تو و نتیجه های تو متوجه میشن. من و شما الان در متن قضیه هستیم و تا ازش فاصله نگیریم و از دور نبینیمش شاید بزرگیش برامون قابل اندازه گیری و ارزش گزاری نباشه.

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
درود دوباره

mx2fix جان

ممنون از حوصله و دقت نظرتون
تمامی فرمایشات و دغدغه های شما صحیح و محترم

دو پهلو عرض نکردم ... منظور ان که مسائلی که می فرمودین درسته ولی مصداقش این جور فیلمسازی نیست

اما نمی دونم چرا درباره ی اینکه داریم درباره ی :

1) یک پروژه ی سینمایی ... 2) با مبلغ 17 میلیاردی ... 3) به دست فردی بی سابقه در فیلمسازی ما و 4) اونهم با چه اولویت بندی موضوعی ؟

بحث می کنیم عنایت معمول رو ندارین

من اصلا با لاله صدیق و پدرش و همچین مباحثی که قراره نگاهی جدید به واقعیت های امروز زنان ما داشته باشه مشکلی ندارم
اما این نوع فیلم ساختن رو یه ویترین نه چندان حرفه ای برای همون جناب محمود خان و شمقدری می دونم که سوء استفاده سیاسی - اجتماعی بکنن
که آهای دنیا ... زنان ما چنین و چنان اند !

و این یعنی فرار از واقعیت ! ... واقعیت زنان ما و جامعه ی ما یه خانومی مثل لاله صدیق نیست !
این عزیزان هم مطلقا همچین اعتقاداتی ندارن ... فقط با برجسته کردن ناشیانه ی این موضوع خواستن ظاهرسازی های دیگه ای بکنن
وگرنه اگه بحث زنان باشه به نظرم هم اشخاص و هم موضوعات فراگیر تر و عمیق تری مطرح هست که هم درد و نیاز جامعه است هم
جذابیت بیشتر و تاثیر اجتماعی بیشتری داره

هرچند اصولا بحث من این نیست و در یک کلام : بحث نگاه غیر تخصصی مسئولان به سینما و سوء مدیریت آشکار در توزیع منابع و رانت خواری چشمگیر مطرحه

چه بسیار فیلمسازهای سینه سوخته و زجر کشیده و سابقه داری هستند که برای ساخت یک فیلم با هزینه ی خودشون توسط همین مدیران سالها خونه نشین شدن
وام 20... 30 میلیونی و گیرهای مختلف مضمونی و محتوایی هم به کنار

ارادت

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
درود دوباره

mx2fix جان

ممنون از حوصله و دقت نظرتون
تمامی فرمایشات و دغدغه های شما صحیح و محترم

دو پهلو عرض نکردم ... منظور ان که مسائلی که می فرمودین درسته ولی مصداقش این جور فیلمسازی نیست

اما نمی دونم چرا درباره ی اینکه داریم درباره ی :

1) یک پروژه ی سینمایی ... 2) با مبلغ 17 میلیاردی ... 3) به دست فردی بی سابقه در فیلمسازی ما و 4) اونهم با چه اولویت بندی موضوعی ؟

بحث می کنیم عنایت معمول رو ندارین

...

بله... کلام شما صحیح و قبول دارم که بزرگ کردن یک استثناء به قصد بهره برداری میتونه به سودجویی سیاسی منجر بشه ولی وقتی یک طرف دیگر قضیه، الگو سازی برای سایر افراد در سایر عرصه ها هست قطعاً خیلی هم به نفع جامعه و آینده ماست.

در ادامه بحث با سایر دوستان میخواستم بگم بعد از این همه مدت دولت خواسته از درآمد 700 میلیارد دلاریش (دوره احمدی نژاد) حدود 5-6 میلیون دلار رو بده برای ساخت یک فیلم درباره یک دختر ایرانی... حالا از مردم عادی تا نماینده مجلس همه رگ های گردنشون زده بیرون که این خانم پدرش کارخونه دار هست و خودش هم متقلبه! :wacko:

بگذریم که پدر آدم کارخونه دار باشه که خداروشکر جرم نیست و مورد ادعای تقلبش هم با اون شرحی که من از ماجرا خوندم و بالاتر گفتم بعیده در دادگاه ثابت شده باشه و مطابق اون تجربه و تاریخچه ای که از آقایون میدونم به احتمال بسیار بسیار بالا همش تو همون حوزه فدراسیون و البته با توصیه گروهای خاص بوده.

این وسط من دردم اینه که چرا وقتی با کمتر از 0.001% از درآمد افسانه ای دولت در سالهای گذشته میخوان از داستان حق خواهی یک نفر فیلم بسازن همه سرنیزه ها رو آماده می کنن که ای داد دست فلانی تا بازو رفت تو کیسه بیت المال...
برادر من رفت که رفت... ما اگر خیلی زرنگ بودیم میرفتیم اون 99.998% بقیه پولهایی که دود شد رفت هوا رو پیدا می کردیم نه اینکه وقتی میخوان از یک نفر الگو بسازن بیایم جلوی اونو بگیریم. درباره کارگردان گفتید صلاحیت این کار رو نداره و من هم برای آینده این فیلم نگرانم اما مطمئن باشید اصل موضوع که داستان فیلم باشه قطعاً و یقیناً به نفع خود ما مردم و بیشتر از ما به نفع نسل های آینده هست.

فکر نمی کنم ما تا 100 سال آینده بتونیم تو بخش خصوصی حتی یک اثر فاخر تولید کنیم چون شدیداً دچار مشکلات اجتماعی شدیم و تهیه کننده بخش خصوصی هم برای ساختن فیلم های سطحی سرگرم کننده یا حداکثر اجتماعی برای همین مردم بودجه تامین می کنه نه مردمی مثل اروپا شمالی که شاید از دیدن فیلم هایی مثل جدایی نادر از سیمین تعجب کنن که اونجا کجاست و مردم تو اون کشور چرا دارن اونطوری زندگی می کنن؟!

به هر حال متوجه دغدغه شما دوستان هستم که این بودجه زیاده و کارگردانش هم صلاحیت این کار رو نداره ولی انصاف داشته باشید اصل قضیه و شخصیت داستان رو زیر سئوال نبرید. شاید خیلی ها فکر کنن تمام داستان این خانم رو میدونن و تصور کنن برای شهرت اومده رفته تو مسابقات ولی نمیدونن که به عنوان اولین خانم رفتن تو اون شرایط مردونه زیر نگاه های سنگین یک جامعه عمدتاً بیمار، چه شهامت و وجدان پاکی میخواد که بدونی داری برای گرفتن حق قانونی و رسیدن به علایق فردی خودت تلاش می کنی و از هیچ تهمتی هم نترسی و میدون رو زیر فشار خالی نکنی.

به هر حال خوشحال میشم یک مقدار از نزدیک تر به این مسئله نگاه کنید و اثرات مثبت چنین الگو سازی در جامعه رو هم در کنار کمبودهای این پروژه ببینید.

ببخشید اگر یادداشت های من یک مقداری زیاد طولانی میشه.

ممنون از توجه شما

Last edited:

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
ایشان هرگز نماینده بانوان ایرانی نیستند.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
خوبه ، تا کور شود چشم هر آنکس که نتواند دید.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من اگر مسئول بودم ، پهن هم بار این دختره نمیکردم چه برسه به اینکه 17 میلیارد خرج ساختن فیلم زندگیش بکنم :D. اینهمه جوونهای آدم حسابی مردم زحمت میکشن و درس میخونن و مفید برای جامعه هستن ، آخرش نصفشون بیکارن ...اون وقت این احمق ها اومدن هزینه ساخت یک کارخونه رو خرج ساخت فیلم سینمایی کردن تا از یک چلغوز بی مصرف که با انجام دادن کارهای غیر عادی دنبال جلب توجه و عقده گشاییه ، قهرمان بسازن. خاک تو سرشون:D واقعا این پروژه قهرمان سازی کی میخواد تموم بشه ؟ ما قهرمان نخوایم کی رو باید ببینیم ؟اونو به من نیشان بدین:blush:

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
ایشان هرگز نماینده بانوان ایرانی نیستند.

دوست عزیز شما نماینده ی کدوم قشر هستید ؟!
با لینک آواتارتون نوشته های مختلف با اسامی دیگه ای هم موجود هست !
شما با چند نام عضو هستین ؟
لطفا دوستانی که متخصص هستند پاسخ بدن که اینچنین هست یا نه ؟!!
ممنون

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
دوست عزیز شما نماینده ی کدوم قشر هستید ؟!
با لینک آواتارتون نوشته های مختلف با اسامی دیگه ای هم موجود هست !
شما با چند نام عضو هستین ؟
لطفا دوستانی که متخصص هستند پاسخ بدن که اینچنین هست یا نه ؟!!
ممنون
من نماینده تمام ملت ایران هستم.

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
سینا (یا هرکی که هستی) خسته نشدی ؟ خیلی تکراری شدی با یه یوزر دیگه در نقش جدید بیا

کار خدایی هیچ وقت خستگی ندارد
تازه انسان هر چه پیش می رود و انسان های بیشتری را هدایت می کند بیشتر سر حال می شود و خستگیش در می رود.

بالا