robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
سیستم عامل فایرفاکس را بنده در ماشین مجازی استفاده کرده ام. این سیستم عامل درست است که از کرنل لینوکس استفاده میکند ولی پلتفرم نرم افزاری اش بر اساس HTML5 و برنامه های تحت وب می باشد و از این بابت بسیار به سیستم عامل کروم و اپ های مرورگر اینترنتی کروم شباهت دارد. حقیقتا کیفیت نرم افزاری بالایی ندارد و عمده نرم افزارهای مطرح و خصوصا بازی ها در این سیستم عامل موجود نیست. بسیاری از برنامه هایی هم که هست به علت محدودیت های پلتفرم امکانات کمتری نسبت به همان اپ ها در سایر پلتفرم ها دارد. به طور مثال تلگرام که بنده تست کردم امکان ارسال صوت را نداشت و دقیقا مانند نسخه وب web.telegram.org بود و نسبت به نسخه های اندروید و ای او اس و حتی ویندوز فون ناقص به نظر می رسید. همچنین عرضه این سیستم عامل به دلیل عدم استقبال و مشکلات متوقف شده و پشتیبانی آن نیز به زودی متوقف می گردد. برای تست یک پلتفرم جدید و تجربه ای متفاوت خرید این سیستم را توصیه میکنم ولی در مقابل سایر تلفن های همراه حتی محصولات هواوی و برند های چینی در همین رنج قیمت(۱۰۰-۱۵۰ هزار تومان) هم حرفی برای گفتن ندارد.
ممنونم از شما
من فقط تونستم firefox os 2.0 تو گوگل سرچ کنم میح کاربری این سیستم عامل ببینم , که ساده و زیبا بود
آها پس سیستم عاملش خوب نیست
از نظر سخت افزاری گوشی خوبیه و سخت افزار خوبی داره , از نظر طراحی واقعا زیباست و میخواستم برای نامزدم بخرم
ولی خوب متاسفانه سیستم عاملش این مشکل داره که یه چیز بدرد نخوره - میگم روش نمیشه اندروید نصب کرد؟