• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام نسخه لینوکس = پیشنهاد شما چیه

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
من اوبونتو آخرین ورژن رو نصب کردم خیلی سادست و اصلا به نظرم به درد نمیخوره . میخوام یه سیستم عاملی نصب کنم که سرعت نت بوکم رو ببره بالا و بتونم یه سروری مثل ومپ نصب کنم . پیشنهاد شما چیه ؟!

ارسال شده از GT-N7000 با استفاده از تپاتالک 2

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
اگه دنبال یه سیستم عامل کم حجم و جمع و جور می گردید که رو سیستمهای قدیمی خوب جواب بده در ضمن آزاد هم باشه kolibri رو می تونید استفاده کنید.البته همونطور که می دونید سیستم عامل لینوکس بیس نیست بلکه به زبان اسمبلی نوشته شده.۳۰ بازی،ادیتور گرافیکی،نمایشگر تصاویر،نرم افزاری برای وبگردی هم داره فقط از موس و کیبرد یو اس بی استفاده نکنید از ps2 استفاده کنید
ساپورت کامل FAT12/16/3 و قابلیت خواندن دیسک های NTFS وISO9660,Ext2/3/4

منبع : اینجا

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اگه دنبال یه سیستم عامل کم حجم و جمع و جور می گردید که رو سیستمهای قدیمی خوب جواب بده در ضمن آزاد هم باشه kolibri رو می تونید استفاده کنید.البته همونطور که می دونید سیستم عامل لینوکس بیس نیست بلکه به زبان اسمبلی نوشته شده.۳۰ بازی،ادیتور گرافیکی،نمایشگر تصاویر،نرم افزاری برای وبگردی هم داره فقط از موس و کیبرد یو اس بی استفاده نکنید از ps2 استفاده کنید
ساپورت کامل FAT12/16/3 و قابلیت خواندن دیسک های NTFS وISO9660,Ext2/3/4

منبع : اینجا

در ادامه توضیحات عمو یاور اسکرین شات هاش رو میذارم. حجم این سیستم عامل حدود 3 مگ هست و برنامه های اضافیش رو هم دانلود کنید میشه 45 مگ.

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
عکس سومیه آدمو یاد NC میندازه
یادش به خیر، چه ابزار بیستی بود.

Last edited:

sajjads24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
به نظرم فدورا بهترین نسخه ی لینوکس هست چون برنامه های جدید اول وارد فدورا میشه و بعد نسخه های دیگه و تقریبا تمام نواوری های لینوکس را پروژه ی فدورا انجام میده و مشکلات اون را هم سریع حل میکنه .
پیشنهاد میکنم حتما از فدورا استفاده کنید .

jadi

Registered User
لایک‌ها
35
كاملا تاييد ميشه

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان
به نظرم فدورا بهترین نسخه ی لینوکس هست چون برنامه های جدید اول وارد فدورا میشه و بعد نسخه های دیگه و تقریبا تمام نواوری های لینوکس را پروژه ی فدورا انجام میده و مشکلات اون را هم سریع حل میکنه .
پیشنهاد میکنم حتما از فدورا استفاده کنید .

اینکه شما از فدورا خوشت میاد یه چیزه اینکه بهترینه یه چیز دیگه
فدورا به قول معروف آزمایشگاه رد هته برای همین هرچیو بخواد تست کنه اول میده رو فدورا تا فیدبک بگیره ایرادا رو اصلاح کنه و بزاره رو رد هت
از اواتارم پیداس طرفدار چیم اما اصلا به کسی هم نمی گم بهترینه ... ولی خب محاسن خوبی داره
اولا خیلی یوزر فرندلیه، برنامه هاشم که خداتاس و همیشه حی و حاضر تو سیلندرا موجوده. کم پیش میاد ادم دنبال چیزی باشه و تو سیلندراش پیدا نکنه مگر اینکه برنامه خاصی باشه که حالت عام نداشته باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نسخه جديد دبيان براي كسي كه ميخواد همه جوره از لينوكس لذت ببره تو سايتش آماده دانلود هست . فقط حجمش بالاست

sajjads24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اینکه شما از فدورا خوشت میاد یه چیزه اینکه بهترینه یه چیز دیگه
فدورا به قول معروف آزمایشگاه رد هته برای همین هرچیو بخواد تست کنه اول میده رو فدورا تا فیدبک بگیره ایرادا رو اصلاح کنه و بزاره رو رد هت
از اواتارم پیداس طرفدار چیم اما اصلا به کسی هم نمی گم بهترینه ... ولی خب محاسن خوبی داره
اولا خیلی یوزر فرندلیه، برنامه هاشم که خداتاس و همیشه حی و حاضر تو سیلندرا موجوده. کم پیش میاد ادم دنبال چیزی باشه و تو سیلندراش پیدا نکنه مگر اینکه برنامه خاصی باشه که حالت عام نداشته باشه

خوب هرکسی نظری داره وهر نسخه ی لینوکس هم هدف و مزایای خاص خودش را داره مثلا برای کار های Voip بهترین نسخه الاستیکس هست یا برای نسخه ی لایو و همراه من از slax را روی فلشم بوتیبل کردم یا برای فلان کار فلان نسخه یا . . . ولی در کل فدورا جامع و کامل هست
البته بازم میگم این نظر و تجربه ی شخصی منه .

Alirezafy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درود

من Mint یا Ubuntu رو برای کاربرای معمولی پیشنهاد میکنم و Red Hat Enterprise و CentOs رو هم برای سرور٬ خودم هم Debian در کنار 7 استفاده میکنم و کاملا ازش راضیم. ;)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403

nimataha

Registered User
لایک‌ها
14
arios هم خوبه خیلی به درد ایرانیا می خوره

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
کسی که میخواد لینوکس استفاده کنه اول از همه باید هدفش رو مشخص کنه. اگر برای یادگیری میخواد... برای برنامه نویسی میخواد... برای سرگرمی میخواد ... یا هر چیز دیگه باید هدف خودش رو مشخص کنه بعد خیلی راحت میتونه مورد علاقه خودشو پیدا کنه . چون نسخه های لینوکس خیلی زیاده ولی اگر کاربر مبتدی هستید و میخواهید اشنا بشید اوبونتو براتون خوبه بعدش که راه افتادید از نسخه های دبیان استفاده کنید . فدورا خوبه. opensuse خیلی خوشگل و کاربر پسنده و...
فقط محض اطلاع رسانی عرض کردم استادای زیادی اینجا هستن بی ادبی منو ببخشن

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
كسي كه تاحالا لينوكس كار نكرده بهتره mint را نصب كنه كه از لينوكس زده نشه
به هيچ عنوان براي تازه كارها ubunta توصيه نميشه
موفق باشيد

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
والا این حرفی که من زدم تو چندین سایت مختلف خوندم که میگن لینوکس هایی که هسته دبیان دارن برای کسانی خوبه که قبلا با لینوکس ساده ای مثل اوبونتو کار کردن
این جریان رو من تو سایت طرفداران ایرانی فدورا خوندم

بالا